BLEJ ONLINE

Valon Behrami

Posted by kushi | 9:55 AM | 10 comments »

Photos of kosovan footballer Valon Behrami who plays for West Ham United
Valon Behrami West Ham futballer photo Photo 01. Valon Behrami dhe e dashuari e tij Elena Bnzani

10 comments

 1. Anonymous // November 22, 2008 at 11:17 AM  

  aa gojj aa ? Gojen e ka te madhe 2me2 .

 2. Anonymous // November 29, 2008 at 9:25 AM  

  ma i ukri po keq qe po shkon me italiank :S

 3. Anonymous // November 29, 2008 at 9:27 AM  

  i bukurveq lun mir edhe qe esht shqiptar po mir e keni e ka prish veten qe po shkon me te hujen

 4. Anonymous // November 30, 2008 at 3:44 AM  

  qka kari poju han juve a shkon met huja a vendore kti i pelqe qajo femen . Edhe ky ka bo pare zgjedh pidha .

 5. Anonymous // December 15, 2008 at 2:57 AM  

  Ja hongsha xhigerin ;)

 6. Anonymous // February 22, 2009 at 4:14 PM  

  I have three words for Behrami: HOT,HOT,and HOT
  Djali me i bukur ne bote
  PERFECT
  I wish every man look like you

 7. Anonymous // March 11, 2009 at 5:55 AM  

  Sdi qka po sheni te bukur te ky per veti sum pelqen fare kry madh koka krejt ! edhe a ska mujt me gjet far shqiptare a pak po ka a hehehe

 8. Anonymous // April 20, 2009 at 12:28 PM  

  boll i mir koka djali sot e pash ma mir se e kam njoft si emer

 9. Anonymous // November 7, 2009 at 10:08 AM  

  hejj bisch da best spielerr i da schwitzerr natii....po mirr lunn bree...:P:P:P :):):)

 10. Anonymous // November 7, 2009 at 10:09 AM  

  hej siete i migliori giochi nella squadra nazionale svizzera ...