BLEJ ONLINE

Albana Osmani

Posted by kushi | 12:27 PM | 39 comments »

Albana Osmani prezentuese e Top ChannelAlbana OsmaniAlbana Osmani Photo 01

39 comments

 1. Anonymous // July 10, 2008 at 7:05 AM  

  o bothen ma hangsh ha.se boll budallic je veq tkisha qkerdhy tkisha kput.hahahahah.
  ta hangsha piqken.

 2. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 4:37 PM  

  ALBANA OSMAN'I se pari te Pershendes un H.O.G.-U.D.D.DEQAN'I-DUKAGJIN'I.dhe se dyti dua te theme te verteten se je ti vertete ni PIDH i FORT dhe i MIRE por je ne vend te dyte se ne vend te pare eshte REZARTA SHKURTA ajo eshte PIDHI me i FORT qe ka SHQIPTARIJA tash dhe ne te kaluaren nuk ka pase SHQIPTARIJA PIDH ma te FORTE dhe ma te mire se ju dyja,pra RREZJA eshte PIDHE nr 1'NI. dhe ti BANA'banana je PIDHI nr 2'DY. i gjithe SHQIPTARIS un te dua ty edhe ne te PUTHE edhe me te LPIRE kudo edhe me te ASISH apo Q' sepse je SHuuuuuuuuuuuuuuuuuuM SEKSI.....

 3. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 4:37 PM  

  ALBANA OSMAN'I se pari te Pershendes un H.O.G.-U.D.D.DEQAN'I-DUKAGJIN'I.dhe se dyti dua te theme te verteten se je ti vertete ni PIDH i FORT dhe i MIRE por je ne vend te dyte se ne vend te pare eshte REZARTA SHKURTA ajo eshte PIDHI me i FORT qe ka SHQIPTARIJA tash dhe ne te kaluaren nuk ka pase SHQIPTARIJA PIDH ma te FORTE dhe ma te mire se ju dyja,pra RREZJA eshte PIDHE nr 1'NI. dhe ti BANA'banana je PIDHI nr 2'DY. i gjithe SHQIPTARIS un te dua ty edhe ne te PUTHE edhe me te LPIRE kudo edhe me te ASISH apo Q' sepse je SHuuuuuuuuuuuuuuuuuuM SEKSI.....

 4. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 4:38 PM  

  ALBANA OSMAN'I se pari te Pershendes un H.O.G.-U.D.D.DEQAN'I-DUKAGJIN'I.dhe se dyti dua te theme te verteten se je ti vertete ni PIDH i FORT dhe i MIRE por je ne vend te dyte se ne vend te pare eshte REZARTA SHKURTA ajo eshte PIDHI me i FORT qe ka SHQIPTARIJA tash dhe ne te kaluaren nuk ka pase SHQIPTARIJA PIDH ma te FORTE dhe ma te mire se ju dyja,pra RREZJA eshte PIDHE nr 1'NI. dhe ti BANA'banana je PIDHI nr 2'DY. i gjithe SHQIPTARIS un te dua ty edhe ne te PUTHE edhe me te LPIRE kudo edhe me te ASISH apo Q' sepse je SHuuuuuuuuuuuuuuuuuuM SEKSI.....

 5. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 4:38 PM  

  ALBANA OSMAN'I se pari te Pershendes un H.O.G.-U.D.D.DEQAN'I-DUKAGJIN'I.dhe se dyti dua te theme te verteten se je ti vertete ni PIDH i FORT dhe i MIRE por je ne vend te dyte se ne vend te pare eshte REZARTA SHKURTA ajo eshte PIDHI me i FORT qe ka SHQIPTARIJA tash dhe ne te kaluaren nuk ka pase SHQIPTARIJA PIDH ma te FORTE dhe ma te mire se ju dyja,pra RREZJA eshte PIDHE nr 1'NI. dhe ti BANA'banana je PIDHI nr 2'DY. i gjithe SHQIPTARIS un te dua ty edhe ne te PUTHE edhe me te LPIRE kudo edhe me te ASISH apo Q' sepse je SHuuuuuuuuuuuuuuuuuuM SEKSI.....

 6. U.D.D. // August 12, 2008 at 9:37 AM  

  Pershendetje ALBANA nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.- ALBANA'bana'bana me je shije sikur BANANA o mori BANA.ALBANA po me tranon mua ti se je SHuuuuuuuuuuuuM SeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKSI.BANA nuk kisha deshte un tjeter gje ne bote veqe ''NJE NATE ME BANEN''sepse bana je TORTE uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu SHIJA IMEEEEEEEEEEEEEEEEE TI ALBANA. TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA VEQ ME TE LPIRE SIKUR AKULLORE SE JE TI VERTET ALBANA AKULLORE.Tung nga QEKU,BANA-BANANA.

 7. U.D.D. // August 12, 2008 at 9:38 AM  

  Pershendetje ALBANA nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.- ALBANA'bana'bana me je shije sikur BANANA o mori BANA.ALBANA po me tranon mua ti se je SHuuuuuuuuuuuuM SeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKSI.BANA nuk kisha deshte un tjeter gje ne bote veqe ''NJE NATE ME BANEN''sepse bana je TORTE uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu SHIJA IMEEEEEEEEEEEEEEEEE TI ALBANA. TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA VEQ ME TE LPIRE SIKUR AKULLORE SE JE TI VERTET ALBANA AKULLORE.Tung nga QEKU,BANA-BANANA.

 8. U.D.D. // August 12, 2008 at 9:38 AM  

  Pershendetje ALBANA nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.- ALBANA'bana'bana me je shije sikur BANANA o mori BANA.ALBANA po me tranon mua ti se je SHuuuuuuuuuuuuM SeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKSI.BANA nuk kisha deshte un tjeter gje ne bote veqe ''NJE NATE ME BANEN''sepse bana je TORTE uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu SHIJA IMEEEEEEEEEEEEEEEEE TI ALBANA. TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA VEQ ME TE LPIRE SIKUR AKULLORE SE JE TI VERTET ALBANA AKULLORE.Tung nga QEKU,BANA-BANANA.

 9. U.D.D. // August 12, 2008 at 9:39 AM  

  Pershendetje ALBANA nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.- ALBANA'bana'bana me je shije sikur BANANA o mori BANA.ALBANA po me tranon mua ti se je SHuuuuuuuuuuuuM SeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKSI.BANA nuk kisha deshte un tjeter gje ne bote veqe ''NJE NATE ME BANEN''sepse bana je TORTE uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu SHIJA IMEEEEEEEEEEEEEEEEE TI ALBANA. TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA TE DUA VEQ ME TE LPIRE SIKUR AKULLORE SE JE TI VERTET ALBANA AKULLORE.Tung nga QEKU,BANA-BANANA.

 10. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 5:15 PM  

  ''BANA,BANA,I WANA,I WANA''
  ''THAT'S YOU'RS UHHHH''
  ===================================
  ===================================
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  UHHHH,UHHHH,I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.

  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.

  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.
  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.


  Bana,Bana,Bana.
  meje ti sikur coco cabana me banana
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur rrush,rrush ne kauq.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur hana apo dardha.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur llakumi a arra.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur mjalta edhe qokolada
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur tortja e limonata.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti shija nga un nuk ngina nty
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti zemra qe un nuk te pata.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti fantazija edhe endrra.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti nje dite po nate e UhhhhhN

  Bana Albana Banana.
  Bana uhhhh kur pot shikoje.
  Bana uhhhh kur pot shikoje.
  ti ne tv'top'i uhhhh me qmende.
  ti ne tv'top'i uhhhh me tranove.
  ti ne top'i je ma shume se top'i
  ti Bana je maja e majes uhhhh.
  uuuuh,uhhhh veq me ty po due,breee.
  veq me ty,veq me ty u me uluruuuuu.
  se un per ty Bana,Bana,Bana.
  jame un Ujku te BanaBarbardhaBanana
  se ty Bana te due,te due.te due.
  veq ni here ne jete aty me te prek.
  dhe veq ni here,dhe veq ni here.
  me ta Puth qat Buze te Embel qe ke.
  Bana,Bana,Bana.veq due,veq due.
  Lezetin tend ni here me pa UuuuuuU.


  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  UHHHH,UHHHH,I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.

  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.

  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.
  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.

  ======================================================================

  TEKSTI LYRIC'S
  ESHTE IS
  NGA FROM
  QEKU. H.O.G.
  IRZNIQ. U.D.D.
  apo DEQAN'I
  IRZA. DUKAGJIN'I.

 11. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 5:15 PM  

  ''BANA,BANA,I WANA,I WANA''
  ''THAT'S YOU'RS UHHHH''
  ===================================
  ===================================
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  UHHHH,UHHHH,I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.

  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.

  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.
  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.


  Bana,Bana,Bana.
  meje ti sikur coco cabana me banana
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur rrush,rrush ne kauq.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur hana apo dardha.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur llakumi a arra.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur mjalta edhe qokolada
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur tortja e limonata.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti shija nga un nuk ngina nty
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti zemra qe un nuk te pata.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti fantazija edhe endrra.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti nje dite po nate e UhhhhhN

  Bana Albana Banana.
  Bana uhhhh kur pot shikoje.
  Bana uhhhh kur pot shikoje.
  ti ne tv'top'i uhhhh me qmende.
  ti ne tv'top'i uhhhh me tranove.
  ti ne top'i je ma shume se top'i
  ti Bana je maja e majes uhhhh.
  uuuuh,uhhhh veq me ty po due,breee.
  veq me ty,veq me ty u me uluruuuuu.
  se un per ty Bana,Bana,Bana.
  jame un Ujku te BanaBarbardhaBanana
  se ty Bana te due,te due.te due.
  veq ni here ne jete aty me te prek.
  dhe veq ni here,dhe veq ni here.
  me ta Puth qat Buze te Embel qe ke.
  Bana,Bana,Bana.veq due,veq due.
  Lezetin tend ni here me pa UuuuuuU.


  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  UHHHH,UHHHH,I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.

  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.

  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.
  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.

  ======================================================================

  TEKSTI LYRIC'S
  ESHTE IS
  NGA FROM
  QEKU. H.O.G.
  IRZNIQ. U.D.D.
  apo DEQAN'I
  IRZA. DUKAGJIN'I.

 12. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 5:16 PM  

  ''BANA,BANA,I WANA,I WANA''
  ''THAT'S YOU'RS UHHHH''
  ===================================
  ===================================
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  UHHHH,UHHHH,I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.

  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.

  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.
  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.


  Bana,Bana,Bana.
  meje ti sikur coco cabana me banana
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur rrush,rrush ne kauq.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur hana apo dardha.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur llakumi a arra.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur mjalta edhe qokolada
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur tortja e limonata.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti shija nga un nuk ngina nty
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti zemra qe un nuk te pata.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti fantazija edhe endrra.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti nje dite po nate e UhhhhhN

  Bana Albana Banana.
  Bana uhhhh kur pot shikoje.
  Bana uhhhh kur pot shikoje.
  ti ne tv'top'i uhhhh me qmende.
  ti ne tv'top'i uhhhh me tranove.
  ti ne top'i je ma shume se top'i
  ti Bana je maja e majes uhhhh.
  uuuuh,uhhhh veq me ty po due,breee.
  veq me ty,veq me ty u me uluruuuuu.
  se un per ty Bana,Bana,Bana.
  jame un Ujku te BanaBarbardhaBanana
  se ty Bana te due,te due.te due.
  veq ni here ne jete aty me te prek.
  dhe veq ni here,dhe veq ni here.
  me ta Puth qat Buze te Embel qe ke.
  Bana,Bana,Bana.veq due,veq due.
  Lezetin tend ni here me pa UuuuuuU.


  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  UHHHH,UHHHH,I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.

  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.

  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.
  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.

  ======================================================================

  TEKSTI LYRIC'S
  ESHTE IS
  NGA FROM
  QEKU. H.O.G.
  IRZNIQ. U.D.D.
  apo DEQAN'I
  IRZA. DUKAGJIN'I.

 13. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 5:17 PM  

  ''BANA,BANA,I WANA,I WANA''
  ''THAT'S YOU'RS UHHHH''
  ===================================
  ===================================
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  UHHHH,UHHHH,I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.

  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.

  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.
  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.


  Bana,Bana,Bana.
  meje ti sikur coco cabana me banana
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur rrush,rrush ne kauq.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur hana apo dardha.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur llakumi a arra.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur mjalta edhe qokolada
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti sikur tortja e limonata.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti shija nga un nuk ngina nty
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti zemra qe un nuk te pata.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti fantazija edhe endrra.
  Bana,Bana,Bana.
  me je ti nje dite po nate e UhhhhhN

  Bana Albana Banana.
  Bana uhhhh kur pot shikoje.
  Bana uhhhh kur pot shikoje.
  ti ne tv'top'i uhhhh me qmende.
  ti ne tv'top'i uhhhh me tranove.
  ti ne top'i je ma shume se top'i
  ti Bana je maja e majes uhhhh.
  uuuuh,uhhhh veq me ty po due,breee.
  veq me ty,veq me ty u me uluruuuuu.
  se un per ty Bana,Bana,Bana.
  jame un Ujku te BanaBarbardhaBanana
  se ty Bana te due,te due.te due.
  veq ni here ne jete aty me te prek.
  dhe veq ni here,dhe veq ni here.
  me ta Puth qat Buze te Embel qe ke.
  Bana,Bana,Bana.veq due,veq due.
  Lezetin tend ni here me pa UuuuuuU.


  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  UHHHH,UHHHH,I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  BANA,BANA,BANA.BANA,BANA,BANA.
  I WANA,I WANA.I WANA,I WANA.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.
  THAT'S YOU'RS UHHHH.

  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.
  BANA I WANA,BANA I WANA.

  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.
  THAT'S,THAT'S UHHHH YOU'RS.

  ======================================================================

  TEKSTI LYRIC'S
  ESHTE IS
  NGA FROM
  QEKU. H.O.G.
  IRZNIQ. U.D.D.
  apo DEQAN'I
  IRZA. DUKAGJIN'I.

 14. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 5:52 PM  

  Pershendetje BanaBanana,
  nga un H.O.G.-U.D.D.
  Bana e di un qe ti nuk je kengetare
  pos asaje kanges qe kendove ne top
  fest5 me HOMO'Ledion,dhe ti je prezantusja e top'it,ne disa mesazhe ne rubrika tjera ktu ne kete blog i kame lajmrue disa kengetar se qe tash nga vera e deri ne dimer jame duke i pergaditur tekstet e kengve te tyre ne virsionin 2'dy te timin ku tekstet e tyre apo fjalet e tyre do ti perzije me te mija dhe do beje fjalete e mija ne njerin virsion komik hip hop tekst dhe tjetri virsion do te jete rap me fjale te ndyra apo te flliqura dhe ti Bana ki fatin qe nuk je kengetare sepse edhe ty te kisha shtie ne kete karikator,dhe ty Bana duhet te shkruje tekste krejte te mijate per ty se ti nuk ki tekste me ti korroptu une,dhe per kta mua me duhet te shkruaje tekste mesatare jo si kengetarve krejt komike dhe te flliqura.por ty duhete mesatre se ti Bana je e mire shume,nuk po te theme e bukur se kte e thon homo'kurvat por ti je TORTEmeRRUSH e mire dhe je ti Bana seksi teper shum une ty Bana vertet te dua per nje nate apo per gjith jete se ti je seksi i jetes vertet dhe me ty kisha jetue veq ne KAUQ apo KERVET se ti je ALAMET.
  Tung
  nga
  H.O.G.
  U.D.D.
  DEQAN'I-
  DUKAGJIN'I.

 15. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 6:27 PM  

  U.D.D.-H.O.G.ktu BanaBanana.
  Bana desha te theme per mese rubrikes tende pak fjal per top'in
  pse top'i po e mbane qate LedionHomoSeksual dhe pse top'i nuk po e shkelmit Ledion ne BETHEN e qime qe ka ky HOMO dhe tjer HOMO qe i ka top'i me i shkelmit te gjith ne BETHEN e QIME kta HOMO dhe top'i me e pastrue programin dhe mo mos me pase top'i HOMO kurr. un kame mendue se veq kendeje ne ktv,rtv21 ka HomoSeksual por andeje paska edhe me shume se kteje dhe ISHALLA ni dite pastrohen te gjitha tivit SHQIPETARE nga Homo't dhe ISHALLA Homo't Shqiptar ZHDUKEN PERGJITHMON dhe ISHALLA nuk EKZISTOJN KURR Homo't te SHQIPETARET dhe ase ne BOTE.
  Dhe ky HomoLedio gjith me ka boe nervoze teper dhe thosha me pase e me e takue diku ne rrug dhe me e qa thik si lopen kasapi,me bejke mua nervoz se ty Bana ne top fest5 nuk te lejke me fol ti asenje fjale se dojke aje Homo me fol vete per HomoShikus dhe un nuk dojsha ta degjoje ate HOMO tuj fol por dojsha ty Bana me te degjue dhe ty Bana dojsha me te pa se je e mire LLAKUM.LLAKUM.LLAKUM BANA.
  Tung nga
  H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 16. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 6:27 PM  

  U.D.D.-H.O.G.ktu BanaBanana.
  Bana desha te theme per mese rubrikes tende pak fjal per top'in
  pse top'i po e mbane qate LedionHomoSeksual dhe pse top'i nuk po e shkelmit Ledion ne BETHEN e qime qe ka ky HOMO dhe tjer HOMO qe i ka top'i me i shkelmit te gjith ne BETHEN e QIME kta HOMO dhe top'i me e pastrue programin dhe mo mos me pase top'i HOMO kurr. un kame mendue se veq kendeje ne ktv,rtv21 ka HomoSeksual por andeje paska edhe me shume se kteje dhe ISHALLA ni dite pastrohen te gjitha tivit SHQIPETARE nga Homo't dhe ISHALLA Homo't Shqiptar ZHDUKEN PERGJITHMON dhe ISHALLA nuk EKZISTOJN KURR Homo't te SHQIPETARET dhe ase ne BOTE.
  Dhe ky HomoLedio gjith me ka boe nervoze teper dhe thosha me pase e me e takue diku ne rrug dhe me e qa thik si lopen kasapi,me bejke mua nervoz se ty Bana ne top fest5 nuk te lejke me fol ti asenje fjale se dojke aje Homo me fol vete per HomoShikus dhe un nuk dojsha ta degjoje ate HOMO tuj fol por dojsha ty Bana me te degjue dhe ty Bana dojsha me te pa se je e mire LLAKUM.LLAKUM.LLAKUM BANA.
  Tung nga
  H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 17. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 6:28 PM  

  U.D.D.-H.O.G.ktu BanaBanana.
  Bana desha te theme per mese rubrikes tende pak fjal per top'in
  pse top'i po e mbane qate LedionHomoSeksual dhe pse top'i nuk po e shkelmit Ledion ne BETHEN e qime qe ka ky HOMO dhe tjer HOMO qe i ka top'i me i shkelmit te gjith ne BETHEN e QIME kta HOMO dhe top'i me e pastrue programin dhe mo mos me pase top'i HOMO kurr. un kame mendue se veq kendeje ne ktv,rtv21 ka HomoSeksual por andeje paska edhe me shume se kteje dhe ISHALLA ni dite pastrohen te gjitha tivit SHQIPETARE nga Homo't dhe ISHALLA Homo't Shqiptar ZHDUKEN PERGJITHMON dhe ISHALLA nuk EKZISTOJN KURR Homo't te SHQIPETARET dhe ase ne BOTE.
  Dhe ky HomoLedio gjith me ka boe nervoze teper dhe thosha me pase e me e takue diku ne rrug dhe me e qa thik si lopen kasapi,me bejke mua nervoz se ty Bana ne top fest5 nuk te lejke me fol ti asenje fjale se dojke aje Homo me fol vete per HomoShikus dhe un nuk dojsha ta degjoje ate HOMO tuj fol por dojsha ty Bana me te degjue dhe ty Bana dojsha me te pa se je e mire LLAKUM.LLAKUM.LLAKUM BANA.
  Tung nga
  H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 18. Anonymous // August 16, 2008 at 5:27 AM  

  ka vajza ma te bukurraaaaa hahahhahahhah e lezetshmese jo e bukur

 19. U.D.D. // August 17, 2008 at 8:14 PM  

  OJ ALBANA
  E LUMJA AJO NANE QE TE KA LIND KAQ
  RRUSH.RRUSH.RRUSH.RRUSH.RRUSH.RRUSH

  BANA te Pershendes une H.O.G.-U.D.D

 20. Anonymous // August 17, 2008 at 8:14 PM  

  OJ ALBANA
  E LUMJA AJO NANE QE TE KA LIND KAQ
  RRUSH.RRUSH.RRUSH.RRUSH.RRUSH.RRUSH

  BANA te Pershendes une H.O.G.-U.D.D

 21. Anonymous // August 21, 2008 at 4:41 AM  

  Spaska faje ky qe po te lavdrojka
  kaq shume se tek je per mua ti.....

 22. Anonymous // August 21, 2008 at 2:43 PM  

  Skisha dashure gje tjetere veqe me flejte me ALBANEN seksi bukuroshe.

 23. Anonymous // September 21, 2008 at 6:14 AM  

  BANA SEKSI SEKSI

 24. Anonymous // December 13, 2008 at 7:42 PM  

  Ky U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I a si mutin e ka nickun paska ik per lesh...i pytje kjo eshte ajo qe prezanto emisionin Ti vlen apo jo? Ne rast se po kam deshire ta qi iher....

 25. Anonymous // December 15, 2008 at 7:14 PM  

  hi E****
  you have my cosein phone nr
  Call
  and tell'him whot'you nead.
  whot will say me with them ends masage.

 26. Anonymous // December 15, 2008 at 7:26 PM  

  Miss is my pain & tears for you
  Heart honey E****.

 27. Anonymous // January 5, 2009 at 6:54 AM  

  shume e bukur je shume bukur flet dhe ke nje buzeqeshje shume te embel je komplete dhe femer shume e menqur..nga gjilani...

 28. sssssssss // January 12, 2009 at 4:30 PM  

  ruju se po te kupin ata syy phaa.

 29. Anonymous // February 2, 2009 at 3:48 AM  

  Anonymous // July 24, 2007 9:23 AM
  pse pot doket e keqe shumm ty moj tin ?? ma e mir se qato kosovaret e qelbta osht a jo?? albana osht si shppirtt ta ha loqken zemra jem asht shumm e bukurr shummmm shumm vec kush ja ka inatin .....  Ta qifshin nane ty krejt kosovart ne Both, ta qifsha laperin ty

 30. aida // February 18, 2009 at 4:13 AM  

  nuk me pelqen fare

 31. ec mo // February 18, 2009 at 11:50 AM  

  tani syt i ke si te miat prandaj spo ti shaj ato kembet e shtrembta

 32. Anonymous // February 24, 2009 at 4:50 AM  

  ej albana je e paarritshme ato qe nuk jan ne nivelin tat flasin nga injoranca e tyre.vazhdo keshtu se na nderove tropojen dhe shqiperine.patriotja e jote.zemerthyesja

 33. ditaaaaaaa // March 22, 2009 at 10:51 AM  

  wow syt shum tbukur i paske nese ski thjerrzaaa ?!!!!!!!!!!!!! komplimenteeeeeeee

 34. Anonymous // April 4, 2009 at 1:52 AM  

  hi zemra ckemi.ti je gjithmon yll dhe te uroj fat edhe me tej .te puth nga larg klay

 35. Anonymous // May 5, 2009 at 8:16 AM  

  ejjj ohhn katunar te shqiperis a se shifni qe kjo esht vetem palsktik se ju sjen bukuroshe hajden ne ks ju tregoj oj zemraa

 36. Anonymous // August 3, 2009 at 5:15 AM  

  OOOOOO KU JENI JU OJ VAJZAT E SHQIPRIS MOJ LOPT E DREQIT PER TY ALBAN JE SHUM E BUKUR SONI MALAJ JE MA E BUKURA NGA TE SHQIPRIS DH TI ARBANAAA MA QE BUKURA SE JU TJERAT SI DREQ UUUUU KUKU SI LOP HAHHAHA SE QITASH PO DINI QA U ME KENDU SE ENVER HOHXA SJU KA LA AS ME KQYR RRUKN E TI QE KE THAN PER VAJZAT E kOSOVES MSHILE AT GOJ TE MUTIT SE JU MOS ME KAN KOSOVA SEN SKISHT MUJT ME BAN KENGTARET E JUVE KUKU PO LOP PERPOS QATO QE I CAKTOVA ME EMER MA NALT AHAHHA

 37. Anonymous // August 15, 2009 at 4:03 AM  

  ahahha jo tybe ma qelbs se qita te shpinis nuk ka ahhahahah jav qifsha mit enn both juve ooo xot oo xot ahahha shum e mir je albana amoo sun bohesh sii qito qe jonn en ks qaoo me ta shkel komen ahhahaha

 38. Anonymous // February 15, 2010 at 5:23 AM  

  alaban e bukurrrr soni arbana loqka ju kam e qajo amnalt qe i ka shajt kosvarett do te kqyr vetenn se robt aj qii a more vesh shkerdhata e derqit

 39. Fghkfhk Dfgaert // June 27, 2018 at 7:18 PM