BLEJ ONLINE

Poni

Posted by kushi | 9:47 AM | 85 comments »

Photo pf albanian singer Poni
(Kliko ne foto per ti zmadhuar)

Poni Photo Foto

Poni Photo Foto
Poni Photo Foto
Poni Photo Foto
Poni Photo Foto

85 comments

 1. Anonymous // July 1, 2008 at 12:19 PM  

  o poni breee shum e bukur je ke nje bukuri te jashtzakonshme veq vazhdo suksese le te flasin nga inati ket e ke nga gjith maqedonia

 2. Anonymous // August 6, 2008 at 5:11 AM  

  o poni ku ke qen me pune me perpara ti eeeee.......? Thuaja dhe ketyre ta marin vesh.

 3. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 9, 2008 at 4:22 PM  

  PONI YOU HAVE'IT TOUCH THE HAVY MONEY OR BIG MONEY WHITH YOUR GREAT'FOLK'ALBANIAN,PONI YOU HAVE'IT THE REAL PEOPLE IN YOUR BACK OR IN YOUR SIDE,PONI YOU HAVE A WORKER PEOPLE IN YOUR HAND'S,BUT YOU HAVE NOT A LAZY'HOMO'BITCH PEOPLE IN YOUR HAND'S.PONI GOOOOOOOO SOU WHER YOU ARE COSE YOU ARE THE BEAST ALL DUKAGJIN'I and MALSIJA ARE WITH YOU ...............................Pershendetje nga H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 4. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 9, 2008 at 5:44 PM  

  Pershendetje e madhja PONI,nga un H.O.G.-U.D.D.;PONI se pari desha te uroje per video'klipin e ri ''LABERI MOJ LABERI''klipi dhe kenga apo teksti jane shume te mira,por ti PONI ishe edhe me e mire se ne gjdo video'klip tjetere,PONI kur e shikova kengen per here te pare nuk te njofta nga ndryshimi i pamjese dhe vertet ishe bere S'K'SI alamete BOMB femer,shume e mire me e mire se qe ki qene me pare dhe PONI je shume e SHISHME sikur TORTE e EMBELE je ti PONI,PONI me vjene keqe qe po te theme kte per shkake te respektit qe kame un ne ty por dua ta theme se le qe te kisha q' por edhe ''I WHANA'LICK,LICK,LICK,LICK,YOU WHANA''BECOSE YOU ARE THE GOOOOOOOOLD PONI,UUUUUUUUUUU PONI. PONI te pafsha shpejte te martuare ne DUKAGJIN sepse ti je ni kengetare PATRIOTIKE ashtu si shume kengetare tjera PATRIOTIKE,PONI ti i takon DUKAGJIN'IT dhe ti nuk i takon asnje zone tjeter SHQIPETARE por PONI u bafshe NUSE e DUKAGJIN'IT shpejte ISHALLA,PONI ti nuk je veqe S'KSI dhe KENGETARE e mire po je edhe e EGER,dhe ti duhesh te jesh e EGURA e te EGURIT DUKAGJIN'IT,sepse ti nuk je mishe i bute me i takue zonave t'buta e mish i bute sikur qe jane adelina i,bleona q,tuna s,gjyste v,qiljeta gj,etj kso mishi i bute kurve ky mish i bute i takon zonave te buta homo'kurve dhe ky mishe nuk i takon zonave PATRIOTIKE si MALSI'JA apo DUKAGJIN'I,sepse ketyre zonave i takon ti PONI dhe njerzte si ti PATRIOTIK'E,PONI te pafsha NUSE DUKAGJIN'ASE dhe te pafsha te MARTUAR ne fare GJAKOV'E,DEQAN'I,PEJE,etj vende ne DUKAGJIN''ATY KU NUK PUSHOJN KURR ARMT E DUKAGJIN'IT''ase ne DASMA apo FESTA te ndryshme,PONI behu NUSE e DUKAGJIN'IT dhe jeto ne DUKAGJIN'IN PATRIOT'IK.PONI per fund desha te theme ashtu sikur te kame thene ne shume mesazhe tjera se je vertete e mire shume dhe kendone vertete shume mire por edhe veshjet dhe pamjete e trupit deri tani i ki pase te mira shume dhe per veshje je vertete me u lavderue,PONI dua te theme mos u beje ne te ardhmen vajze budallaqe me veshje apo tru sikur qe jane budallaqe;adelina i,bleona q,tuna s,gjyste v,qiljeta gj,etj kso budallaqe kurva.pra PONI t'luteme mos u beje kshtu KURR sepse nese ti e bene kte ne na lere pa muzike te mire dhe le qe bene ti kte e para por pas teje bejne plot rende si te MDHAJATE tjera MARIOLA KAQANI,DENISA shume e mire,NERTILA VRETO,etj kengetare PATRIOTIKE shume te mira,pra te luse ty PONI dhe te tjera kengetare PATRIOTIKE qe mos te qoroditen me budallaqe ne te ardhmen dhe ju mund t'na leni ne pa muzik PATRIOTIKE dhe ju mund t'na leni nese ndryshoni keq me muzik te homo'kurvav.pra PONI ti dhe kengetaret tjera ne te ardhmen behuni edhe me PATRIOTIKE se qe jeni tash ne te gjitha menyrat,ju luteme bene ju gjith'here kte edhe me mire qe ne te ardhmen te ket me shume muzik PATRIOTIKE dhe ne te ardhmen te zhduken kengetar'et HOMO'KURVA,pergjithmon.............PONI te Pershendes ty shume un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 5. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 9, 2008 at 5:52 PM  

  Pershendetje e madhja PONI,nga un H.O.G.-U.D.D.;PONI se pari desha te uroje per video'klipin e ri ''LABERI MOJ LABERI''klipi dhe kenga apo teksti jane shume te mira,por ti PONI ishe edhe me e mire se ne gjdo video'klip tjetere,PONI kur e shikova kengen per here te pare nuk te njofta nga ndryshimi i pamjese dhe vertet ishe bere S'K'SI alamete BOMB femer,shume e mire me e mire se qe ki qene me pare dhe PONI je shume e SHISHME sikur TORTE e EMBELE je ti PONI,PONI me vjene keqe qe po te theme kte per shkake te respektit qe kame un ne ty por dua ta theme se le qe te kisha q' por edhe ''I WHANA'LICK,LICK,LICK,LICK,YOU WHANA''BECOSE YOU ARE THE GOOOOOOOOLD PONI,UUUUUUUUUUU PONI. PONI te pafsha shpejte te martuare ne DUKAGJIN sepse ti je ni kengetare PATRIOTIKE ashtu si shume kengetare tjera PATRIOTIKE,PONI ti i takon DUKAGJIN'IT dhe ti nuk i takon asnje zone tjeter SHQIPETARE por PONI u bafshe NUSE e DUKAGJIN'IT shpejte ISHALLA,PONI ti nuk je veqe S'KSI dhe KENGETARE e mire po je edhe e EGER,dhe ti duhesh te jesh e EGURA e te EGURIT DUKAGJIN'IT,sepse ti nuk je mishe i bute me i takue zonave t'buta e mish i bute sikur qe jane adelina i,bleona q,tuna s,gjyste v,qiljeta gj,etj kso mishi i bute kurve ky mish i bute i takon zonave te buta homo'kurve dhe ky mishe nuk i takon zonave PATRIOTIKE si MALSI'JA apo DUKAGJIN'I,sepse ketyre zonave i takon ti PONI dhe njerzte si ti PATRIOTIK'E,PONI te pafsha NUSE DUKAGJIN'ASE dhe te pafsha te MARTUAR ne fare GJAKOV'E,DEQAN'I,PEJE,etj vende ne DUKAGJIN''ATY KU NUK PUSHOJN KURR ARMT E DUKAGJIN'IT''ase ne DASMA apo FESTA te ndryshme,PONI behu NUSE e DUKAGJIN'IT dhe jeto ne DUKAGJIN'IN PATRIOT'IK.PONI per fund desha te theme ashtu sikur te kame thene ne shume mesazhe tjera se je vertete e mire shume dhe kendone vertete shume mire por edhe veshjet dhe pamjete e trupit deri tani i ki pase te mira shume dhe per veshje je vertete me u lavderue,PONI dua te theme mos u beje ne te ardhmen vajze budallaqe me veshje apo tru sikur qe jane budallaqe;adelina i,bleona q,tuna s,gjyste v,qiljeta gj,etj kso budallaqe kurva.pra PONI t'luteme mos u beje kshtu KURR sepse nese ti e bene kte ne na lere pa muzike te mire dhe le qe bene ti kte e para por pas teje bejne plot rende si te MDHAJATE tjera MARIOLA KAQANI,DENISA shume e mire,NERTILA VRETO,etj kengetare PATRIOTIKE shume te mira,pra te luse ty PONI dhe te tjera kengetare PATRIOTIKE qe mos te qoroditen me budallaqe ne te ardhmen dhe ju mund t'na leni ne pa muzik PATRIOTIKE dhe ju mund t'na leni nese ndryshoni keq me muzik te homo'kurvav.pra PONI ti dhe kengetaret tjera ne te ardhmen behuni edhe me PATRIOTIKE se qe jeni tash ne te gjitha menyrat,ju luteme bene ju gjith'here kte edhe me mire qe ne te ardhmen te ket me shume muzik PATRIOTIKE dhe ne te ardhmen te zhduken kengetar'et HOMO'KURVA,pergjithmon.............PONI te Pershendes ty shume un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 6. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 9, 2008 at 5:52 PM  

  Pershendetje e madhja PONI,nga un H.O.G.-U.D.D.;PONI se pari desha te uroje per video'klipin e ri ''LABERI MOJ LABERI''klipi dhe kenga apo teksti jane shume te mira,por ti PONI ishe edhe me e mire se ne gjdo video'klip tjetere,PONI kur e shikova kengen per here te pare nuk te njofta nga ndryshimi i pamjese dhe vertet ishe bere S'K'SI alamete BOMB femer,shume e mire me e mire se qe ki qene me pare dhe PONI je shume e SHISHME sikur TORTE e EMBELE je ti PONI,PONI me vjene keqe qe po te theme kte per shkake te respektit qe kame un ne ty por dua ta theme se le qe te kisha q' por edhe ''I WHANA'LICK,LICK,LICK,LICK,YOU WHANA''BECOSE YOU ARE THE GOOOOOOOOLD PONI,UUUUUUUUUUU PONI. PONI te pafsha shpejte te martuare ne DUKAGJIN sepse ti je ni kengetare PATRIOTIKE ashtu si shume kengetare tjera PATRIOTIKE,PONI ti i takon DUKAGJIN'IT dhe ti nuk i takon asnje zone tjeter SHQIPETARE por PONI u bafshe NUSE e DUKAGJIN'IT shpejte ISHALLA,PONI ti nuk je veqe S'KSI dhe KENGETARE e mire po je edhe e EGER,dhe ti duhesh te jesh e EGURA e te EGURIT DUKAGJIN'IT,sepse ti nuk je mishe i bute me i takue zonave t'buta e mish i bute sikur qe jane adelina i,bleona q,tuna s,gjyste v,qiljeta gj,etj kso mishi i bute kurve ky mish i bute i takon zonave te buta homo'kurve dhe ky mishe nuk i takon zonave PATRIOTIKE si MALSI'JA apo DUKAGJIN'I,sepse ketyre zonave i takon ti PONI dhe njerzte si ti PATRIOTIK'E,PONI te pafsha NUSE DUKAGJIN'ASE dhe te pafsha te MARTUAR ne fare GJAKOV'E,DEQAN'I,PEJE,etj vende ne DUKAGJIN''ATY KU NUK PUSHOJN KURR ARMT E DUKAGJIN'IT''ase ne DASMA apo FESTA te ndryshme,PONI behu NUSE e DUKAGJIN'IT dhe jeto ne DUKAGJIN'IN PATRIOT'IK.PONI per fund desha te theme ashtu sikur te kame thene ne shume mesazhe tjera se je vertete e mire shume dhe kendone vertete shume mire por edhe veshjet dhe pamjete e trupit deri tani i ki pase te mira shume dhe per veshje je vertete me u lavderue,PONI dua te theme mos u beje ne te ardhmen vajze budallaqe me veshje apo tru sikur qe jane budallaqe;adelina i,bleona q,tuna s,gjyste v,qiljeta gj,etj kso budallaqe kurva.pra PONI t'luteme mos u beje kshtu KURR sepse nese ti e bene kte ne na lere pa muzike te mire dhe le qe bene ti kte e para por pas teje bejne plot rende si te MDHAJATE tjera MARIOLA KAQANI,DENISA shume e mire,NERTILA VRETO,etj kengetare PATRIOTIKE shume te mira,pra te luse ty PONI dhe te tjera kengetare PATRIOTIKE qe mos te qoroditen me budallaqe ne te ardhmen dhe ju mund t'na leni ne pa muzik PATRIOTIKE dhe ju mund t'na leni nese ndryshoni keq me muzik te homo'kurvav.pra PONI ti dhe kengetaret tjera ne te ardhmen behuni edhe me PATRIOTIKE se qe jeni tash ne te gjitha menyrat,ju luteme bene ju gjith'here kte edhe me mire qe ne te ardhmen te ket me shume muzik PATRIOTIKE dhe ne te ardhmen te zhduken kengetar'et HOMO'KURVA,pergjithmon.............PONI te Pershendes ty shume un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 7. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 9, 2008 at 5:52 PM  

  Pershendetje e madhja PONI,nga un H.O.G.-U.D.D.;PONI se pari desha te uroje per video'klipin e ri ''LABERI MOJ LABERI''klipi dhe kenga apo teksti jane shume te mira,por ti PONI ishe edhe me e mire se ne gjdo video'klip tjetere,PONI kur e shikova kengen per here te pare nuk te njofta nga ndryshimi i pamjese dhe vertet ishe bere S'K'SI alamete BOMB femer,shume e mire me e mire se qe ki qene me pare dhe PONI je shume e SHISHME sikur TORTE e EMBELE je ti PONI,PONI me vjene keqe qe po te theme kte per shkake te respektit qe kame un ne ty por dua ta theme se le qe te kisha q' por edhe ''I WHANA'LICK,LICK,LICK,LICK,YOU WHANA''BECOSE YOU ARE THE GOOOOOOOOLD PONI,UUUUUUUUUUU PONI. PONI te pafsha shpejte te martuare ne DUKAGJIN sepse ti je ni kengetare PATRIOTIKE ashtu si shume kengetare tjera PATRIOTIKE,PONI ti i takon DUKAGJIN'IT dhe ti nuk i takon asnje zone tjeter SHQIPETARE por PONI u bafshe NUSE e DUKAGJIN'IT shpejte ISHALLA,PONI ti nuk je veqe S'KSI dhe KENGETARE e mire po je edhe e EGER,dhe ti duhesh te jesh e EGURA e te EGURIT DUKAGJIN'IT,sepse ti nuk je mishe i bute me i takue zonave t'buta e mish i bute sikur qe jane adelina i,bleona q,tuna s,gjyste v,qiljeta gj,etj kso mishi i bute kurve ky mish i bute i takon zonave te buta homo'kurve dhe ky mishe nuk i takon zonave PATRIOTIKE si MALSI'JA apo DUKAGJIN'I,sepse ketyre zonave i takon ti PONI dhe njerzte si ti PATRIOTIK'E,PONI te pafsha NUSE DUKAGJIN'ASE dhe te pafsha te MARTUAR ne fare GJAKOV'E,DEQAN'I,PEJE,etj vende ne DUKAGJIN''ATY KU NUK PUSHOJN KURR ARMT E DUKAGJIN'IT''ase ne DASMA apo FESTA te ndryshme,PONI behu NUSE e DUKAGJIN'IT dhe jeto ne DUKAGJIN'IN PATRIOT'IK.PONI per fund desha te theme ashtu sikur te kame thene ne shume mesazhe tjera se je vertete e mire shume dhe kendone vertete shume mire por edhe veshjet dhe pamjete e trupit deri tani i ki pase te mira shume dhe per veshje je vertete me u lavderue,PONI dua te theme mos u beje ne te ardhmen vajze budallaqe me veshje apo tru sikur qe jane budallaqe;adelina i,bleona q,tuna s,gjyste v,qiljeta gj,etj kso budallaqe kurva.pra PONI t'luteme mos u beje kshtu KURR sepse nese ti e bene kte ne na lere pa muzike te mire dhe le qe bene ti kte e para por pas teje bejne plot rende si te MDHAJATE tjera MARIOLA KAQANI,DENISA shume e mire,NERTILA VRETO,etj kengetare PATRIOTIKE shume te mira,pra te luse ty PONI dhe te tjera kengetare PATRIOTIKE qe mos te qoroditen me budallaqe ne te ardhmen dhe ju mund t'na leni ne pa muzik PATRIOTIKE dhe ju mund t'na leni nese ndryshoni keq me muzik te homo'kurvav.pra PONI ti dhe kengetaret tjera ne te ardhmen behuni edhe me PATRIOTIKE se qe jeni tash ne te gjitha menyrat,ju luteme bene ju gjith'here kte edhe me mire qe ne te ardhmen te ket me shume muzik PATRIOTIKE dhe ne te ardhmen te zhduken kengetar'et HOMO'KURVA,pergjithmon.............PONI te Pershendes ty shume un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 8. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 9, 2008 at 5:52 PM  

  Pershendetje e madhja PONI,nga un H.O.G.-U.D.D.;PONI se pari desha te uroje per video'klipin e ri ''LABERI MOJ LABERI''klipi dhe kenga apo teksti jane shume te mira,por ti PONI ishe edhe me e mire se ne gjdo video'klip tjetere,PONI kur e shikova kengen per here te pare nuk te njofta nga ndryshimi i pamjese dhe vertet ishe bere S'K'SI alamete BOMB femer,shume e mire me e mire se qe ki qene me pare dhe PONI je shume e SHISHME sikur TORTE e EMBELE je ti PONI,PONI me vjene keqe qe po te theme kte per shkake te respektit qe kame un ne ty por dua ta theme se le qe te kisha q' por edhe ''I WHANA'LICK,LICK,LICK,LICK,YOU WHANA''BECOSE YOU ARE THE GOOOOOOOOLD PONI,UUUUUUUUUUU PONI. PONI te pafsha shpejte te martuare ne DUKAGJIN sepse ti je ni kengetare PATRIOTIKE ashtu si shume kengetare tjera PATRIOTIKE,PONI ti i takon DUKAGJIN'IT dhe ti nuk i takon asnje zone tjeter SHQIPETARE por PONI u bafshe NUSE e DUKAGJIN'IT shpejte ISHALLA,PONI ti nuk je veqe S'KSI dhe KENGETARE e mire po je edhe e EGER,dhe ti duhesh te jesh e EGURA e te EGURIT DUKAGJIN'IT,sepse ti nuk je mishe i bute me i takue zonave t'buta e mish i bute sikur qe jane adelina i,bleona q,tuna s,gjyste v,qiljeta gj,etj kso mishi i bute kurve ky mish i bute i takon zonave te buta homo'kurve dhe ky mishe nuk i takon zonave PATRIOTIKE si MALSI'JA apo DUKAGJIN'I,sepse ketyre zonave i takon ti PONI dhe njerzte si ti PATRIOTIK'E,PONI te pafsha NUSE DUKAGJIN'ASE dhe te pafsha te MARTUAR ne fare GJAKOV'E,DEQAN'I,PEJE,etj vende ne DUKAGJIN''ATY KU NUK PUSHOJN KURR ARMT E DUKAGJIN'IT''ase ne DASMA apo FESTA te ndryshme,PONI behu NUSE e DUKAGJIN'IT dhe jeto ne DUKAGJIN'IN PATRIOT'IK.PONI per fund desha te theme ashtu sikur te kame thene ne shume mesazhe tjera se je vertete e mire shume dhe kendone vertete shume mire por edhe veshjet dhe pamjete e trupit deri tani i ki pase te mira shume dhe per veshje je vertete me u lavderue,PONI dua te theme mos u beje ne te ardhmen vajze budallaqe me veshje apo tru sikur qe jane budallaqe;adelina i,bleona q,tuna s,gjyste v,qiljeta gj,etj kso budallaqe kurva.pra PONI t'luteme mos u beje kshtu KURR sepse nese ti e bene kte ne na lere pa muzike te mire dhe le qe bene ti kte e para por pas teje bejne plot rende si te MDHAJATE tjera MARIOLA KAQANI,DENISA shume e mire,NERTILA VRETO,etj kengetare PATRIOTIKE shume te mira,pra te luse ty PONI dhe te tjera kengetare PATRIOTIKE qe mos te qoroditen me budallaqe ne te ardhmen dhe ju mund t'na leni ne pa muzik PATRIOTIKE dhe ju mund t'na leni nese ndryshoni keq me muzik te homo'kurvav.pra PONI ti dhe kengetaret tjera ne te ardhmen behuni edhe me PATRIOTIKE se qe jeni tash ne te gjitha menyrat,ju luteme bene ju gjith'here kte edhe me mire qe ne te ardhmen te ket me shume muzik PATRIOTIKE dhe ne te ardhmen te zhduken kengetar'et HOMO'KURVA,pergjithmon.............PONI te Pershendes ty shume un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 9. Rexh Prishtina // August 10, 2008 at 5:49 PM  

  pershendetje e madhja PONI kam nderin qe te njofta personalisht dhe te njof mir se qfar personi je spari te uroj gjdo te mir ne jet dhe vetem vazhdo perpara je me e bukura. o shqiptar ju kisha lute mos ja futni kot me fliqur gojen tuaj se separi duhet ta njifni nji person e pastaj te flisni per te ai qe flet per ponin fjal te kqija ja qifsh robt.

 10. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 9:39 PM  

  PERSHENDETJE te MADHEJA PONI e ki nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I......................... PONI desha neper mjete rubrikes tende ti Pershendes dhe ti Uroje te MDHAJATE tjera te FOLK'it SHQIPETAR sepse ato kengetare nuk kane rubrik apo faqe te veten ktu ne SHQIP-FOTO.BLOGSPOT........................................................... Dhe desha te uroje numrin 2'dy te FOLK'it SHQIPETAR,''MARIOLA KAQANI'' Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.MARIOLA urime per kengen ''FUKARA''MARIOLA edhe kjo kenge eshte me e mire se te gjitha kenget tjera te tuat dhe me te vertet kjo kange ka ni melodi dhe tekst te mire teper dhe MARIOLA je 2'dyshi mos harro se je e mire edhe ti pas PONIT,MARIOLA albumi yte i pare eshte i mire shume dhe i ke keto kenge te mira''DIL MOJ NENE DIL''LUM KUSH DO TE KETE''BEMA HALLALL BEMA''QENDRO MOJ LANETE''JELEKU'' dhe te tjeret kenge i ki te mira shume dhe dua dhe duame album pas albumi te tendin jo nga nje ne vite po ka 365'treqindegjardhjetepes albume ne vite dhe gjdo vite i duam kshtu me numer dhe MARIOLA po te theme edhe ty sikur PONIT mos u ndal KUUUUUUUUUUUUUUURR nga MUZIKA po ece gjith nga muzika dhe mos na ler ti MARIOLA KAQANI kurr pa kenget TUA se ne VDESIM me na mungue 2'dyshi.Tung MARIOLA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejt MARIOLA KAQANI................................................................ numri 3'tre''DENISA'' Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.DENISA nuk e di a i ki dy albume apo me shume por une e kame veq ni albume tendin albumin ''JAM LABIKE E LABERISE''dhe kjo kenge eshte e dyta e pelqyr nga une dhe e para eshte''TUNDE NE DJEP TUNDE''e them te verteten se kjo kenge eshte kenga me e pelqyr e jetes time dhe kjo kenge eshte me e mire se te gjitha kengete e ''PONIT''-''MARIOLES''-se tuate tjera ''DENISA''dhe te tjera kengetareve qe i shkruj me posht,DENISA e ki kete emere te mire vertet dhe je e mire nga te pamurit vertet e bukur nuk te theme por te theme e MIIIIIIIIIIIIR se bukur thone homo'kurvat,dhe ne jemi PATRIOT'E thome mire,DENISA edhe ti i ki fjalet sikur te ''PONI'T''dhe ''MARIOLES''t'lutem une QEKU ty DENISA Mbretresha 3'tre e FOLK'it SHQIPETAR beje albume gjdo dite nga nje dhe gjdo vite nga 365'albume,dhe te luteme ''DENISA'' mos me le dhe mos na ler ti kurr pa kengete tua se un vdes dhe ne vdesim pa muyiken tende.Tung DENISA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte DENISA................................................................ numri 4'kater''ROVENA''Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.ROVENA ni albume tendin e kame po nuk e di a eshte i pari apo i dyt apo tjeter por une e keme albumin tend ''VASHEZO''dhe kenga jote nga ky albume eshte me e pelqyr te une ''KUSH DO QE TE MARRE GRUA''dhe e dyta eshte ''VASHEZO,BIJEZO''dhe te tjerate kenge i ki te mira shume por ROVENA nuk di a ki album tjeter por ne gjdo CD'shop ne Tiran si per albumin tend ashtu edhe per albume te tjerave kengetare me kane thone ne CD'shop'a se nuk kane albume te tjera dhe une nuk di a kini mo albume apo jo por une dua ti keme te gjitha te juajate ALBUMET e kaluara te tashme dhe te ardhshme sepse kendoni ju mire tekstet i kini te mira melodite i kini te mira dhe ne funde ju jeni te mira shume dhe ju nuk na beni shije veq me muzik po edhe me t'pamurit e mire qe keni dhe jeni te mira persetepuri dhe une ju dua ju si MOTRA me ZEMER.Tung ROVENA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte ROVENA................................................................nr 5'pese''NERTILA VRETO''Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.NERTILA VRETO dy albume te tuate i kame por mo nuk kame dhe nuk e di a ki mo por une dua ti kame nese ki apete te tjera kto dy albume qe i kame jane''RREZE HENE''dhe ''SYRI YT''kto dy albume i ki te mira por albumi me i mire eshte ''SYRI YT''ky albume eshte me i mire se tjetri dhe ky albume i ka kenget me te mira''VALLE ME YLBER''BURRIN VOSKOPOJE''E TUNDE ZEQO E TUNDE''RROFTE E QOFTE LALA GJONI''dhe te tjerat i ki te mira te kti albumi dhe te albumit tjeter i ki kengete si ''NJE GJAHTAR ME FAT''PAS ZERIT KOKOSHIT''NAZEMADHJA''dhe tjerate i ki te mira shume,NERTILA edhe ty po te theme se dua me shume muzik dhe albume nga ti dhe puno me shume per muzik FOLK apo PATRIOTIKE te luteme NERTILA VRETO.Tung NERTILA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHELLA hapete edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte NERTILA VRETO.................................................................nr 6'gjasht MAYA Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.MAYA nuk po shkruj shume por ti je e mire shume ne muzik dhe me shume duame muzik FOLK PATRIOTIKE nga ti te luteme beje me shume muzik ne te ardhmen.Tung maya NGA UN H.O.G.-U.D.D.shpejte ISHALLA edhe rubrika jote hapete ketu MAYA..................................................................nr 7'shtate ROMINA ALIAJ Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.ROMINA ALIAJ me shume ,me shume muzik FOLK PATRIOTIK te lutem,te lutem ROMINA.Tung nga un H.O.G.-U.D.D.ISHALLA edhe rubrika jote shpejt hapete ketu per mesazhe ROMINA ALIAJ.................................................................

 11. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 9:40 PM  

  PERSHENDETJE te MADHEJA PONI e ki nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I......................... PONI desha neper mjete rubrikes tende ti Pershendes dhe ti Uroje te MDHAJATE tjera te FOLK'it SHQIPETAR sepse ato kengetare nuk kane rubrik apo faqe te veten ktu ne SHQIP-FOTO.BLOGSPOT........................................................... Dhe desha te uroje numrin 2'dy te FOLK'it SHQIPETAR,''MARIOLA KAQANI'' Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.MARIOLA urime per kengen ''FUKARA''MARIOLA edhe kjo kenge eshte me e mire se te gjitha kenget tjera te tuat dhe me te vertet kjo kange ka ni melodi dhe tekst te mire teper dhe MARIOLA je 2'dyshi mos harro se je e mire edhe ti pas PONIT,MARIOLA albumi yte i pare eshte i mire shume dhe i ke keto kenge te mira''DIL MOJ NENE DIL''LUM KUSH DO TE KETE''BEMA HALLALL BEMA''QENDRO MOJ LANETE''JELEKU'' dhe te tjeret kenge i ki te mira shume dhe dua dhe duame album pas albumi te tendin jo nga nje ne vite po ka 365'treqindegjardhjetepes albume ne vite dhe gjdo vite i duam kshtu me numer dhe MARIOLA po te theme edhe ty sikur PONIT mos u ndal KUUUUUUUUUUUUUUURR nga MUZIKA po ece gjith nga muzika dhe mos na ler ti MARIOLA KAQANI kurr pa kenget TUA se ne VDESIM me na mungue 2'dyshi.Tung MARIOLA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejt MARIOLA KAQANI................................................................ numri 3'tre''DENISA'' Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.DENISA nuk e di a i ki dy albume apo me shume por une e kame veq ni albume tendin albumin ''JAM LABIKE E LABERISE''dhe kjo kenge eshte e dyta e pelqyr nga une dhe e para eshte''TUNDE NE DJEP TUNDE''e them te verteten se kjo kenge eshte kenga me e pelqyr e jetes time dhe kjo kenge eshte me e mire se te gjitha kengete e ''PONIT''-''MARIOLES''-se tuate tjera ''DENISA''dhe te tjera kengetareve qe i shkruj me posht,DENISA e ki kete emere te mire vertet dhe je e mire nga te pamurit vertet e bukur nuk te theme por te theme e MIIIIIIIIIIIIR se bukur thone homo'kurvat,dhe ne jemi PATRIOT'E thome mire,DENISA edhe ti i ki fjalet sikur te ''PONI'T''dhe ''MARIOLES''t'lutem une QEKU ty DENISA Mbretresha 3'tre e FOLK'it SHQIPETAR beje albume gjdo dite nga nje dhe gjdo vite nga 365'albume,dhe te luteme ''DENISA'' mos me le dhe mos na ler ti kurr pa kengete tua se un vdes dhe ne vdesim pa muyiken tende.Tung DENISA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte DENISA................................................................ numri 4'kater''ROVENA''Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.ROVENA ni albume tendin e kame po nuk e di a eshte i pari apo i dyt apo tjeter por une e keme albumin tend ''VASHEZO''dhe kenga jote nga ky albume eshte me e pelqyr te une ''KUSH DO QE TE MARRE GRUA''dhe e dyta eshte ''VASHEZO,BIJEZO''dhe te tjerate kenge i ki te mira shume por ROVENA nuk di a ki album tjeter por ne gjdo CD'shop ne Tiran si per albumin tend ashtu edhe per albume te tjerave kengetare me kane thone ne CD'shop'a se nuk kane albume te tjera dhe une nuk di a kini mo albume apo jo por une dua ti keme te gjitha te juajate ALBUMET e kaluara te tashme dhe te ardhshme sepse kendoni ju mire tekstet i kini te mira melodite i kini te mira dhe ne funde ju jeni te mira shume dhe ju nuk na beni shije veq me muzik po edhe me t'pamurit e mire qe keni dhe jeni te mira persetepuri dhe une ju dua ju si MOTRA me ZEMER.Tung ROVENA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte ROVENA................................................................nr 5'pese''NERTILA VRETO''Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.NERTILA VRETO dy albume te tuate i kame por mo nuk kame dhe nuk e di a ki mo por une dua ti kame nese ki apete te tjera kto dy albume qe i kame jane''RREZE HENE''dhe ''SYRI YT''kto dy albume i ki te mira por albumi me i mire eshte ''SYRI YT''ky albume eshte me i mire se tjetri dhe ky albume i ka kenget me te mira''VALLE ME YLBER''BURRIN VOSKOPOJE''E TUNDE ZEQO E TUNDE''RROFTE E QOFTE LALA GJONI''dhe te tjerat i ki te mira te kti albumi dhe te albumit tjeter i ki kengete si ''NJE GJAHTAR ME FAT''PAS ZERIT KOKOSHIT''NAZEMADHJA''dhe tjerate i ki te mira shume,NERTILA edhe ty po te theme se dua me shume muzik dhe albume nga ti dhe puno me shume per muzik FOLK apo PATRIOTIKE te luteme NERTILA VRETO.Tung NERTILA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHELLA hapete edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte NERTILA VRETO.................................................................nr 6'gjasht MAYA Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.MAYA nuk po shkruj shume por ti je e mire shume ne muzik dhe me shume duame muzik FOLK PATRIOTIKE nga ti te luteme beje me shume muzik ne te ardhmen.Tung maya NGA UN H.O.G.-U.D.D.shpejte ISHALLA edhe rubrika jote hapete ketu MAYA..................................................................nr 7'shtate ROMINA ALIAJ Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.ROMINA ALIAJ me shume ,me shume muzik FOLK PATRIOTIK te lutem,te lutem ROMINA.Tung nga un H.O.G.-U.D.D.ISHALLA edhe rubrika jote shpejt hapete ketu per mesazhe ROMINA ALIAJ.................................................................

 12. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 9:40 PM  

  PERSHENDETJE te MADHEJA PONI e ki nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I......................... PONI desha neper mjete rubrikes tende ti Pershendes dhe ti Uroje te MDHAJATE tjera te FOLK'it SHQIPETAR sepse ato kengetare nuk kane rubrik apo faqe te veten ktu ne SHQIP-FOTO.BLOGSPOT........................................................... Dhe desha te uroje numrin 2'dy te FOLK'it SHQIPETAR,''MARIOLA KAQANI'' Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.MARIOLA urime per kengen ''FUKARA''MARIOLA edhe kjo kenge eshte me e mire se te gjitha kenget tjera te tuat dhe me te vertet kjo kange ka ni melodi dhe tekst te mire teper dhe MARIOLA je 2'dyshi mos harro se je e mire edhe ti pas PONIT,MARIOLA albumi yte i pare eshte i mire shume dhe i ke keto kenge te mira''DIL MOJ NENE DIL''LUM KUSH DO TE KETE''BEMA HALLALL BEMA''QENDRO MOJ LANETE''JELEKU'' dhe te tjeret kenge i ki te mira shume dhe dua dhe duame album pas albumi te tendin jo nga nje ne vite po ka 365'treqindegjardhjetepes albume ne vite dhe gjdo vite i duam kshtu me numer dhe MARIOLA po te theme edhe ty sikur PONIT mos u ndal KUUUUUUUUUUUUUUURR nga MUZIKA po ece gjith nga muzika dhe mos na ler ti MARIOLA KAQANI kurr pa kenget TUA se ne VDESIM me na mungue 2'dyshi.Tung MARIOLA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejt MARIOLA KAQANI................................................................ numri 3'tre''DENISA'' Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.DENISA nuk e di a i ki dy albume apo me shume por une e kame veq ni albume tendin albumin ''JAM LABIKE E LABERISE''dhe kjo kenge eshte e dyta e pelqyr nga une dhe e para eshte''TUNDE NE DJEP TUNDE''e them te verteten se kjo kenge eshte kenga me e pelqyr e jetes time dhe kjo kenge eshte me e mire se te gjitha kengete e ''PONIT''-''MARIOLES''-se tuate tjera ''DENISA''dhe te tjera kengetareve qe i shkruj me posht,DENISA e ki kete emere te mire vertet dhe je e mire nga te pamurit vertet e bukur nuk te theme por te theme e MIIIIIIIIIIIIR se bukur thone homo'kurvat,dhe ne jemi PATRIOT'E thome mire,DENISA edhe ti i ki fjalet sikur te ''PONI'T''dhe ''MARIOLES''t'lutem une QEKU ty DENISA Mbretresha 3'tre e FOLK'it SHQIPETAR beje albume gjdo dite nga nje dhe gjdo vite nga 365'albume,dhe te luteme ''DENISA'' mos me le dhe mos na ler ti kurr pa kengete tua se un vdes dhe ne vdesim pa muyiken tende.Tung DENISA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte DENISA................................................................ numri 4'kater''ROVENA''Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.ROVENA ni albume tendin e kame po nuk e di a eshte i pari apo i dyt apo tjeter por une e keme albumin tend ''VASHEZO''dhe kenga jote nga ky albume eshte me e pelqyr te une ''KUSH DO QE TE MARRE GRUA''dhe e dyta eshte ''VASHEZO,BIJEZO''dhe te tjerate kenge i ki te mira shume por ROVENA nuk di a ki album tjeter por ne gjdo CD'shop ne Tiran si per albumin tend ashtu edhe per albume te tjerave kengetare me kane thone ne CD'shop'a se nuk kane albume te tjera dhe une nuk di a kini mo albume apo jo por une dua ti keme te gjitha te juajate ALBUMET e kaluara te tashme dhe te ardhshme sepse kendoni ju mire tekstet i kini te mira melodite i kini te mira dhe ne funde ju jeni te mira shume dhe ju nuk na beni shije veq me muzik po edhe me t'pamurit e mire qe keni dhe jeni te mira persetepuri dhe une ju dua ju si MOTRA me ZEMER.Tung ROVENA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte ROVENA................................................................nr 5'pese''NERTILA VRETO''Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.NERTILA VRETO dy albume te tuate i kame por mo nuk kame dhe nuk e di a ki mo por une dua ti kame nese ki apete te tjera kto dy albume qe i kame jane''RREZE HENE''dhe ''SYRI YT''kto dy albume i ki te mira por albumi me i mire eshte ''SYRI YT''ky albume eshte me i mire se tjetri dhe ky albume i ka kenget me te mira''VALLE ME YLBER''BURRIN VOSKOPOJE''E TUNDE ZEQO E TUNDE''RROFTE E QOFTE LALA GJONI''dhe te tjerat i ki te mira te kti albumi dhe te albumit tjeter i ki kengete si ''NJE GJAHTAR ME FAT''PAS ZERIT KOKOSHIT''NAZEMADHJA''dhe tjerate i ki te mira shume,NERTILA edhe ty po te theme se dua me shume muzik dhe albume nga ti dhe puno me shume per muzik FOLK apo PATRIOTIKE te luteme NERTILA VRETO.Tung NERTILA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHELLA hapete edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte NERTILA VRETO.................................................................nr 6'gjasht MAYA Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.MAYA nuk po shkruj shume por ti je e mire shume ne muzik dhe me shume duame muzik FOLK PATRIOTIKE nga ti te luteme beje me shume muzik ne te ardhmen.Tung maya NGA UN H.O.G.-U.D.D.shpejte ISHALLA edhe rubrika jote hapete ketu MAYA..................................................................nr 7'shtate ROMINA ALIAJ Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.ROMINA ALIAJ me shume ,me shume muzik FOLK PATRIOTIK te lutem,te lutem ROMINA.Tung nga un H.O.G.-U.D.D.ISHALLA edhe rubrika jote shpejt hapete ketu per mesazhe ROMINA ALIAJ.................................................................

 13. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 9:41 PM  

  PERSHENDETJE te MADHEJA PONI e ki nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I......................... PONI desha neper mjete rubrikes tende ti Pershendes dhe ti Uroje te MDHAJATE tjera te FOLK'it SHQIPETAR sepse ato kengetare nuk kane rubrik apo faqe te veten ktu ne SHQIP-FOTO.BLOGSPOT........................................................... Dhe desha te uroje numrin 2'dy te FOLK'it SHQIPETAR,''MARIOLA KAQANI'' Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.MARIOLA urime per kengen ''FUKARA''MARIOLA edhe kjo kenge eshte me e mire se te gjitha kenget tjera te tuat dhe me te vertet kjo kange ka ni melodi dhe tekst te mire teper dhe MARIOLA je 2'dyshi mos harro se je e mire edhe ti pas PONIT,MARIOLA albumi yte i pare eshte i mire shume dhe i ke keto kenge te mira''DIL MOJ NENE DIL''LUM KUSH DO TE KETE''BEMA HALLALL BEMA''QENDRO MOJ LANETE''JELEKU'' dhe te tjeret kenge i ki te mira shume dhe dua dhe duame album pas albumi te tendin jo nga nje ne vite po ka 365'treqindegjardhjetepes albume ne vite dhe gjdo vite i duam kshtu me numer dhe MARIOLA po te theme edhe ty sikur PONIT mos u ndal KUUUUUUUUUUUUUUURR nga MUZIKA po ece gjith nga muzika dhe mos na ler ti MARIOLA KAQANI kurr pa kenget TUA se ne VDESIM me na mungue 2'dyshi.Tung MARIOLA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejt MARIOLA KAQANI................................................................ numri 3'tre''DENISA'' Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.DENISA nuk e di a i ki dy albume apo me shume por une e kame veq ni albume tendin albumin ''JAM LABIKE E LABERISE''dhe kjo kenge eshte e dyta e pelqyr nga une dhe e para eshte''TUNDE NE DJEP TUNDE''e them te verteten se kjo kenge eshte kenga me e pelqyr e jetes time dhe kjo kenge eshte me e mire se te gjitha kengete e ''PONIT''-''MARIOLES''-se tuate tjera ''DENISA''dhe te tjera kengetareve qe i shkruj me posht,DENISA e ki kete emere te mire vertet dhe je e mire nga te pamurit vertet e bukur nuk te theme por te theme e MIIIIIIIIIIIIR se bukur thone homo'kurvat,dhe ne jemi PATRIOT'E thome mire,DENISA edhe ti i ki fjalet sikur te ''PONI'T''dhe ''MARIOLES''t'lutem une QEKU ty DENISA Mbretresha 3'tre e FOLK'it SHQIPETAR beje albume gjdo dite nga nje dhe gjdo vite nga 365'albume,dhe te luteme ''DENISA'' mos me le dhe mos na ler ti kurr pa kengete tua se un vdes dhe ne vdesim pa muyiken tende.Tung DENISA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte DENISA................................................................ numri 4'kater''ROVENA''Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.ROVENA ni albume tendin e kame po nuk e di a eshte i pari apo i dyt apo tjeter por une e keme albumin tend ''VASHEZO''dhe kenga jote nga ky albume eshte me e pelqyr te une ''KUSH DO QE TE MARRE GRUA''dhe e dyta eshte ''VASHEZO,BIJEZO''dhe te tjerate kenge i ki te mira shume por ROVENA nuk di a ki album tjeter por ne gjdo CD'shop ne Tiran si per albumin tend ashtu edhe per albume te tjerave kengetare me kane thone ne CD'shop'a se nuk kane albume te tjera dhe une nuk di a kini mo albume apo jo por une dua ti keme te gjitha te juajate ALBUMET e kaluara te tashme dhe te ardhshme sepse kendoni ju mire tekstet i kini te mira melodite i kini te mira dhe ne funde ju jeni te mira shume dhe ju nuk na beni shije veq me muzik po edhe me t'pamurit e mire qe keni dhe jeni te mira persetepuri dhe une ju dua ju si MOTRA me ZEMER.Tung ROVENA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHALLA hapet edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte ROVENA................................................................nr 5'pese''NERTILA VRETO''Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.NERTILA VRETO dy albume te tuate i kame por mo nuk kame dhe nuk e di a ki mo por une dua ti kame nese ki apete te tjera kto dy albume qe i kame jane''RREZE HENE''dhe ''SYRI YT''kto dy albume i ki te mira por albumi me i mire eshte ''SYRI YT''ky albume eshte me i mire se tjetri dhe ky albume i ka kenget me te mira''VALLE ME YLBER''BURRIN VOSKOPOJE''E TUNDE ZEQO E TUNDE''RROFTE E QOFTE LALA GJONI''dhe te tjerat i ki te mira te kti albumi dhe te albumit tjeter i ki kengete si ''NJE GJAHTAR ME FAT''PAS ZERIT KOKOSHIT''NAZEMADHJA''dhe tjerate i ki te mira shume,NERTILA edhe ty po te theme se dua me shume muzik dhe albume nga ti dhe puno me shume per muzik FOLK apo PATRIOTIKE te luteme NERTILA VRETO.Tung NERTILA nga un H.O.G.-U.D.D.dhe ISHELLA hapete edhe rubrika jote ketu sa ma shpejte NERTILA VRETO.................................................................nr 6'gjasht MAYA Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.MAYA nuk po shkruj shume por ti je e mire shume ne muzik dhe me shume duame muzik FOLK PATRIOTIKE nga ti te luteme beje me shume muzik ne te ardhmen.Tung maya NGA UN H.O.G.-U.D.D.shpejte ISHALLA edhe rubrika jote hapete ketu MAYA..................................................................nr 7'shtate ROMINA ALIAJ Mbretresha e FOLK'it SHQIPETAR Pershendetje nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.ROMINA ALIAJ me shume ,me shume muzik FOLK PATRIOTIK te lutem,te lutem ROMINA.Tung nga un H.O.G.-U.D.D.ISHALLA edhe rubrika jote shpejt hapete ketu per mesazhe ROMINA ALIAJ.................................................................

 14. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 9:59 PM  

  U.D.D.ktu prape ju pershendes juve MBRETRESHA SHQIPETARE;1.PONI;2.MARIOLA;3.DENISA;4.ROVENA;5.NERTILA;6.MAYA'7.ROMINA.dhe pershendes tjera kengetare qe kendojn sikur ju MBRETRESHA mire dhe ju MBRETRESHA paqit FATIN me te MADHE ne BOT dhe une ju dua juve sikur te jeni vertet MOTRA te mijat dhe une DESHIREN apo QEJFIN me te MADHE e kame ''TI TAKOJE NJE DITE MOTRATE E MIJA DHE TI NJOHE EDHE ME TE FOLUR ashtu sikur muziken''ju luse juve te gjithave mos beni ndermjete veti ndonjehere budallaqe sikur adelina i me LEONORE J.por ju shkoni mire gjith dhe me RESPEKTE te MADHE njera nga tjetra [JU DUA MOTRA UN QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.]

 15. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 10:00 PM  

  U.D.D.ktu prape ju pershendes juve MBRETRESHA SHQIPETARE;1.PONI;2.MARIOLA;3.DENISA;4.ROVENA;5.NERTILA;6.MAYA'7.ROMINA.dhe pershendes tjera kengetare qe kendojn sikur ju MBRETRESHA mire dhe ju MBRETRESHA paqit FATIN me te MADHE ne BOT dhe une ju dua juve sikur te jeni vertet MOTRA te mijat dhe une DESHIREN apo QEJFIN me te MADHE e kame ''TI TAKOJE NJE DITE MOTRATE E MIJA DHE TI NJOHE EDHE ME TE FOLUR ashtu sikur muziken''ju luse juve te gjithave mos beni ndermjete veti ndonjehere budallaqe sikur adelina i me LEONORE J.por ju shkoni mire gjith dhe me RESPEKTE te MADHE njera nga tjetra [JU DUA MOTRA UN QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.]

 16. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 10:00 PM  

  U.D.D.ktu prape ju pershendes juve MBRETRESHA SHQIPETARE;1.PONI;2.MARIOLA;3.DENISA;4.ROVENA;5.NERTILA;6.MAYA'7.ROMINA.dhe pershendes tjera kengetare qe kendojn sikur ju MBRETRESHA mire dhe ju MBRETRESHA paqit FATIN me te MADHE ne BOT dhe une ju dua juve sikur te jeni vertet MOTRA te mijat dhe une DESHIREN apo QEJFIN me te MADHE e kame ''TI TAKOJE NJE DITE MOTRATE E MIJA DHE TI NJOHE EDHE ME TE FOLUR ashtu sikur muziken''ju luse juve te gjithave mos beni ndermjete veti ndonjehere budallaqe sikur adelina i me LEONORE J.por ju shkoni mire gjith dhe me RESPEKTE te MADHE njera nga tjetra [JU DUA MOTRA UN QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.]

 17. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 10:00 PM  

  U.D.D.ktu prape ju pershendes juve MBRETRESHA SHQIPETARE;1.PONI;2.MARIOLA;3.DENISA;4.ROVENA;5.NERTILA;6.MAYA'7.ROMINA.dhe pershendes tjera kengetare qe kendojn sikur ju MBRETRESHA mire dhe ju MBRETRESHA paqit FATIN me te MADHE ne BOT dhe une ju dua juve sikur te jeni vertet MOTRA te mijat dhe une DESHIREN apo QEJFIN me te MADHE e kame ''TI TAKOJE NJE DITE MOTRATE E MIJA DHE TI NJOHE EDHE ME TE FOLUR ashtu sikur muziken''ju luse juve te gjithave mos beni ndermjete veti ndonjehere budallaqe sikur adelina i me LEONORE J.por ju shkoni mire gjith dhe me RESPEKTE te MADHE njera nga tjetra [JU DUA MOTRA UN QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.]

 18. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 10:01 PM  

  U.D.D.ktu prape ju pershendes juve MBRETRESHA SHQIPETARE;1.PONI;2.MARIOLA;3.DENISA;4.ROVENA;5.NERTILA;6.MAYA'7.ROMINA.dhe pershendes tjera kengetare qe kendojn sikur ju MBRETRESHA mire dhe ju MBRETRESHA paqit FATIN me te MADHE ne BOT dhe une ju dua juve sikur te jeni vertet MOTRA te mijat dhe une DESHIREN apo QEJFIN me te MADHE e kame ''TI TAKOJE NJE DITE MOTRATE E MIJA DHE TI NJOHE EDHE ME TE FOLUR ashtu sikur muziken''ju luse juve te gjithave mos beni ndermjete veti ndonjehere budallaqe sikur adelina i me LEONORE J.por ju shkoni mire gjith dhe me RESPEKTE te MADHE njera nga tjetra [JU DUA MOTRA UN QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I.]

 19. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 8:07 PM  

  Pershendetje PONI
  Nga un H.O.G.-U.D.D.
  PONI desha prape te shkruaj mesazhe
  per tjer ne kete mesazh ne rubriken tende.
  PONI e di un qe eshte e pa drete te shkruaje ne rubriken tende gjera te tjerve,por tjert qe une i pelqeje nuk jane ne kte blog.
  dhe me vjen keqe qe i shkruaje tjerte mesazha ketu ne rubriken tende.por ky blogu''SHQIP-FOTO.BLOGSPOT''eshte per mua me i miri se te gjith sepse eshte me i leti per mesazhe dhe eshte me i drejtsisheme per mesazhet qe nuk i shlyn mesazhet e fansave ase te kqije e ase te mire por i lere gjithe keshtu te gjithe.ne faqet tjera te blog'ev te ndryshem ose ka veshtersi te mdha ne hyrjen e rubrikave ose nuk mund te hish se nuk te pranojn ose hyne shkrun mesazhe i dergoj dhe ata nuk i qesin ne blog'un e mesazheve ose mesazhet e urrejtura qe i shkruaje me fjale te ndyra ato bloge mi shlyjn.Prandaje ktu kete blog'un,
  SHQIP-FOTO.BLOGSPOT.
  e Falimenderoje shume per mundesimin dhe drejtsin qe ka tregue per ne fansat e juaj.
  Faliminderit shume blog'u.
  ''SHQIP-FOTO.BLOGSPOT''thank you...

 20. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 8:08 PM  

  Pershendetje PONI
  Nga un H.O.G.-U.D.D.
  PONI desha prape te shkruaj mesazhe
  per tjer ne kete mesazh ne rubriken tende.
  PONI e di un qe eshte e pa drete te shkruaje ne rubriken tende gjera te tjerve,por tjert qe une i pelqeje nuk jane ne kte blog.
  dhe me vjen keqe qe i shkruaje tjerte mesazha ketu ne rubriken tende.por ky blogu''SHQIP-FOTO.BLOGSPOT''eshte per mua me i miri se te gjith sepse eshte me i leti per mesazhe dhe eshte me i drejtsisheme per mesazhet qe nuk i shlyn mesazhet e fansave ase te kqije e ase te mire por i lere gjithe keshtu te gjithe.ne faqet tjera te blog'ev te ndryshem ose ka veshtersi te mdha ne hyrjen e rubrikave ose nuk mund te hish se nuk te pranojn ose hyne shkrun mesazhe i dergoj dhe ata nuk i qesin ne blog'un e mesazheve ose mesazhet e urrejtura qe i shkruaje me fjale te ndyra ato bloge mi shlyjn.Prandaje ktu kete blog'un,
  SHQIP-FOTO.BLOGSPOT.
  e Falimenderoje shume per mundesimin dhe drejtsin qe ka tregue per ne fansat e juaj.
  Faliminderit shume blog'u.
  ''SHQIP-FOTO.BLOGSPOT''thank you...

 21. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 8:08 PM  

  Pershendetje PONI
  Nga un H.O.G.-U.D.D.
  PONI desha prape te shkruaj mesazhe
  per tjer ne kete mesazh ne rubriken tende.
  PONI e di un qe eshte e pa drete te shkruaje ne rubriken tende gjera te tjerve,por tjert qe une i pelqeje nuk jane ne kte blog.
  dhe me vjen keqe qe i shkruaje tjerte mesazha ketu ne rubriken tende.por ky blogu''SHQIP-FOTO.BLOGSPOT''eshte per mua me i miri se te gjith sepse eshte me i leti per mesazhe dhe eshte me i drejtsisheme per mesazhet qe nuk i shlyn mesazhet e fansave ase te kqije e ase te mire por i lere gjithe keshtu te gjithe.ne faqet tjera te blog'ev te ndryshem ose ka veshtersi te mdha ne hyrjen e rubrikave ose nuk mund te hish se nuk te pranojn ose hyne shkrun mesazhe i dergoj dhe ata nuk i qesin ne blog'un e mesazheve ose mesazhet e urrejtura qe i shkruaje me fjale te ndyra ato bloge mi shlyjn.Prandaje ktu kete blog'un,
  SHQIP-FOTO.BLOGSPOT.
  e Falimenderoje shume per mundesimin dhe drejtsin qe ka tregue per ne fansat e juaj.
  Faliminderit shume blog'u.
  ''SHQIP-FOTO.BLOGSPOT''thank you...

 22. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 8:08 PM  

  Pershendetje PONI
  Nga un H.O.G.-U.D.D.
  PONI desha prape te shkruaj mesazhe
  per tjer ne kete mesazh ne rubriken tende.
  PONI e di un qe eshte e pa drete te shkruaje ne rubriken tende gjera te tjerve,por tjert qe une i pelqeje nuk jane ne kte blog.
  dhe me vjen keqe qe i shkruaje tjerte mesazha ketu ne rubriken tende.por ky blogu''SHQIP-FOTO.BLOGSPOT''eshte per mua me i miri se te gjith sepse eshte me i leti per mesazhe dhe eshte me i drejtsisheme per mesazhet qe nuk i shlyn mesazhet e fansave ase te kqije e ase te mire por i lere gjithe keshtu te gjithe.ne faqet tjera te blog'ev te ndryshem ose ka veshtersi te mdha ne hyrjen e rubrikave ose nuk mund te hish se nuk te pranojn ose hyne shkrun mesazhe i dergoj dhe ata nuk i qesin ne blog'un e mesazheve ose mesazhet e urrejtura qe i shkruaje me fjale te ndyra ato bloge mi shlyjn.Prandaje ktu kete blog'un,
  SHQIP-FOTO.BLOGSPOT.
  e Falimenderoje shume per mundesimin dhe drejtsin qe ka tregue per ne fansat e juaj.
  Faliminderit shume blog'u.
  ''SHQIP-FOTO.BLOGSPOT''thank you...

 23. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 9:27 PM  

  Pershendetje PONI,
  nga un QEKU.
  PONI edhe kte mesazh sikur tjetrin do ta shkruaje per tjer dhe ty te kerkoje falje per ket qe e shkruaje ketu ne rubriken tende.
  Desha te shkruaje kete mesazh per
  Telivizionin FOLK+.
  FOLK+ je Telivizioni me i miri
  SHQIPETAR dhe je tivija me e mira ne Troje SHQIPE ti FOLK+ je Gjaku,
  Zemra,Shpirti e Jeta ime,
  pa ty FOLK+ nuk mund te rri e ase te fle sepse ti je yshqymi imi.
  FOLK+ je me i miri i te mirve.
  FOLK+ te lutem beje me shume per ne shikus'degjus muzik gjithhere.
  FOLK+ FOLK+ FOLK+ FOLK+ FOLK+
  J E M E I M I R I T V .
  Desha te shkruaje pak fjal per,
  ''MARIOLA KAQANI'N''
  MARIOLA e ki ni PERSHENDETJE te MADHE nga un QEKU.H.O.G.-U.D.D.;
  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.
  MARIOLA kengen e re qe e ki qite tash ''FUKARA''qe po transmetohete ne te MADHIN tivi FOLK+ gjdo ore,
  ti MARIOLA e ki KALL'ndez krejte me qite kenge na ki tranue te gjithve kush ka FOLK+ ketu ku banoje un kur dele kenga jote te gjitha shtepit ja rrisin zerin telivizorit apo FOLK+sit deri ne qoshe,skaje apokrete ze sa ska mo tivija dhe tgjitha shtepit e bejme sikur te kishim dasem apo ndonje feste me kengen tende te re dhe vertet MARIOLA e ki qite kete kenge te mire shume dhe ka ni melodi te mire shume dhe ketu te ne po degjohete me shume se te tjera dhe MARIOLA per ket gusht dhe muajte e ardheshem garant qe e ki kengen HIT nr 1'ni.dhe PONI e ka HIT nr 2'dy kengen,
  ''LABERI MOJ LABERI''.
  MARIOLA na ki bere me fluturue me kte keng,nese te ishim ne SHQIPETARET ne prendim apo boten e jashtme na kishin burgos policija e ati shteti jo gjdo dite po gjdo ore sepse ne SHQIPETARET i kishim
  pengue komshit e ati shteti me ze te larte te kenges tende dhe komshit e huaje nuk kishin mujt me i duru jo veq zhurmat po ase SHQIPETARET dhe i kishin lajmrue policin dhe na kishin burgos gjdo ore sepse ne kur te na kishin lirue fill na apet fill kenges tende ja kishim rrit zerin krejt dhe prape ne burg.pra shyqyr qe jemi ne TROJE SHQIPE dhe ktu SHQIPETARET jane te mesur me muzik dhe me ze te madhe dhe zhurma dhe ketu komshija komshin e pengon me qetsi e jo me zhurm ktu komshija tjeter nese nuk ka tivi i thot komshis tjeter rritja zerin n'qoshe pra SHQIPETARET pa muzik dhe pa zhurm i thirrin policin qe ne fund SHQIPETARET kur nuk kan muzik apo rrym i lajmron policin pa pas gje veq me i ardhe policia me alarma,sfirena,burija,etj veq me i ardhe policia me ju bere muzik'a SHQIPETARVE dhe ktu policia te burgosin per qetsi e jo per zhurme sikur ne prendime.
  MARIOLA KAQANI vertet kete kenge e
  ki BOMB dhe eshte kenga me e mira nder te gjitha kenget SHQIPETARE.
  MARIOLA eshte qejfi ime me i medhe
  qe te takoje ty si MOTER dhe te shohe njehere te drejtperdrejt.
  Tung MARIOLA,
  nga un QEKU.H.O.G.-U.D.D.
  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.................
  =====================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 24. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 9:28 PM  

  Pershendetje PONI,
  nga un QEKU.
  PONI edhe kte mesazh sikur tjetrin do ta shkruaje per tjer dhe ty te kerkoje falje per ket qe e shkruaje ketu ne rubriken tende.
  Desha te shkruaje kete mesazh per
  Telivizionin FOLK+.
  FOLK+ je Telivizioni me i miri
  SHQIPETAR dhe je tivija me e mira ne Troje SHQIPE ti FOLK+ je Gjaku,
  Zemra,Shpirti e Jeta ime,
  pa ty FOLK+ nuk mund te rri e ase te fle sepse ti je yshqymi imi.
  FOLK+ je me i miri i te mirve.
  FOLK+ te lutem beje me shume per ne shikus'degjus muzik gjithhere.
  FOLK+ FOLK+ FOLK+ FOLK+ FOLK+
  J E M E I M I R I T V .
  Desha te shkruaje pak fjal per,
  ''MARIOLA KAQANI'N''
  MARIOLA e ki ni PERSHENDETJE te MADHE nga un QEKU.H.O.G.-U.D.D.;
  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.
  MARIOLA kengen e re qe e ki qite tash ''FUKARA''qe po transmetohete ne te MADHIN tivi FOLK+ gjdo ore,
  ti MARIOLA e ki KALL'ndez krejte me qite kenge na ki tranue te gjithve kush ka FOLK+ ketu ku banoje un kur dele kenga jote te gjitha shtepit ja rrisin zerin telivizorit apo FOLK+sit deri ne qoshe,skaje apokrete ze sa ska mo tivija dhe tgjitha shtepit e bejme sikur te kishim dasem apo ndonje feste me kengen tende te re dhe vertet MARIOLA e ki qite kete kenge te mire shume dhe ka ni melodi te mire shume dhe ketu te ne po degjohete me shume se te tjera dhe MARIOLA per ket gusht dhe muajte e ardheshem garant qe e ki kengen HIT nr 1'ni.dhe PONI e ka HIT nr 2'dy kengen,
  ''LABERI MOJ LABERI''.
  MARIOLA na ki bere me fluturue me kte keng,nese te ishim ne SHQIPETARET ne prendim apo boten e jashtme na kishin burgos policija e ati shteti jo gjdo dite po gjdo ore sepse ne SHQIPETARET i kishim
  pengue komshit e ati shteti me ze te larte te kenges tende dhe komshit e huaje nuk kishin mujt me i duru jo veq zhurmat po ase SHQIPETARET dhe i kishin lajmrue policin dhe na kishin burgos gjdo ore sepse ne kur te na kishin lirue fill na apet fill kenges tende ja kishim rrit zerin krejt dhe prape ne burg.pra shyqyr qe jemi ne TROJE SHQIPE dhe ktu SHQIPETARET jane te mesur me muzik dhe me ze te madhe dhe zhurma dhe ketu komshija komshin e pengon me qetsi e jo me zhurm ktu komshija tjeter nese nuk ka tivi i thot komshis tjeter rritja zerin n'qoshe pra SHQIPETARET pa muzik dhe pa zhurm i thirrin policin qe ne fund SHQIPETARET kur nuk kan muzik apo rrym i lajmron policin pa pas gje veq me i ardhe policia me alarma,sfirena,burija,etj veq me i ardhe policia me ju bere muzik'a SHQIPETARVE dhe ktu policia te burgosin per qetsi e jo per zhurme sikur ne prendime.
  MARIOLA KAQANI vertet kete kenge e
  ki BOMB dhe eshte kenga me e mira nder te gjitha kenget SHQIPETARE.
  MARIOLA eshte qejfi ime me i medhe
  qe te takoje ty si MOTER dhe te shohe njehere te drejtperdrejt.
  Tung MARIOLA,
  nga un QEKU.H.O.G.-U.D.D.
  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.................
  =====================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 25. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 12, 2008 at 9:29 PM  

  Pershendetje PONI,
  nga un QEKU.
  PONI edhe kte mesazh sikur tjetrin do ta shkruaje per tjer dhe ty te kerkoje falje per ket qe e shkruaje ketu ne rubriken tende.
  Desha te shkruaje kete mesazh per
  Telivizionin FOLK+.
  FOLK+ je Telivizioni me i miri
  SHQIPETAR dhe je tivija me e mira ne Troje SHQIPE ti FOLK+ je Gjaku,
  Zemra,Shpirti e Jeta ime,
  pa ty FOLK+ nuk mund te rri e ase te fle sepse ti je yshqymi imi.
  FOLK+ je me i miri i te mirve.
  FOLK+ te lutem beje me shume per ne shikus'degjus muzik gjithhere.
  FOLK+ FOLK+ FOLK+ FOLK+ FOLK+
  J E M E I M I R I T V .
  Desha te shkruaje pak fjal per,
  ''MARIOLA KAQANI'N''
  MARIOLA e ki ni PERSHENDETJE te MADHE nga un QEKU.H.O.G.-U.D.D.;
  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.
  MARIOLA kengen e re qe e ki qite tash ''FUKARA''qe po transmetohete ne te MADHIN tivi FOLK+ gjdo ore,
  ti MARIOLA e ki KALL'ndez krejte me qite kenge na ki tranue te gjithve kush ka FOLK+ ketu ku banoje un kur dele kenga jote te gjitha shtepit ja rrisin zerin telivizorit apo FOLK+sit deri ne qoshe,skaje apokrete ze sa ska mo tivija dhe tgjitha shtepit e bejme sikur te kishim dasem apo ndonje feste me kengen tende te re dhe vertet MARIOLA e ki qite kete kenge te mire shume dhe ka ni melodi te mire shume dhe ketu te ne po degjohete me shume se te tjera dhe MARIOLA per ket gusht dhe muajte e ardheshem garant qe e ki kengen HIT nr 1'ni.dhe PONI e ka HIT nr 2'dy kengen,
  ''LABERI MOJ LABERI''.
  MARIOLA na ki bere me fluturue me kte keng,nese te ishim ne SHQIPETARET ne prendim apo boten e jashtme na kishin burgos policija e ati shteti jo gjdo dite po gjdo ore sepse ne SHQIPETARET i kishim
  pengue komshit e ati shteti me ze te larte te kenges tende dhe komshit e huaje nuk kishin mujt me i duru jo veq zhurmat po ase SHQIPETARET dhe i kishin lajmrue policin dhe na kishin burgos gjdo ore sepse ne kur te na kishin lirue fill na apet fill kenges tende ja kishim rrit zerin krejt dhe prape ne burg.pra shyqyr qe jemi ne TROJE SHQIPE dhe ktu SHQIPETARET jane te mesur me muzik dhe me ze te madhe dhe zhurma dhe ketu komshija komshin e pengon me qetsi e jo me zhurm ktu komshija tjeter nese nuk ka tivi i thot komshis tjeter rritja zerin n'qoshe pra SHQIPETARET pa muzik dhe pa zhurm i thirrin policin qe ne fund SHQIPETARET kur nuk kan muzik apo rrym i lajmron policin pa pas gje veq me i ardhe policia me alarma,sfirena,burija,etj veq me i ardhe policia me ju bere muzik'a SHQIPETARVE dhe ktu policia te burgosin per qetsi e jo per zhurme sikur ne prendime.
  MARIOLA KAQANI vertet kete kenge e
  ki BOMB dhe eshte kenga me e mira nder te gjitha kenget SHQIPETARE.
  MARIOLA eshte qejfi ime me i medhe
  qe te takoje ty si MOTER dhe te shohe njehere te drejtperdrejt.
  Tung MARIOLA,
  nga un QEKU.H.O.G.-U.D.D.
  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.................
  =====================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 26. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 6:32 PM  

  PONI e ki ni PERSHENDETJE te MADHE
  si gjithe here nga une
  H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I..


  PONI

  YOU ARE THE RUN D.M.C.2'TWO
  YOU CHANGE'IT THE ALBANIAN'S FOLK
  MUSIC,YOU DO'IT MORE GOOD ALLS
  WHERE WHOSE. PONI RUN D.M.C.2'TWO
  ''WALK THIS WAY''IN YOU'R AGE,
  YOU GOING THE FIRST IN THAT WAY,
  SOU WHERE YOU ARE TODAY,AND TODAY
  YOU'RS WAY SHE'S FOLLOW'IN ANOTHER'S FOLK'S SINGER'S, PONI YOU
  ARE THE REAL LAGAND,AND SECONDS
  LAGAND,FIRST ARE THE GREAT ON GREAT
  FATIME SOKOLI ALLWAYS IS A FIRST
  LAGAND IN MIDLE AGE AND OLD'AGE.
  BUT IN NEW AGE YOU ARE FIRST LAGAND
  PONI YOU ARE THE BEST AND nr'1 ONE
  AND I WISH YOU PONI IN THE FUTURE
  GOOD LUCK AND LIVE STRONG FOREVER
  AND DO MORE PATRIOTIC AL'MUSIC.....

 27. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 6:35 PM  

  PONI e ki ni PERSHENDETJE te MADHE
  si gjithe here nga une
  H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I..


  PONI

  YOU ARE THE RUN D.M.C.2'TWO
  YOU CHANGE'IT THE ALBANIAN'S FOLK
  MUSIC,YOU DO'IT MORE GOOD ALLS
  WHERE WHOSE. PONI RUN D.M.C.2'TWO
  ''WALK THIS WAY''IN YOU'R AGE,
  YOU GOING THE FIRST IN THAT WAY,
  SOU WHERE YOU ARE TODAY,AND TODAY
  YOU'RS WAY SHE'S FOLLOW'IN ANOTHER'S FOLK'S SINGER'S, PONI YOU
  ARE THE REAL LAGAND,AND SECONDS
  LAGAND,FIRST ARE THE GREAT ON GREAT
  FATIME SOKOLI ALLWAYS IS A FIRST
  LAGAND IN MIDLE AGE AND OLD'AGE.
  BUT IN NEW AGE YOU ARE FIRST LAGAND
  PONI YOU ARE THE BEST AND nr'1 ONE
  AND I WISH YOU PONI IN THE FUTURE
  GOOD LUCK AND LIVE STRONG FOREVER
  AND DO MORE PATRIOTIC AL'MUSIC.....

 28. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 7:08 PM  

  ''HERE HAVE'IT THE HEAVY'IT''

  =============================

  1;PONI.
  2;MARIOLA KAQANI.
  3;DENISA.
  4;ROVENA.
  5;NERTILA VRETO.
  6;MAYA ALIQKAJ.
  7;ROMINA ALIAJ.

  ==================

  1;FATIME SOKOLI.
  2;DAVA GJERGJI.
  3;FETMIRA BREQANI.
  4;SHKURTE FEJZA.
  5;SHYHRETE BELULI.
  6;REMZIJE OSMANI.

  ==================

  YOU HAVE'IT TOUCH THE HEAVY'IT MONEY,FROM REAL PEOPLE,OR WORK'ER PEOPLE'S,WE GIVE'IN FOR YOU'RS
  POCKET ALL HEAVY'IT WHAT WE HAVE'IT
  COSE WE ARE YOU'RS GREAT'FANS,YOU DON'T FORGET'IN THAT AND WE LIKE'IN
  AND LOVE'IN YOU SO MUCH WITH HEARD'
  PAIN,BECOSE YOU ARE US LIFE,AND YOU ARE FOR US REAL ANGLE'S,REAL
  GOD,WE TRUST'IN IN YOU'RS RIGHT
  REAL MUSIC,BECOSE YOU ARE THE REAL
  SINGER AND PEOPLE,AND YOU ARE NOT
  HOMO'BITCH SINGER'S OR UNREALLY
  PEOPLE.YOU GOING SOU WHAT YOU ARE'ING FOREVER EVER DO'IT ALBANIANS FOLK MUSIC PATRIOTIC FOREVER DON'T STOP'IT PLEASE NEVER
  NEVER,NEVER,NEVER,NEVER,NEVER,NEVER

 29. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 7:08 PM  

  ''HERE HAVE'IT THE HEAVY'IT''

  =============================

  1;PONI.
  2;MARIOLA KAQANI.
  3;DENISA.
  4;ROVENA.
  5;NERTILA VRETO.
  6;MAYA ALIQKAJ.
  7;ROMINA ALIAJ.

  ==================

  1;FATIME SOKOLI.
  2;DAVA GJERGJI.
  3;FETMIRA BREQANI.
  4;SHKURTE FEJZA.
  5;SHYHRETE BELULI.
  6;REMZIJE OSMANI.

  ==================

  YOU HAVE'IT TOUCH THE HEAVY'IT MONEY,FROM REAL PEOPLE,OR WORK'ER PEOPLE'S,WE GIVE'IN FOR YOU'RS
  POCKET ALL HEAVY'IT WHAT WE HAVE'IT
  COSE WE ARE YOU'RS GREAT'FANS,YOU DON'T FORGET'IN THAT AND WE LIKE'IN
  AND LOVE'IN YOU SO MUCH WITH HEARD'
  PAIN,BECOSE YOU ARE US LIFE,AND YOU ARE FOR US REAL ANGLE'S,REAL
  GOD,WE TRUST'IN IN YOU'RS RIGHT
  REAL MUSIC,BECOSE YOU ARE THE REAL
  SINGER AND PEOPLE,AND YOU ARE NOT
  HOMO'BITCH SINGER'S OR UNREALLY
  PEOPLE.YOU GOING SOU WHAT YOU ARE'ING FOREVER EVER DO'IT ALBANIANS FOLK MUSIC PATRIOTIC FOREVER DON'T STOP'IT PLEASE NEVER
  NEVER,NEVER,NEVER,NEVER,NEVER,NEVER

 30. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 7:08 PM  

  ''HERE HAVE'IT THE HEAVY'IT''

  =============================

  1;PONI.
  2;MARIOLA KAQANI.
  3;DENISA.
  4;ROVENA.
  5;NERTILA VRETO.
  6;MAYA ALIQKAJ.
  7;ROMINA ALIAJ.

  ==================

  1;FATIME SOKOLI.
  2;DAVA GJERGJI.
  3;FETMIRA BREQANI.
  4;SHKURTE FEJZA.
  5;SHYHRETE BELULI.
  6;REMZIJE OSMANI.

  ==================

  YOU HAVE'IT TOUCH THE HEAVY'IT MONEY,FROM REAL PEOPLE,OR WORK'ER PEOPLE'S,WE GIVE'IN FOR YOU'RS
  POCKET ALL HEAVY'IT WHAT WE HAVE'IT
  COSE WE ARE YOU'RS GREAT'FANS,YOU DON'T FORGET'IN THAT AND WE LIKE'IN
  AND LOVE'IN YOU SO MUCH WITH HEARD'
  PAIN,BECOSE YOU ARE US LIFE,AND YOU ARE FOR US REAL ANGLE'S,REAL
  GOD,WE TRUST'IN IN YOU'RS RIGHT
  REAL MUSIC,BECOSE YOU ARE THE REAL
  SINGER AND PEOPLE,AND YOU ARE NOT
  HOMO'BITCH SINGER'S OR UNREALLY
  PEOPLE.YOU GOING SOU WHAT YOU ARE'ING FOREVER EVER DO'IT ALBANIANS FOLK MUSIC PATRIOTIC FOREVER DON'T STOP'IT PLEASE NEVER
  NEVER,NEVER,NEVER,NEVER,NEVER,NEVER

 31. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 7:09 PM  

  ''HERE HAVE'IT THE HEAVY'IT''

  =============================

  1;PONI.
  2;MARIOLA KAQANI.
  3;DENISA.
  4;ROVENA.
  5;NERTILA VRETO.
  6;MAYA ALIQKAJ.
  7;ROMINA ALIAJ.

  ==================

  1;FATIME SOKOLI.
  2;DAVA GJERGJI.
  3;FETMIRA BREQANI.
  4;SHKURTE FEJZA.
  5;SHYHRETE BELULI.
  6;REMZIJE OSMANI.

  ==================

  YOU HAVE'IT TOUCH THE HEAVY'IT MONEY,FROM REAL PEOPLE,OR WORK'ER PEOPLE'S,WE GIVE'IN FOR YOU'RS
  POCKET ALL HEAVY'IT WHAT WE HAVE'IT
  COSE WE ARE YOU'RS GREAT'FANS,YOU DON'T FORGET'IN THAT AND WE LIKE'IN
  AND LOVE'IN YOU SO MUCH WITH HEARD'
  PAIN,BECOSE YOU ARE US LIFE,AND YOU ARE FOR US REAL ANGLE'S,REAL
  GOD,WE TRUST'IN IN YOU'RS RIGHT
  REAL MUSIC,BECOSE YOU ARE THE REAL
  SINGER AND PEOPLE,AND YOU ARE NOT
  HOMO'BITCH SINGER'S OR UNREALLY
  PEOPLE.YOU GOING SOU WHAT YOU ARE'ING FOREVER EVER DO'IT ALBANIANS FOLK MUSIC PATRIOTIC FOREVER DON'T STOP'IT PLEASE NEVER
  NEVER,NEVER,NEVER,NEVER,NEVER,NEVER

 32. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 7:45 PM  

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,


  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,


  WITH..........SONG.........[FUKARA]
  ....SHE HIT'IT THE REAL BOOM.......


  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,
  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,


  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW


  MARIOLA KAQANI na KALLE mori GAC.

  me kengene e re [ F U K A R A ] .

  tashe vertete ki BO [BERE] BUUUUUM.

  T I M A R I O L A K A Q A N I.

  te LUMTE BRAVO MARIOLA gjithe here

  shko keshtu me BOOM [ BUUM ].......

  dhe te lutem MARIOLA shko gjithe keshtu mire me veshje sikur je tuje
  shkue dhe te lutem MARIOLA mos na u
  qorodit ne te ardhmen me veshje
  te ndyra apo erotike sepse kto veshje i takojn Adelina I.Bleona Q.
  dhe ty MARIOLA nuk te takojne kso veshje kurve sepse ti je e paqe vertet dhe ne te ardhmen mos u qorodit me tru por rri kshtu si je.
  MARIOLA te due une sikur moter timen ty me ZEMER sepse ne ZEMER te kame vertete MOTERE shume te mire dhe te Pershendese ty MARIOLA
  une QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-
  DUKAGJIN'I..Tung MARIOLA KAQANI....

 33. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 7:46 PM  

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,


  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,


  WITH..........SONG.........[FUKARA]
  ....SHE HIT'IT THE REAL BOOM.......


  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,
  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,


  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW


  MARIOLA KAQANI na KALLE mori GAC.

  me kengene e re [ F U K A R A ] .

  tashe vertete ki BO [BERE] BUUUUUM.

  T I M A R I O L A K A Q A N I.

  te LUMTE BRAVO MARIOLA gjithe here

  shko keshtu me BOOM [ BUUM ].......

  dhe te lutem MARIOLA shko gjithe keshtu mire me veshje sikur je tuje
  shkue dhe te lutem MARIOLA mos na u
  qorodit ne te ardhmen me veshje
  te ndyra apo erotike sepse kto veshje i takojn Adelina I.Bleona Q.
  dhe ty MARIOLA nuk te takojne kso veshje kurve sepse ti je e paqe vertet dhe ne te ardhmen mos u qorodit me tru por rri kshtu si je.
  MARIOLA te due une sikur moter timen ty me ZEMER sepse ne ZEMER te kame vertete MOTERE shume te mire dhe te Pershendese ty MARIOLA
  une QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-
  DUKAGJIN'I..Tung MARIOLA KAQANI....

 34. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 7:46 PM  

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,


  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,


  WITH..........SONG.........[FUKARA]
  ....SHE HIT'IT THE REAL BOOM.......


  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,
  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,


  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW


  MARIOLA KAQANI na KALLE mori GAC.

  me kengene e re [ F U K A R A ] .

  tashe vertete ki BO [BERE] BUUUUUM.

  T I M A R I O L A K A Q A N I.

  te LUMTE BRAVO MARIOLA gjithe here

  shko keshtu me BOOM [ BUUM ].......

  dhe te lutem MARIOLA shko gjithe keshtu mire me veshje sikur je tuje
  shkue dhe te lutem MARIOLA mos na u
  qorodit ne te ardhmen me veshje
  te ndyra apo erotike sepse kto veshje i takojn Adelina I.Bleona Q.
  dhe ty MARIOLA nuk te takojne kso veshje kurve sepse ti je e paqe vertet dhe ne te ardhmen mos u qorodit me tru por rri kshtu si je.
  MARIOLA te due une sikur moter timen ty me ZEMER sepse ne ZEMER te kame vertete MOTERE shume te mire dhe te Pershendese ty MARIOLA
  une QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-
  DUKAGJIN'I..Tung MARIOLA KAQANI....

 35. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 7:46 PM  

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,


  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,


  WITH..........SONG.........[FUKARA]
  ....SHE HIT'IT THE REAL BOOM.......


  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,
  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,


  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW


  MARIOLA KAQANI na KALLE mori GAC.

  me kengene e re [ F U K A R A ] .

  tashe vertete ki BO [BERE] BUUUUUM.

  T I M A R I O L A K A Q A N I.

  te LUMTE BRAVO MARIOLA gjithe here

  shko keshtu me BOOM [ BUUM ].......

  dhe te lutem MARIOLA shko gjithe keshtu mire me veshje sikur je tuje
  shkue dhe te lutem MARIOLA mos na u
  qorodit ne te ardhmen me veshje
  te ndyra apo erotike sepse kto veshje i takojn Adelina I.Bleona Q.
  dhe ty MARIOLA nuk te takojne kso veshje kurve sepse ti je e paqe vertet dhe ne te ardhmen mos u qorodit me tru por rri kshtu si je.
  MARIOLA te due une sikur moter timen ty me ZEMER sepse ne ZEMER te kame vertete MOTERE shume te mire dhe te Pershendese ty MARIOLA
  une QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-
  DUKAGJIN'I..Tung MARIOLA KAQANI....

 36. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 7:47 PM  

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,


  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,


  WITH..........SONG.........[FUKARA]
  ....SHE HIT'IT THE REAL BOOM.......


  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,
  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,


  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW


  MARIOLA KAQANI na KALLE mori GAC.

  me kengene e re [ F U K A R A ] .

  tashe vertete ki BO [BERE] BUUUUUM.

  T I M A R I O L A K A Q A N I.

  te LUMTE BRAVO MARIOLA gjithe here

  shko keshtu me BOOM [ BUUM ].......

  dhe te lutem MARIOLA shko gjithe keshtu mire me veshje sikur je tuje
  shkue dhe te lutem MARIOLA mos na u
  qorodit ne te ardhmen me veshje
  te ndyra apo erotike sepse kto veshje i takojn Adelina I.Bleona Q.
  dhe ty MARIOLA nuk te takojne kso veshje kurve sepse ti je e paqe vertet dhe ne te ardhmen mos u qorodit me tru por rri kshtu si je.
  MARIOLA te due une sikur moter timen ty me ZEMER sepse ne ZEMER te kame vertete MOTERE shume te mire dhe te Pershendese ty MARIOLA
  une QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-
  DUKAGJIN'I..Tung MARIOLA KAQANI....

 37. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 7:48 PM  

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,


  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,


  WITH..........SONG.........[FUKARA]
  ....SHE HIT'IT THE REAL BOOM.......


  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,
  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,


  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW


  MARIOLA KAQANI na KALLE mori GAC.

  me kengene e re [ F U K A R A ] .

  tashe vertete ki BO [BERE] BUUUUUM.

  T I M A R I O L A K A Q A N I.

  te LUMTE BRAVO MARIOLA gjithe here

  shko keshtu me BOOM [ BUUM ].......

  dhe te lutem MARIOLA shko gjithe keshtu mire me veshje sikur je tuje
  shkue dhe te lutem MARIOLA mos na u
  qorodit ne te ardhmen me veshje
  te ndyra apo erotike sepse kto veshje i takojn Adelina I.Bleona Q.
  dhe ty MARIOLA nuk te takojne kso veshje kurve sepse ti je e paqe vertet dhe ne te ardhmen mos u qorodit me tru por rri kshtu si je.
  MARIOLA te due une sikur moter timen ty me ZEMER sepse ne ZEMER te kame vertete MOTERE shume te mire dhe te Pershendese ty MARIOLA
  une QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-
  DUKAGJIN'I..Tung MARIOLA KAQANI....

 38. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 7:48 PM  

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,

  MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,MARIOLA,


  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,

  MARIOLA KAQANI,MARIOLA KAQANI,


  WITH..........SONG.........[FUKARA]
  ....SHE HIT'IT THE REAL BOOM.......


  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,
  BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,BOOM,


  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

  WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW,WOW

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW


  MARIOLA KAQANI na KALLE mori GAC.

  me kengene e re [ F U K A R A ] .

  tashe vertete ki BO [BERE] BUUUUUM.

  T I M A R I O L A K A Q A N I.

  te LUMTE BRAVO MARIOLA gjithe here

  shko keshtu me BOOM [ BUUM ].......

  dhe te lutem MARIOLA shko gjithe keshtu mire me veshje sikur je tuje
  shkue dhe te lutem MARIOLA mos na u
  qorodit ne te ardhmen me veshje
  te ndyra apo erotike sepse kto veshje i takojn Adelina I.Bleona Q.
  dhe ty MARIOLA nuk te takojne kso veshje kurve sepse ti je e paqe vertet dhe ne te ardhmen mos u qorodit me tru por rri kshtu si je.
  MARIOLA te due une sikur moter timen ty me ZEMER sepse ne ZEMER te kame vertete MOTERE shume te mire dhe te Pershendese ty MARIOLA
  une QEKU.H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-
  DUKAGJIN'I..Tung MARIOLA KAQANI....

 39. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:12 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 40. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:13 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 41. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:15 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 42. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:15 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 43. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:15 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 44. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:15 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 45. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:16 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 46. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:16 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 47. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:16 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 48. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:16 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 49. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:16 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 50. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:16 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 51. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:16 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 52. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:16 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 53. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:16 PM  

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+,FOLK+

  FOLK+ jeni 1'shi i 1'shit..........
  jeni programi me i miri SHQIPETAR..
  FOLK+ju luteme mos na qitni kengen
  e MARIOLES [ FUKARA ] veq gjdo ore.
  po ju lutem qiteni veq kengen e
  MARIOLES pa nderpre ju lutem ose gjdo minute,gjdo sekond,gjdo te qindate,qiteni veqe kengen e
  MARIOLA KAQANIT [ FUKARA ] ........
  se na KALLI krejte kjo kenge na dogji se MARIOLA eshte vertete
  GAC PRUSHI e nxete me kte kenge....

  FOLK+ JENI ME TE MIRETE E TE MIREVE

  FOLK+ JU LUTEME MOS E FLLIQENI FOLK+'SIN ME FLLIQTIRA Adelina I,
  Sinan Hogja,Meda,dhe tjera kso
  flliqtira HOMO'KURVE dhe tallava apo kenge MAGJUPE [ ROMUNE ] JU LUTEME MOS I QITENI MO KETA KURR.
  MBANE PASTERE FOLK+'SIN PERGJITHMON

 54. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:33 PM  

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+ jeni per mua

  lula e bletese kollos

  lula yshqen bleten me arome

  ndersa ju FOLK+ mua me yshqeni me

  muzik shume te mire qe keni p.sh.

  te PONIT, te MARIOLES, te DENISES,

  te ROVENES, te NERTILES, te MAYAS,

  te ROMINES, te DAVA GJERGJIT,

  te FATMIRA BREQANITE.etj.

  Por FOLK+ pse nuk po qiteni kege

  te LEGJENDESE nr1'ni dhe te MEDHES

  '''''''''' FATIME SOKOLIT '''''''


  Tung nga une;QEKU.H.O.G.-U.D.D.;

  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 55. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:34 PM  

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+ jeni per mua

  lula e bletese kollos

  lula yshqen bleten me arome

  ndersa ju FOLK+ mua me yshqeni me

  muzik shume te mire qe keni p.sh.

  te PONIT, te MARIOLES, te DENISES,

  te ROVENES, te NERTILES, te MAYAS,

  te ROMINES, te DAVA GJERGJIT,

  te FATMIRA BREQANITE.etj.

  Por FOLK+ pse nuk po qiteni kege

  te LEGJENDESE nr1'ni dhe te MEDHES

  '''''''''' FATIME SOKOLIT '''''''


  Tung nga une;QEKU.H.O.G.-U.D.D.;

  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 56. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:34 PM  

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+ jeni per mua

  lula e bletese kollos

  lula yshqen bleten me arome

  ndersa ju FOLK+ mua me yshqeni me

  muzik shume te mire qe keni p.sh.

  te PONIT, te MARIOLES, te DENISES,

  te ROVENES, te NERTILES, te MAYAS,

  te ROMINES, te DAVA GJERGJIT,

  te FATMIRA BREQANITE.etj.

  Por FOLK+ pse nuk po qiteni kege

  te LEGJENDESE nr1'ni dhe te MEDHES

  '''''''''' FATIME SOKOLIT '''''''


  Tung nga une;QEKU.H.O.G.-U.D.D.;

  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 57. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:34 PM  

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+ jeni per mua

  lula e bletese kollos

  lula yshqen bleten me arome

  ndersa ju FOLK+ mua me yshqeni me

  muzik shume te mire qe keni p.sh.

  te PONIT, te MARIOLES, te DENISES,

  te ROVENES, te NERTILES, te MAYAS,

  te ROMINES, te DAVA GJERGJIT,

  te FATMIRA BREQANITE.etj.

  Por FOLK+ pse nuk po qiteni kege

  te LEGJENDESE nr1'ni dhe te MEDHES

  '''''''''' FATIME SOKOLIT '''''''


  Tung nga une;QEKU.H.O.G.-U.D.D.;

  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 58. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:35 PM  

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+ jeni per mua

  lula e bletese kollos

  lula yshqen bleten me arome

  ndersa ju FOLK+ mua me yshqeni me

  muzik shume te mire qe keni p.sh.

  te PONIT, te MARIOLES, te DENISES,

  te ROVENES, te NERTILES, te MAYAS,

  te ROMINES, te DAVA GJERGJIT,

  te FATMIRA BREQANITE.etj.

  Por FOLK+ pse nuk po qiteni kege

  te LEGJENDESE nr1'ni dhe te MEDHES

  '''''''''' FATIME SOKOLIT '''''''


  Tung nga une;QEKU.H.O.G.-U.D.D.;

  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 59. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:35 PM  

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+ jeni per mua

  lula e bletese kollos

  lula yshqen bleten me arome

  ndersa ju FOLK+ mua me yshqeni me

  muzik shume te mire qe keni p.sh.

  te PONIT, te MARIOLES, te DENISES,

  te ROVENES, te NERTILES, te MAYAS,

  te ROMINES, te DAVA GJERGJIT,

  te FATMIRA BREQANITE.etj.

  Por FOLK+ pse nuk po qiteni kege

  te LEGJENDESE nr1'ni dhe te MEDHES

  '''''''''' FATIME SOKOLIT '''''''


  Tung nga une;QEKU.H.O.G.-U.D.D.;

  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 60. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:35 PM  

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+ jeni per mua

  lula e bletese kollos

  lula yshqen bleten me arome

  ndersa ju FOLK+ mua me yshqeni me

  muzik shume te mire qe keni p.sh.

  te PONIT, te MARIOLES, te DENISES,

  te ROVENES, te NERTILES, te MAYAS,

  te ROMINES, te DAVA GJERGJIT,

  te FATMIRA BREQANITE.etj.

  Por FOLK+ pse nuk po qiteni kege

  te LEGJENDESE nr1'ni dhe te MEDHES

  '''''''''' FATIME SOKOLIT '''''''


  Tung nga une;QEKU.H.O.G.-U.D.D.;

  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 61. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:36 PM  

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+ jeni per mua

  lula e bletese kollos

  lula yshqen bleten me arome

  ndersa ju FOLK+ mua me yshqeni me

  muzik shume te mire qe keni p.sh.

  te PONIT, te MARIOLES, te DENISES,

  te ROVENES, te NERTILES, te MAYAS,

  te ROMINES, te DAVA GJERGJIT,

  te FATMIRA BREQANITE.etj.

  Por FOLK+ pse nuk po qiteni kege

  te LEGJENDESE nr1'ni dhe te MEDHES

  '''''''''' FATIME SOKOLIT '''''''


  Tung nga une;QEKU.H.O.G.-U.D.D.;

  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 62. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:36 PM  

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+ jeni per mua

  lula e bletese kollos

  lula yshqen bleten me arome

  ndersa ju FOLK+ mua me yshqeni me

  muzik shume te mire qe keni p.sh.

  te PONIT, te MARIOLES, te DENISES,

  te ROVENES, te NERTILES, te MAYAS,

  te ROMINES, te DAVA GJERGJIT,

  te FATMIRA BREQANITE.etj.

  Por FOLK+ pse nuk po qiteni kege

  te LEGJENDESE nr1'ni dhe te MEDHES

  '''''''''' FATIME SOKOLIT '''''''


  Tung nga une;QEKU.H.O.G.-U.D.D.;

  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 63. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 8:36 PM  

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+....FOLK+....FOLK+....FOLK+...

  FOLK+ jeni per mua

  lula e bletese kollos

  lula yshqen bleten me arome

  ndersa ju FOLK+ mua me yshqeni me

  muzik shume te mire qe keni p.sh.

  te PONIT, te MARIOLES, te DENISES,

  te ROVENES, te NERTILES, te MAYAS,

  te ROMINES, te DAVA GJERGJIT,

  te FATMIRA BREQANITE.etj.

  Por FOLK+ pse nuk po qiteni kege

  te LEGJENDESE nr1'ni dhe te MEDHES

  '''''''''' FATIME SOKOLIT '''''''


  Tung nga une;QEKU.H.O.G.-U.D.D.;

  DEQAN'I-DUKAGJIN'I.

 64. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 17, 2008 at 7:57 PM  

  Pershendetje PONI nga une U.D.D.

  Deshta edhe ni here tju Pershendes
  juve te 3'trijave me kengete e reja
  qe i keni qite shume te mira dhe mua teper shume po me pelqejne.....

  1.MARIOLA KAQANI -
  E KI KENGENE nr1'NI [ FUKARA ]....

  2.MAYA ALIQKAJ -
  E KI KENGEN nr2'DY -
  [GURI I RENDE NE VEND TE VETE].....

  3.PONI - EDHE PSE JE LEGJENDA -
  E KI KENGEN nr3'TRE -
  [LABERI MOJ LABERI]................


  PONI je vertet llakum ne kte kenge

  Tung ju MOTRAT e mija..............


  =======================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 65. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 17, 2008 at 7:58 PM  

  Pershendetje PONI nga une U.D.D.

  Deshta edhe ni here tju Pershendes
  juve te 3'trijave me kengete e reja
  qe i keni qite shume te mira dhe mua teper shume po me pelqejne.....

  1.MARIOLA KAQANI -
  E KI KENGENE nr1'NI [ FUKARA ]....

  2.MAYA ALIQKAJ -
  E KI KENGEN nr2'DY -
  [GURI I RENDE NE VEND TE VETE].....

  3.PONI - EDHE PSE JE LEGJENDA -
  E KI KENGEN nr3'TRE -
  [LABERI MOJ LABERI]................


  PONI je vertet llakum ne kte kenge

  Tung ju MOTRAT e mija..............


  =======================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 66. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 17, 2008 at 7:58 PM  

  Pershendetje PONI nga une U.D.D.

  Deshta edhe ni here tju Pershendes
  juve te 3'trijave me kengete e reja
  qe i keni qite shume te mira dhe mua teper shume po me pelqejne.....

  1.MARIOLA KAQANI -
  E KI KENGENE nr1'NI [ FUKARA ]....

  2.MAYA ALIQKAJ -
  E KI KENGEN nr2'DY -
  [GURI I RENDE NE VEND TE VETE].....

  3.PONI - EDHE PSE JE LEGJENDA -
  E KI KENGEN nr3'TRE -
  [LABERI MOJ LABERI]................


  PONI je vertet llakum ne kte kenge

  Tung ju MOTRAT e mija..............


  =======================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 67. Anonymous // November 15, 2008 at 10:46 AM  

  PONI jeni ma e mira prej te gjithvete vetem kenget tuaja i degjojm .Por si e keni emrin e vertet?

 68. lola // January 5, 2009 at 5:52 AM  

  poni jeni bukuroshe dhe simpatike,suksese ne jete dhe vetem vazhdo...lola nga gjilani

 69. saraaa // January 9, 2009 at 5:16 PM  

  hm boll e keqe je si plak dokesh kur del por sidoqoft te uroj fat dhe suksese.

 70. loti // January 30, 2009 at 5:54 AM  

  ty weq ni her met qi ma shum zdu se ti ta knaq karin nat pidhin e zi qi e ki se ti ni her e ke provu moj piqka menxi tbona per qefi met qi tani kur ta trusa karin dojshe me ik
  shti pot qin kushmosi
  hupppppppppppppppppppppppp

 71. loti // January 30, 2009 at 5:54 AM  

  ty weq ni her met qi ma shum zdu se ti ta knaq karin nat pidhin e zi qi e ki se ti ni her e ke provu moj piqka menxi tbona per qefi met qi tani kur ta trusa karin dojshe me ik
  shti pot qin kushmosi
  hupppppppppppppppppppppppp

 72. Anonymous // February 13, 2009 at 2:57 PM  

  Ponin e quajne Shqiponja dhe i flisnin Ponja , por e rregulloj cik vete , e beri Poni. Ti dukagjini do jesh nje kokrra e debilit se na cave bythen, mire qe sqenke lodhur ore burre i dheut, paske zene gjithe faqet e internetit?

 73. Anonymous // March 1, 2009 at 11:52 PM  

  ojjjjjjjjjjjjjjjj shot shum t eduaaaaaaaaaaaaaaaa
  xemel te kammmmmmmmmmmmm

 74. Anonymous // April 2, 2009 at 5:05 AM  

  je pith i madh.kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

 75. loti@bosi.com // April 8, 2009 at 8:32 AM  

  oj piqk shko qiju edhe huppppp nga kjo bot
  na marrove \
  oj piqk

 76. Anonymous // May 1, 2009 at 5:23 AM  

  Të adhuroj shumë.
  Je mbretëresha e këngës së mirëfilltë shqipe.
  Personaliteti juaj është i paparë.
  Qofsh e bekuar dhe e lavdëruar ndër breza të tërë.

 77. Anonymous // May 1, 2009 at 5:39 AM  

  Komentin e fundit ta kam bërë me
  një dëshirë të madhe, por nuk mund
  të ndalem me kaq.
  Ti je hyjnore, qytetare dhe shumë
  ekstravagante.
  RROFTË PONI!

 78. nacjonalisti // May 20, 2009 at 12:27 PM  

  U qifsha motrat te gjithve ature qe shajen kengetaret e vlores,Si ju qien motrat tuaja juve o maloket e mutit pse su qiu ropte serbi,ne 99 erdhet ne vlore ju ropqira dhe u hapem dern u qinim motrat nate per nat mbushnim rruget me prezervativ,jeni familje te degjeneruara o ropqira motrat tuaja kishin ze shume te embel kur ja beni o hoh oh ohhhhhhhhhhhhhhte gjith motrat i keni te qira mos tu ginjej mendja se jane te pa qira ja te qira shume her kishin pidh te pa par te frytur me ka mar malli per nje sex te tiil do vi te qi ndonje nga ato.MOS MIRNJOSA ROPQIRA MOTRA MUN PITH DO U QIET.

 79. Anonymous // May 20, 2009 at 12:36 PM  

  U qifsha motrat te gjithve ature qe shajen kengetaret e vlores,Si ju qien motrat tuaja juve o maloket e mutit pse su qiu ropte serbi,ne 99 erdhet ne vlore ju ropqira dhe u hapem dern u qinim motrat nate per nat mbushnim rruget me prezervativ,jeni familje te degjeneruara o ropqira motrat tuaja kishin ze shume te embel kur ja beni o hoh oh ohhhhhhhhhhhhhhte gjith motrat i keni te qira mos tu ginjej mendja se jane te pa qira ja te qira shume her kishin pidh te pa par te frytur me ka mar malli per nje sex te tiil do vi te qi ndonje nga ato.MOS MIRNJOSA ROPQIRA MOTRA MUN PITH DO U QIET.

 80. espinosa // July 19, 2009 at 12:31 AM  

  je shum e shpifur lali po mos kesh puder ti do vdisje si michael jakson...klm...jon_droga@hotmail.com...o.t.r...

 81. Anonymous // July 29, 2009 at 2:00 PM  

  ponyy je shum e mir edhe me dukesh shum simpatike te uroj shum sukese


  by: :D:D ( Tinna )

 82. sarafina // October 2, 2009 at 7:31 AM  

  Hey poni jo qe po te then por eshe e vertet je ma e bukura nuk mund ta marresh me mend se sa shum me pelqen i mua poni.
  Ti per mua je me shum se poni te uroj seksese vetem vazhdo se je ma e bukura

 83. Anonymous // November 17, 2009 at 2:28 AM  

  poni eshte kengetarja me emire sot ne shqiperi

 84. Anonymous // May 30, 2011 at 6:00 AM  

  o poni o fshatare o katunare po ti je nga fshatrat e vlores moj legene femer kur erdhe te ajo studioja me the un jam poni pa u ber akoma e famshme dhe un te thash nuk te njoh ti doje qe diskun ta publikoje kur te pash cica nuk kishe fare moj gru buzet e holla kurse tani operacion i gjall.ti mendon se njerzit nuk te kuptojn?blet shpi afer stadiumit ju dhe ecje ne rug ne kem hahaha.je gallat fare sidomos kur kercen si robot nuk je e lirshme kur kendon hahaha katunare te la me bar dhe vajte e hoqe si idiote.ti je vertet kurv un te njoh shum mir

 85. Fghkfhk Dfgaert // June 27, 2018 at 7:40 PM