BLEJ ONLINE

Elvana Gjata & Ledri

Posted by kushi | 5:15 PM | | 2 comments »

Elvana Gjata dhe LedriPhoto: Elvana Gjata & Ledri
(source: public domain)

Shpat Kasapi & Aferdita Dreshaj
Photo 02. Shpat Kasapi & Aferdita Dreshaj (source: public domain)

Shpat Kasapi Aferdita Dreshaj Photo foto
Photo 01. Shpat Kasapi & Aferdita Dreshaj

Ciljeta Photo 02

Posted by kushi | 4:09 PM | | 8 comments »

Photo of albanian singer Ciljeta on holiday
Ciljeta Foto Photo
(photo source: public domain)

Ermali & Ariana

Posted by kushi | 5:01 PM | | 8 comments »

Ermal Fejzullahu Ariana Photo Foto
Photo 01. Ermali & Ariana (source: public domain)

Photo te Mimoza Krasniqi - Big Brother Albania 02
Mimoza Krasniqi Photo 02 Big Brother Albania

Zajmina Vasjari

Posted by kushi | 1:00 PM | | 15 comments »

Photo of albania singer Zajmina Vasjari
Zajmina Vasjari Photo Foto

Mimoza Krasniqi
Mimoza Krasniqi Photo Foto Big Brother Albania 2

Ermal Fejzullahu dhe e dashura e tij
Ermal Fejzullahu Foto PhotoPhoto 01. Ermal Fejzullahu

Arjon Muca - Big Brother Albania 2

Arjon Muca Big Brother Albania Photo FotoPhoto 01. Arjon Muca (source: public domain)

Big Brother 2 - Mimoza
Big Brother 2 MimozaPhoto 01. Mimoza (Source: public domain)

Big Brother Albania 2009 Fotos - Adelajde & Bjordi
Big Brother Albania 2009 2 - Adelajde Bjordi Foto

Big Brother Albania 2009 Fotos - Qetsori
Big Brother Albania 2009 - Qetsori Photo FotoPhoto 01. Qetsori

Genta Ismajli Photo 03
Photo 03. Genta Ismajli (source: public domain)

Sadete Shkodra

Posted by kushi | 4:50 PM | | 17 comments »

Photo te kengetares shqiptare Sadete Shkodra
Sadete Shkodra Photo

Albana Perhati

Posted by kushi | 4:47 PM | 6 comments »

Photo te Albana Perhati - aktore e Portokalli
Albana Perhati Photo Foto

Genta Ismajli Photo Foto
Photo 02. Genta Ismajli (source: public domain)

Elvana Gjata Photo 03

Posted by kushi | 3:22 PM | | 28 comments »

Elvana Gjata Foto Photo
Photo 03. Elvana Gjata (public domain)

Elvana Gjata Photo 02

Posted by kushi | 3:43 PM | | 10 comments »

Elvana Gjata Photo 02
Photo: Elvana Gjata (source: public domain)