BLEJ ONLINE

Shpat Kasapi

Posted by kushi | 7:59 AM | | 196 comments »

Fotos of singer Shpat Kasapi


Shpat Kasapi 01
Shpat Kasapi 02
Shpat Kasapi 03
Shpat Kasapi 04

Shpat Kasapi 05
Shpat Kasapi 06
Shpat Kasapi 07
Shpat Kasapi 08

Shpat Kasapi 09



Dashuria Top

Kosova Top
Top Argetohu
Top Denny

196 comments

  1. Anonymous // July 2, 2008 at 12:35 PM  

    heyy o shpat mos i mbaj buzet si femer se je mashkull kjo ishte nje keshill.........

  2. Anonymous // July 5, 2008 at 6:03 AM  

    tung bukurosh i bukur je ama edhe blero osht ibukur ti dhe blero jeni nr 1 ne bot qao ti amo mucho dona nga pr

  3. Anonymous // July 5, 2008 at 10:17 AM  

    o llokum bre jee pasha ket nate
    o loqk te kom
    o zemre ta hanksha
    je ma i mir
    mos ta nin veq mos e flliq veten me tuliqfar pe dy ti
    o hajde te une se llokum jom...
    y love you*********************shpat**************genta***************

  4. Anonymous // July 5, 2008 at 10:17 AM  

    o llokum bre jee pasha ket nate
    o loqk te kom
    o zemre ta hanksha
    je ma i mir
    mos ta nin veq mos e flliq veten me tuliqfar pe dy ti
    o hajde te une se llokum jom...
    y love you*********************shpat**************genta***************

  5. ****ara******** // July 5, 2008 at 10:22 AM  

    *****arta nga ferizaji*****
    oo llokum me arra je pasha zotin krejt loqk te kom kurpot sho ne tv po du met hanger si dredhz veq edhe ni kshill shum posh e ke qit vetin e at gerdhajen qe eke ba femr se ti e meriton missin ebotes qe egziston nje bukurr te rradh ne bot te dua shum arta edhe nanen ja qifsha aatynve qe folin per ty keq qe imellin tem kush do me kontaktu me arte....ardiana275@hotmail.com
    te dua me gjidh zemer lqok te kom valla.......arta....shpati******
    *****ylli botes je per mu********
    edhe munsisht mos ma merr inatin oj ti femra eshpatits e ti shatin se meriton po ja ke marr ment.......

  6. Anonymous // July 5, 2008 at 11:17 AM  

    shumm i mir oshte shpati hahahahhahaha sa kom qesh bllekkk

  7. zanushja // July 5, 2008 at 12:00 PM  

    tung shpat je shume i mire.po une ket mihrije brahen selakicen e dores t'pare spo muj me e bajt se shume ish selakic me ja pa komentet veq provoni popull shkruni keq per mihrijen menihere i arsyeton budallica plak.edhe shkrun per veti kishe ajo e mire etj.etj.hahaha paramendojeni njerz qfar vipa kemi ej mihrije selakica e plakaft vip ja ja ja

  8. besa // July 6, 2008 at 6:36 AM  

    shum i mire je

  9. tija // July 6, 2008 at 6:39 AM  

    tung shpat i mire je po nuk je edhe qaq i mire sikur ta beje ni duet me genten do te ishte shum ma mire

  10. vlora // July 6, 2008 at 6:41 AM  

    shpat kajher i mire je kajher si kali mdokesh m fal po si bertani ska

  11. BESA // July 6, 2008 at 6:44 AM  

    shpat jam ni adhuruese e jotja edhe ata qe ta kan inati veq se je ma i miri se i ke thy krejt rekordet prej shqiptarve I LOVE YOU SHPAT KASAPI YLLI I BOTES TE AMO MUQO

  12. Anonymous // July 7, 2008 at 9:35 AM  

    a kishit pranu mu qi me mu nese po kallxom edh eqihmi kur te dush ti jame qike e mire cfare pidhi kom kerkush nuk e din veq ju nese vini mu qi me mu

  13. Anonymous // July 8, 2008 at 12:06 PM  

    ooooo shpatiii shum i mir po ju doket aa hahahhaha mom coni me kjesh breeeee shfni bre o shqiptar se sjeni askund hahahahahaha

  14. bessy // July 8, 2008 at 5:13 PM  

    edhe mos i ngo ata qe t'shajn për inati n'gom mu shpati je si dukati jo be shpati mos tanin se ata qe t'shajn jan qasi muta qe sta merr mendja ty une per vete tkonsideroj si një kengëtar qe ke arritur shumë dhe qe je fac ede e treta qe je i anes time po nejse edhe konon mir i pelqej kanget tua

  15. Anonymous // July 11, 2008 at 3:30 AM  

    o pederr mashkull mos kno se me mashkuj po shkon te kan nxo me 3 mashkuj more o zot pediii gagaagaggag

  16. Anonymous // July 12, 2008 at 10:47 AM  

    ooooooooooooo shpat lopa syt e pisit i ki ti po ec shko mytu me naj bunar qdo kengetar eshte me i mir se ti ne krahasim me ta ti je klloshar i lodhet aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  17. Anonymous // July 13, 2008 at 10:31 AM  

    ooooooooooo shpatje shum i mir veq kush ta ka inati veq vazhdo keshtu je i ir por pak veshesh si peder tung klm njri qaooooooooooooooooo

  18. Anonymous // July 13, 2008 at 10:36 AM  

    hahahahahahahah njerin ma te keq qe e kam pa najher je ti edhe allahile shko gjuju me naj pus edhe mos dil ma kurrrrrrrrr more klloshari i lodhet i shkupit

  19. Anonymous // July 13, 2008 at 10:38 AM  

    ma i miri je hiq mos ta nin qa thon te tjeret mpuq linda

  20. Anonymous // July 15, 2008 at 4:12 PM  

    ku je o shpat mafia me dy alltia nje me uj e nja me struj kun ta shohish qe po te shan mos ta nin e vetem gjuj ishte shaka byeeee asavuelo.

  21. Anonymous // July 16, 2008 at 12:30 PM  

    bllekkk bllekkk

  22. Anonymous // July 18, 2008 at 2:53 AM  

    ooooooooooooooo shpat njerin ma te keq qe ekam pa ndojher je ti syt e pisit iki ti po shko gjuju me naj bunar e mos dil ma kurr edhe mos ti pafsha ata sy me fal qe po te ofendoj po qeshtu mendoj per ty...

  23. Anonymous // July 19, 2008 at 11:50 AM  

    iii mirr aaaaa ppppppppyyyyyyyffffff

  24. joni // July 24, 2008 at 2:20 AM  

    o shpat ma i miri ne bot je ti te adhuroj me se shumti ne bot vetem ty shpat te pershendes me gjith zemer ok je shum i bukur edhe kush t shan ty mos ja no fort veshin fjalve te kota kush te shan ty e shajt edhe nanen e vet ok kaloshum mir bukurosh tungiii nga joni

  25. joni // July 24, 2008 at 2:33 AM  

    tung shpat ma i bukuri ne bot je nje nder kengetaren me te bukur qe pelqej une je bukurosh te dua me gjith zemere veq se kush ta ka inatin ju qift nana ok bukurosh je ti by:joni

  26. oj femer // July 24, 2008 at 9:02 AM  

    o shpat ti nuk je mashkull po femen vetem spotin e fundit qysh e ki me te tut valla

  27. oj femer // July 24, 2008 at 9:02 AM  

    o shpat ti nuk je mashkull po femen vetem spotin e fundit qysh e ki me te tut valla

  28. oj femer // July 24, 2008 at 9:02 AM  

    o shpat ti nuk je mashkull po femen vetem spotin e fundit qysh e ki me te tut valla

  29. oj femer // July 24, 2008 at 9:02 AM  

    o shpat ti nuk je mashkull po femen vetem spotin e fundit qysh e ki me te tut valla

  30. joni // July 25, 2008 at 4:08 AM  

    ______$$$$_______$$$$$
    _____$$$$$$_____$$$$$$$_____
    ____$$$$$$$$$__$$$$$$$$$___
    ___$$$$$$$$-joni-$$$$$$$$__
    __$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_
    __$$$$$$$$$-TE DUA-$$$$$$$_
    __$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_
    ___$$$$$$$-SHPAT.K-$$$$$__
    _____$$$$$$$$$$$$$$$$$____
    _______$$$$$$$$$$$$$______
    __________$$$$$$$_________
    ____________$$$___________
    _____________$____________

  31. shpat kasmuti // July 25, 2008 at 4:12 AM  

    kuku per ty o shpat shka ki bo mos vet ti nuk je mashkull po femen vetem spotin e fundit qysh e ki me te tut valla

  32. Anonymous // July 31, 2008 at 4:13 PM  

    Hey a e din se ti je geyy ftyren e ki llom e kenget i ki okey.. keshtu qe heyyy dridhe cicen po du me ta pa prapanicen.hahahahahahahah eshte shaka shaka mor lal : the_first_133@hotmail.com

  33. Nga London // July 31, 2008 at 4:49 PM  

    Fuck you Shpat I hate you Shpat Motherfuckerssss

  34. Anonymous // August 2, 2008 at 12:17 PM  

    ..._...|..____________________, ,
    ....../ `---___________----_____|]
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ), ----"
    ...//___//
    ..//___//
    .//___//


    fuck you shpat. I shoot you ass

  35. Anonymous // August 5, 2008 at 11:56 AM  

    oooooooooooooo shpat je ma i miri je yll i estrades ska si ti une jam adhurusja jote e flakt je idoli im te pershendes shum te uroj qdo te mir pun te mbar klm I LOVE YOUUUUUUUU CIAO

  36. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 26, 2008 at 4:04 PM  

    .
    .
    O VETULLATE E HEKUNE.
    E TOJATE E HOMO'SEKSUALVE.
    O HOMO TI QIFSHA DREDHIT KURV.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  37. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 26, 2008 at 4:04 PM  

    .
    .
    O VETULLATE E HEKUNE.
    E TOJATE E HOMO'SEKSUALVE.
    O HOMO TI QIFSHA DREDHIT KURV.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  38. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 26, 2008 at 4:04 PM  

    .
    .
    O VETULLATE E HEKUNE.
    E TOJATE E HOMO'SEKSUALVE.
    O HOMO TI QIFSHA DREDHIT KURV.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  39. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 26, 2008 at 4:04 PM  

    .
    .
    O VETULLATE E HEKUNE.
    E TOJATE E HOMO'SEKSUALVE.
    O HOMO TI QIFSHA DREDHIT KURV.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  40. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 26, 2008 at 4:04 PM  

    .
    .
    O VETULLATE E HEKUNE.
    E TOJATE E HOMO'SEKSUALVE.
    O HOMO TI QIFSHA DREDHIT KURV.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  41. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 26, 2008 at 4:05 PM  

    .
    .
    O VETULLATE E HEKUNE.
    E TOJATE E HOMO'SEKSUALVE.
    O HOMO TI QIFSHA DREDHIT KURV.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  42. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 26, 2008 at 4:05 PM  

    .
    .
    O VETULLATE E HEKUNE.
    E TOJATE E HOMO'SEKSUALVE.
    O HOMO TI QIFSHA DREDHIT KURV.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  43. GANGSTERET e PEJS-G.S. // August 30, 2008 at 8:40 AM  

    GANGSTERET e PEJS.G.S.dhe gjaku i ''UDD'' pergjithmon na kem me kon
    Shpat kasapi je ni ''GAY''qe e qi ''KARIN'' mir shum dhe thith sperma knaqesh krejt jami jami.

  44. Anonymous // September 4, 2008 at 6:44 AM  

    o shpat je mai miri ne bot ti edhe meda jeni idolat emir I love you jeni te paret ska me juve veq edhe nga nje ylli ju mungon ne ball hihih ju dua shum qao kalo mir

  45. Arta // September 10, 2008 at 6:44 AM  

    hello o shpat e e din qe ke shum adhuruese ne ferizaj bile kur te degjojm tu ngu na shtim me i nxerr flokt (lol) haahah tung nga Blerta,Arta,Dona,Qendresa edhe nga adhuruesja ma e madhe e jotja ne ferizaj Nergjivanja(Dada)

  46. Dona // September 10, 2008 at 6:46 AM  

    Ku metem kur te degjojm tu kendu i nxjerrim flokt se gabim e kom shkru ma heret edhe diqka nuk je qaq i bukur sa po te thojn po nejse jan qorru njerzit mas teje

  47. Anonymous // September 11, 2008 at 4:38 AM  

    Walla SHum i Bukur jeh Ata qe foLiinn keq weq inati ta Kann..
    1oo% LLokuumm --SHpatii

  48. Anonymous // September 15, 2008 at 3:11 AM  

    korruptust
    e korruptun U.D.D.n me fjale mesuane nga aje
    ja ni niqind perqindshi i U.D.D.s
    Mreti U.D.D.
    ju ka jape lekcione se qyshe flitet

  49. Anonymous // September 24, 2008 at 5:35 AM  

    hello to everyone i just like to thank you Mr shpat kasapi really i like hes way and one thing i have to say that you don't have to worry to much about people saying that you are gay whatever as now everyone who is something has this name,and one thing i have to say in Albanian that the person who was shouting to every one that do not like MR shpat he is not right so even me i say to this person just fuck yourself and get out from here mother fucker

  50. dina // September 28, 2008 at 2:04 AM  

    shhhhhhhhhhpat mos degjo inacoret cka po te thujn se ti je yllllllllllllllllli botessssssssssssss te dua shummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  51. Anonymous // October 8, 2008 at 6:30 AM  

    je shum mendje madhe erdhe ne greqi dhe nuk na le te takojme ose te benim ndonje foto

  52. Anonymous // October 10, 2008 at 7:58 AM  

    je ma i adhuruari i femrave Shpat veq vazhdo keshtu je ma i forti mos ta nin

  53. Anonymous // October 11, 2008 at 9:03 AM  

    haj shpat je me i mir po ashtu je shum sex per mua je nr.1 e ata qe thon seshpati esht peder e kan gabim se ka mundesi qe ato vet te jen.shpatit juve tja rrueni leshin ok keni inat se skeni shans qe te jeni me te e qe tani shpatin e ka tjeter bukuroshe.hej shpat ajo esht me fat qe te ka ty.edhe mos ua var tjerve se jan kot fare edhe pedera.baj baj shpat

  54. eridiona // October 27, 2008 at 7:59 AM  

    Mammamia sei un gran figoooo
    Je si ull qe shkelqen me shum nga te tjeret.Wauuu nuk me vin as fjaet per te pershkruar bukurin tende.Ej nese ti e lexon kete si thua te catojm njeher n kaq kohe se do me behej shum qejfi madje po te flas nga italia.Mgjth nuk besoj qe ta lexosh 1 dhe 2 qe te me kthesh pergjigje.Mgjth un te pres tesorino ciao ciao eri

  55. Anonymous // November 2, 2008 at 12:32 PM  

    shpat je shum i bukur vetem vazhdo dhe koijnkat i ke te bukra TI AMO DA MORIRE

  56. Anonymous // November 4, 2008 at 10:18 AM  

    mamma mia shpat sei meraviglioso vorrei tanto passare una notte ma soltanto una notte con teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....sei bellissimo ti adoro e adoro anke le tue canzoni....continua cosi....ti adoro...nga italia angy.....

  57. Anonymous // November 4, 2008 at 10:23 AM  

    mammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ke figo ke sei....farei di tutto per conoscerti...je yll bote vazhdo kshu...vivi l'albania 4 ever.......

  58. Anonymous // November 8, 2008 at 7:03 AM  

    o shpat mashalla shum i mejr je bre ska si ty asker kund

  59. Anonymous // November 9, 2008 at 9:29 AM  

    je i buker po kur son ja shkon ermalit hahahaha tung lina nga franca tung tung

  60. Anonymous // November 20, 2008 at 10:15 AM  

    si femer asnjiher se kisha dashtur nje djal si shpati asht.... palidhje njeri uffff as i bukur nuk asht nuk e du cfar shihni te ai katastrof offf

  61. Anonymous // December 6, 2008 at 1:50 AM  

    pfff ma i miri je lei qa thojn kta k..... teper i bukur weq at girlfriend e kishe thuptt be si qur ish ai medettt

  62. Anonymous // December 8, 2008 at 7:51 AM  

    Shpati qenke i bukur boll,mor vlla po pse serdhe pardje k miss emigrantja shqiptare 2008 ne greqi?a tishte prish makina a si e kishe hallin,un per ty shkova,do vi na i dite ne shqiperi te shof nga afer.suela nga Athina

  63. Anonymous // December 11, 2008 at 4:57 AM  

    tung nga arta hej njeri shumn diqka profekt jea e ata q e paskan shenu comente ata mas pari ha la ne analfabet jan mu afru tek ti ska bre kengtar mat bukur se tia shum shum simpati je edhe si llokum tkena heheheh qaoooooo..nga artaaaaaaaaaaaaa

  64. Anonymous // December 27, 2008 at 5:39 AM  

    veq vazhdo se shum bukur ma i miri je tung visa

  65. Anonymous // December 27, 2008 at 5:41 AM  

    oooooooo ma i miri je bre veq kush ta ka inatin ty hheheheh tana vjzat tranohen mas teje heheheh tungi era

  66. Anonymous // December 27, 2008 at 11:15 AM  

    o shpati je yll bote,gjith ato qe shajn tkan zili se ti je i paarritshem o yll.sweety qe ka shuuuuuuuum xhan shpatin/shkoder

  67. Anonymous // December 28, 2008 at 3:28 AM  

    o shpati je me imiri o yll,i paarritshem,kush te shan ta ka inatin.te dua shuuuuuuum engjell.sweety qe ka shuuuuuuum xhan shpatin

  68. Anonymous // December 28, 2008 at 3:35 AM  

    o shpati je me i miri,vazhdo kshu se je i pa arritshem,ato injoranet qe tshajn ta kan zili.te dua shum engjell.sweety qe ka shuuuuuuuum xhan shpatin

  69. sweety // December 28, 2008 at 3:36 AM  

    o shpati je me i miri,vazhdo kshu se je i pa arritshem,ato injoranet qe tshajn ta kan zili.te dua shum engjell.sweety qe ka shuuuuuuuum xhan shpatin

  70. Anonymous // January 1, 2009 at 1:57 AM  

    SHPAT KASAPI JE KON JE EDHE GJITH KE ME KON AM I MIRI KONGTE TUA OM PELQEJN KREJT AMO MA SESHUMTI UM PELQEN KONGA FAJINE KOM VET...TE DUA TEPER SHUMMMMM

  71. Anonymous // January 1, 2009 at 1:59 AM  

    SHPAT KASAPI GJITHMON JE KON JE EHDE KI ME KON MA I MIRI KREJT KONGT E TUA OM PELQEJN SHUM AMO MA SE SHUMTI OM PELQEN KONGA FAJIN E KOM VET...TE DUA TEPER SHUM

  72. Anonymous // January 1, 2009 at 2:00 AM  

    shpat kasapi gjithmon je kon je edhe ki me kon nr 1 krejt kongte tua om pelqejn e ma se shumti om pelqen konga fajin e kom vet...te dua teper shum

  73. Anonymous // January 13, 2009 at 10:29 AM  

    je facer veq stilin e keq te lutem ndrroje

  74. Anonymous // January 17, 2009 at 5:45 AM  

    o sgpat o majmun a o laper o peder oooo cub oooo qikodjal o tahongsha grun enonen e baben emota krejt familin e dajt e hallen e tezet e krejt ilaketqa iki bre nonen e pisiti bre shpat e majun e pis majmut lapere e karuc e idhuc eeee sdi mo qame thon........!

  75. VloRRAA // January 24, 2009 at 7:48 PM  

    heyy shpatt shummm i mirrr je vetem kushh ta ka inattii ty hiq mos ta ndin okii se te duann shumm vajza edhe nga mosha ma e re si p.sh nga mosha 14 vjeqare po te duan more tyy se tii je bukurosh edhe krejtt vajzav ne zemer ju ke hyy hehe jjuu dduua shuuumm edhe unn kiss kiss kiss klmmm

  76. zoja // January 27, 2009 at 3:45 AM  

    tung shpati te uroj lumturi ne jet

  77. zoja // January 27, 2009 at 3:45 AM  

    tung shpati te uroj lumturi ne jet

  78. Anonymous // February 5, 2009 at 6:16 PM  

    shpati je cun njesh mos e vrit mendjen se cfar thone per ty nga visi nga lezha

  79. Anonymous // February 6, 2009 at 9:58 AM  

    te amo muqo tung tung nga rahoveci je ma xix prej krejtve bre.kush ta ka inat dihet. ku shkon .ehheheh ciao

  80. Anonymous // February 8, 2009 at 7:26 AM  

    hej o shpat pse bre je i mir hej te dua shum jam ardherusa e jotja veq vashdo se edhe muzikt i ke te mira po edhe e dashura e jotja asht shum e bukur por si ti nuk asht kerkush te ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shum bre ej me te ba vdes bre per ty dhe per genten qao qao te dua mos harro nga arjeta

  81. Anonymous // February 9, 2009 at 6:49 AM  

    o shpati o yll bote je me i miri ne bote kush te shan ty eshte i share nga motra. ke nje ze te mrekullueshem me cmend fare me zerin tend te kam shume xhan......................L.U.L.J.E.T.A. TIRANE

  82. Anonymous // February 10, 2009 at 4:44 PM  

    ma i miri je be shpatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

  83. Anonymous // February 11, 2009 at 8:28 AM  

    je shume i mire shpati,vetem vazhdo keshtu.vetem ato qe te kan inat munden me then qka te dojn.ok kaloni mire

  84. Anonymous // February 11, 2009 at 11:23 AM  

    uuuu papa sa i bukuuuuuuuuur mamma mia...yll fare zemer je...ciao un bacio a tutti o tutte le fan di shpati...baciiiiiii

  85. Anonymous // February 11, 2009 at 12:17 PM  

    allo spat une jom agnesa e tkom pa ne ulqin te dua shum zemer

  86. amella // February 12, 2009 at 7:24 AM  

    tung shpat je i mir por mu nuk me pelqe vetem motres teme i pelqen ajo ty ardhuron shume

  87. nita // February 12, 2009 at 7:28 AM  

    tung ylli i estrades ma i bukri ne bote veq vazhdo kshtu se je ma i bukri veq je prish pak per shkak te dashurs tande aferdita hej plasni nga inati kush flasin keq per shpatin te dua

  88. Anonymous // February 12, 2009 at 7:29 AM  

    _____________$$$$$$$$$$$$$$$_____________________$$$$$$$$$$$$$$$_____________________$$$$$$$$$$$$$$$$$__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$_______________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_________________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$________________________

  89. gazi // February 13, 2009 at 11:12 AM  

    o shpat kuku saikeq je mut and kali and pis and kurvan and peder and qenit biriq qenit and magari and femer

  90. Anonymous // February 13, 2009 at 11:16 PM  

    gentao shpa jema i miri n bot shum i buker je te adhuron genta dhe lolja

  91. Anonymous // February 13, 2009 at 11:17 PM  

    gentao shpa jema i miri n bot shum i buker je te adhuron genta dhe lolja

  92. Anonymous // February 16, 2009 at 1:52 PM  

    te dua me shpirt te dua me zemer e lumja ty qe te ka ajo femer te du shum teper pa mase o SHPAT

  93. Anonymous // February 16, 2009 at 2:36 PM  

    je shum i mir teper diqka

  94. Anonymous // February 16, 2009 at 2:38 PM  

    je teper i mir

  95. Anonymous // February 16, 2009 at 2:41 PM  

    je i mir

  96. Anonymous // February 16, 2009 at 2:43 PM  

    i mir

  97. Anonymous // February 16, 2009 at 2:48 PM  

    i mir

  98. Anonymous // February 16, 2009 at 2:53 PM  

    sa i bukur je mor shpat

  99. Anonymous // February 17, 2009 at 5:13 AM  

    Walla bre zemer weq kush ta ka inati ata qe e keshin shpati meno me than ... ma hangshi tung te dua shummmmmmmmm

  100. Anonymous // February 17, 2009 at 10:06 AM  

    Shpati je shum i mir veq vazhdo je edhe i bukur qao

  101. TETOVARI // February 20, 2009 at 2:02 PM  

    eeeeeeeejjjjjj Shpati tung njeri,si je more oooooooj shipe????
    urime pèr karierèn tè uroj edhe mè shum suksese se sa ke...
    mos jau var veshin atine xhi folin keq pèr taj se veç pi inati e kan zhelozia asht tu i majt....
    U R NUMBER 1 U R THE BEST SHPATI..
    tung tung TETOVARI...

    king_1@live.it

  102. Anonymous // February 21, 2009 at 3:41 AM  

    je shum i bukur shpati teperr je i mir veq vazhdo keshtu se je teper i mir klm loqkii

  103. Anonymous // February 21, 2009 at 3:49 AM  

    hey shpati qa po bon o njeri
    qito komente qe i kan shenu keta e kan veq prej xhelozie se je ma i bukuri ne bot teper je i mir hey ok veq vazhdo keshtu ma i mir... zemer te dua shum


    kosova_albina@hotmail.com

  104. Anonymous // February 23, 2009 at 2:50 PM  

    tung shpat je yll bote

  105. Anonymous // February 28, 2009 at 1:35 PM  

    tung gjenti shpat me pelqen shum je kongetari ma i mir edh se ermali po munohet me ta kit ty po ty kurkushe nuk ta ket valla mos ki dert se je ma i mir krejt femnat u tranun mas teje po tutena bolle se po te prishin me shacin ton

  106. loli // March 1, 2009 at 5:31 AM  

    tung shpati je shum kull njeri veq vazhdo ej kish pas qef mefol me ty imella jem esht loli_zeshkani@hotmail.com

  107. loli // March 1, 2009 at 5:31 AM  

    tung shpati je shum kull njeri veq vazhdo ej kish pas qef mefol me ty imella jem esht loli_zeshkani@hotmail.com

  108. Anonymous // March 1, 2009 at 8:03 AM  

    tung gjenti shpat kuje se je ma i mir mara i tranove krejt qikat krejt se ti po i don shum ato

  109. Anonymous // March 5, 2009 at 5:35 PM  

    TUNG SHPATI KOMPLIMENTE PER TY JE NJERI NDER V.I.P ME TE BUKUR SHIPTAR I KE TE GJITHA TE MIRAT HALLALL TE QOFT SE KE BER NJE FEMEN QE E ENDERRON GJDO KUSH KOMPLIMENTE PER TE DYT TE DYT JENI PERSHTAT OK JU PERSHENDES DHE JU UROJ CDO TE MIR NE JET...
    MPUQ PER TE DYT...
    NGA VAJZAT QE TE ADHUROJNE SHUM
    E... N... D...
    VEQ VAZHDO PERPARA E MOS DEGJO FJALET E MANJAKAV QE FLASIN KEQ PER TY

  110. Anonymous // March 5, 2009 at 5:38 PM  

    SHPAT KASAPI & AFRDITA DRESHAJ
    BUKUROSHAT SHIPTAR
    JU DUA SHUMMMMMMMMMMMMMM

  111. Anonymous // March 11, 2009 at 6:10 AM  

    tung shpat si je aje mir si po ja kalon a po tte rrihet o jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ma i mir ne kret kengetaret o zot shum i mir je ma dashnoren arferditen sa e bukur asht te dua te dua shum ma tung tung utng tung tung tung klm klm klm klm klm shum te dua shuma klm klm tung

  112. Anonymous // March 11, 2009 at 6:12 AM  

    tung shpat je ma i miri jam ni adhuruse e jotja tung klm

  113. Anonymous // March 18, 2009 at 1:22 PM  

    oj rruspi hanum qka po rruspillavesh

  114. Anonymous // March 23, 2009 at 4:40 AM  

    _____$$$$_______$$$$______
    _____$$$$$$_____$$$$$$_____
    ____$$$$$$$$$__$$$$$$$$___
    ___$$$$$$$$-GENTA.I-$$$$$$$__
    __$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_
    __$$$$$$$$$-TE DUA-$$$$$$$$$_
    __$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_
    ___$$$$$$$-SHPAT.K-$$$$$$__
    _____$$$$$$$$$$$$$$$$$____
    _______$$$$$$$$$$$$$______
    __________$$$$$$$_________
    ____________$$$___________
    _____________$____________

  115. snatch // March 25, 2009 at 1:36 PM  

    o shpat je shum i mir veq vazhdo keshtu se je ma i miri tung te puth suzana dhe te dua shum

  116. Anonymous // April 4, 2009 at 4:31 PM  

    shpat je yll i botes je djali me sexy ne shqiperi. ai qe e shan shpatin nene ku ta ket.

  117. Anonymous // April 4, 2009 at 4:33 PM  

    shpat je yll i botes kush te shan ty mamin ku ta ket.

  118. Anonymous // April 11, 2009 at 12:21 PM  

    o shpat je ma i miri besom ska kush ta kalon numer 1 je

  119. Anonymous // April 11, 2009 at 12:23 PM  

    je ma i miri veq vazhdo qeshtut a bon msn plzz tdsh

  120. Anonymous // April 11, 2009 at 1:19 PM  

    tung shpat mos ta ndin more se kta spo din qa po flasin po ta kan iantin ama mos ju vno mendjen tung kissssssi te dua shum a veq vazhdo keshtu numer 1 ne bot je

  121. Anonymous // April 14, 2009 at 3:16 AM  

    hey ti je shum i mire kengetar

  122. Anonymous // April 14, 2009 at 3:16 AM  

    hey ti je shum i mire kengetar

  123. shengyl // April 14, 2009 at 3:21 AM  

    oj shpati je shum i mire kengetar je shum i bukur edhe kenget jane extra te adhuroj ciao

  124. Anonymous // April 17, 2009 at 3:14 PM  

    o shpati je maj miri ne bot mos ta ndin se je nr1 mpuqqqqqqqqq e ki nga un agnesa nga kumanova te dua shu mu pas kan i lir ne vend isha martu me ty hehehehe ta ha loqken kush te ndau prej meje

  125. dafina // May 1, 2009 at 5:10 AM  

    pershendetje nga dafina urime ditlindje shpat ma mir miri je mpuq.

  126. lumja fr // May 7, 2009 at 11:12 AM  

    o shpat mos ta nin hiq se qka po te thojn tjert se ktyre ju vjen inat edhe t thojn se je rraspillan apo si femer ... keta e din qe smujn me kan si ti e smujn mi kall qikat sikur ti.
    veq vazhdo per para dhe rri ashtu siq je o bukoroshi i botes...
    PS jam shum fan i yti dhe te du shuuuuuuuuuuuuuum kisha pas deshir naj here me te taku e me fol me ty
    lumi ajo nuse qe tmerr
    mpuuuuuuuuuuuuqq fooooooort

  127. Anonymous // May 13, 2009 at 4:42 PM  

    ma ke ngref karin kur te shof ne foto, te qij nji her ne byth se per 5 sekonda prishem me ty.

  128. Anonymous // May 15, 2009 at 7:22 AM  

    je shum i bukur,një zë të embel,je shum i mir skam koment per ty numer njo je veq vazhdo tung nga vjollca

  129. albana // May 27, 2009 at 10:56 AM  

    oooo shpat je ma i mir se krejt te tjeret

  130. Anonymous // May 27, 2009 at 11:00 AM  

    oooooo shpat je ma i mir se krejt te tjeret je shum i mir ma i mir se blero se berkani e si krejt tjeret tjeret ngat teje jan 0 vlla ti je numer 1 me i miri je veq vazhdo keshtu se je shum i mir

  131. Anonymous // May 28, 2009 at 4:55 AM  

    ooooo shpat je ma i mir veq vazhdo je ma i miri

  132. Anonymous // May 29, 2009 at 1:53 AM  

    shpati je si rrush ,ata qe te shajn te pin uthull...........

  133. Anonymous // June 13, 2009 at 9:11 AM  

    ej shpati je shum i mir veq vazhdo je ma i miri te pershendes klm

  134. Anonymous // June 16, 2009 at 1:42 PM  

    ju qe e shani shpat kasapin mutin ja hanksh ime kan ju sikur ky ju mamir
    ik ishi pas punt oooo vagabonta o njerz pa ftyrrrrrrr o pederra hupni po ju nin dikush e kesh se shpati numer njo pse pi ja kini inati plasni o muta se shpati zen femen qe nuk ka as ne mis o njerz inati sju len juve me kon si ky ju bethen e kishi lpi

  135. Anonymous // June 16, 2009 at 1:44 PM  

    ooooooooooo vagabonta a dini qka po shkruni more po jumut mbeth skini qe X-personi e tha kape at coment shtine ne beth te nanes tane o gjynah o ja qifsha ropt qaj qe ma shan shpatin

  136. Anonymous // June 21, 2009 at 5:02 AM  

    o shpat oj beb shko pie do tamel se beb je hhahahahah shum te urrej se shum i keq je valla nuk din as me knu shummmmmmmmm i keqqqqqqqq jee shko ne rrs. bajat

  137. Anonymous // June 21, 2009 at 5:03 AM  

    o shpat je shum i keq si thmi je po hajt rritu edhe pak fuock uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  138. Anonymous // July 6, 2009 at 2:40 AM  

    o shpat po me vlon pidhi veq ni her met pas pas ngat ste kisha lshu 24 or hiq ej te dua gabin aferdita ste meriton ty e j ku i pate syt o djal hajt se ka me ti puth buzt kur te nzo naj her rri me vesvese te dua ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh loqka jem kari jem po veq edhe ti ke mu kon i jemi mos harro xhan se edhe ti ke pe provu qet pidhin e njom edhe veti shokt e tu sa e omel jom se njoni pej shokve tu ma ka prish virgjinitetin po jo me zor me qef po nuk jom ngi qysh isha ngi me ty

  139. Anonymous // July 6, 2009 at 5:19 AM  

    ma te qart se ky skaaaaa.....;sukssese....

  140. Anonymous // July 9, 2009 at 6:09 AM  

    e more peder more spo te vjen marre.Marre duhet me te ardh more poeder more me kan i miri ti nuk flen me djem
    te don YLLKA shum hamamin tem

  141. espinosa // July 18, 2009 at 6:15 AM  

    o shpati te qifshin qent edhe macet e korces o lavir muti o kuv e virgjer,..jot eme me pishman te ka bere o lavir muti....yyyyy tu qifshin tezet edhe hllot loqe.....jon_droga@hotmail.com...nga korca...forca O T R>>>

  142. nita // July 22, 2009 at 9:42 AM  

    tung valla bre shpat je kengtari me i adhuruar i imi veq kush ta ka inati ehe un jam adhuruesja ma e madhe ne kete bot kisha pas shum deshir me te taku live oki o zot a muj me te taku live edhe me bisedu shum shum ka deshir valla nese muj me te taku isha kan shum e gezuar ok qao te don adhurusja e jote nita***abiiii

  143. Anonymous // August 15, 2009 at 3:51 AM  

    jo be shpat zemer tii je shummm shumm shumm iii bukur ska ma te bukur se tii je teprr i mir te donnn xona

  144. Anonymous // August 15, 2009 at 3:55 AM  

    kurr qisi bukuroshi skomm pa aa je tepr ii mir kis nga xona

  145. leti // August 15, 2009 at 5:23 AM  

    tung shapat si je a je mir per mu nuk je kergja hiq valla vetm kanget i ke da te mira hajt ma the qafen kur del ne sken

  146. kuku sa i keq je shpat // August 15, 2009 at 5:24 AM  

    tung shpat hiq be uk je i mir qen zagar

  147. Anonymous // August 19, 2009 at 1:24 PM  

    je nr 1 shpatt mos taaa ninn per ata qka folin per tyee

  148. Anonymous // September 4, 2009 at 6:03 AM  

    shpati je si shpirt dhe je mashkulli ideal per nje femer.....nadia fr

  149. Anonymous // September 8, 2009 at 2:57 AM  

    Shpat te kam xhan te dua shummmmmm
    you are my loveeeeeee and my heartttttt
    shum shum shummmmm mir kendon te dua te loviii
    ne menyr miqesore kuptohet

  150. Anonymous // September 8, 2009 at 11:15 AM  

    shpat je ma i mir veq kush ta ka inati ata qe folin keq per ty e kan ka xhelozija ok edhe videokliper i ke shum te bukura veq vazhdo suksessssssssssss tugn na tinaaaaaaaa mpuqqqqqqqqq

  151. Anonymous // September 20, 2009 at 6:41 AM  

    si llokum bre vallai je o shpat o ylli i kejt botessssssssssssss llokum mpuch ylliiiiiiiiiiiiii

  152. Anonymous // September 20, 2009 at 6:43 AM  

    edhe ju qe po e shani shpat po ja kini inati bre se ju mu kon si shpat ma shum sju vyn valla po qa me bo qe sjeni keq po skemi qa me bo SHPAT LOKQA(L) MA I MIR JE YLLI MOS TA NIN QA FOLNI SE INATI

  153. unikkatil_vrella // September 23, 2009 at 8:35 AM  

    SHUM I BUKUR JE....EDHE ZANIN SHUM TE OMEL(ëmbël)e ki....veq vazhd

  154. Anonymous // October 8, 2009 at 1:09 AM  

    ta honksha zemren o shpatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiise je me i miri ne bote

  155. jeta // October 8, 2009 at 1:11 AM  

    i love you shpat kasapi

  156. jeta // October 8, 2009 at 1:12 AM  

    shpati je me i miri ne bote ata qe te shajne te kane inate

  157. jeta // October 8, 2009 at 1:13 AM  

    ju qifsha deri ke brezi i 7 te gjithe juve qe shani shpatin

  158. jeta // October 8, 2009 at 1:15 AM  

    ta honksha zemren o shpatiiiiiiii je yll bote lum aferdita qe te ka

  159. Anonymous // October 11, 2009 at 3:47 AM  

    shpat je ma i miri ne bot te pershendet meta

  160. Anonymous // October 11, 2009 at 3:51 AM  

    shpat je yll veq vazhdo se kenget i ki shum te mira mos ta nin qka thojn tjert se ta kan inati qaoo

  161. Anonymous // November 3, 2009 at 7:15 AM  

    oh shpati kuuuu jeeee oooo nrrrrr 1

  162. xili kasapi // November 7, 2009 at 4:40 PM  

    Tung shpati si je aje mir :) jag bara skulli hälsa att du är bäst valla . viq kush ta ka inat . viq vaxhdo hiq mos ta nin tung klm nag Xili kasapi

  163. Anonymous // November 10, 2009 at 7:22 AM  

    se di pse veq shum njeri tullusum je huahauahhahauahauauh

  164. Anonymous // November 24, 2009 at 5:54 AM  

    zemer shum i mir je tputhi shum pejonkat motrat

  165. Anonymous // November 24, 2009 at 5:54 AM  

    zemer shum i mir je tputhi shum pejonkat motrat

  166. Anonymous // November 24, 2009 at 5:54 AM  

    zemer shum i mir je tputhi shum pejonkat motrat

  167. Anonymous // November 24, 2009 at 5:59 AM  

    o shpat shum imir je tjert takan inatin se je shum i mir tha loqken pejonka

  168. Anonymous // November 24, 2009 at 5:59 AM  

    o shpat shum imir je tjert takan inatin se je shum i mir tha loqken pejonka

  169. Anonymous // November 24, 2009 at 6:59 AM  

    shpat qysh po mujn me fol keq per ty zemer tije mai miri nbot mashklli ma imr nkosov tkisha pas une tfejum kurgjo skisha desht zemra jeme

  170. Anonymous // November 24, 2009 at 7:02 AM  

    shpat je shum imir krejt kta qe po folin kan qef mu kon nvendin tan vqe perpara vazhda duuuuuuuuuuuu shuuuuuuuuuuuu kiis

  171. Anonymous // November 28, 2009 at 1:13 PM  

    o zemre du shummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lokum jem kissssssssssssssssssssss kishe qen ne pej sekom dit mka mbet merak met pa tung nga pejanja ta ha gojen zemer

  172. Anonymous // November 29, 2009 at 6:25 AM  

    hej shpat je shum i mir veq vqzhdo zoti ti ka fal krejt me bukuri du shum je ma i mir se gjestin timber llokum me arra ta ha loqken tung zemer kisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss o llokummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu shpat jem

  173. Anonymous // December 1, 2009 at 2:18 AM  

    o shpat llokumi kuje bre se tije mai miri nbot zemren ta honksha haha ej mai miri je mos ta ndin veq vazhodo kur pona vjen npej tung llokum nga peja

  174. Anonymous // December 1, 2009 at 6:00 AM  

    o shpat je shum i mir po edhe kenget i ki tmir gjith djemt ta kan inati se krejt femnat bojn mas tej kissssssssssssssssssssss

  175. Anonymous // December 2, 2009 at 2:44 AM  

    o shpat je shum imir je shum i bukur ki stil tmir edhe je i bukur me pelqen shum tung nga peja

  176. Anonymous // December 2, 2009 at 2:45 AM  

    o shpat je shum imir je shum i bukur ki stil tmir edhe je i bukur me pelqen shum tung nga peja

  177. Anonymous // December 4, 2009 at 4:15 AM  

    o shpat je llokum shum tadhuraj je maj miri konktari ma i mir shqiptar du shummmmmmmmmmmmmmmmmmmm kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss tung nga peja

  178. Anonymous // December 4, 2009 at 5:54 AM  

    o dukat je teper imir te du shu mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm llokum kush fol keq per shpatin nona

  179. Anonymous // December 8, 2009 at 5:26 AM  

    shpati osht me i miri edhe qaj qe shan nuk osht njeri te du shum shpat je 1

  180. Anonymous // December 8, 2009 at 5:28 AM  

    te du shummmmmmmmmmmmmmmm
    sa se beson as vet
    je jeta jeme
    je 1 per mu

    ju lutna mos e shani se ai esht
    1 1 1 kuptone naj her
    viva shpat k

  181. Anonymous // December 19, 2009 at 1:22 AM  

    hej shpati veq vazhdo kshtu se shum mir bravooo ska ma te mir se ti breeeeeeee

  182. Anonymous // December 31, 2009 at 2:06 AM  

    o shpat o llokum je ma i miri du shum kiss

  183. laha // February 22, 2010 at 2:49 AM  

    tung kerva rrespie
    kurv berk berkoc

  184. Anonymous // July 1, 2010 at 1:04 PM  

    Pershendetje SHPAT desha veq me ju thon se qata qe po shkruj per shpati palidhje jeni xheloz ....................tjeter per shpati NO COMENT OK.......

  185. Anonymous // September 3, 2010 at 3:15 AM  

    ooo shpat ti je ylli i kesaj bote edhe kush flet keq per ty e kan veq mga inati se je me i miri veq vazhdo te duuuuuuaaaaaaa je the best nr1 SWEET

  186. Anonymous // September 27, 2010 at 4:56 PM  

    Kshyrja more kryt si huder :O
    ooooo ta qifsha kryt e pasulices .. po ku ki met ti more me dal naper skena ta qifsha pederin e burrit tdajes. .. o bandash i kerrit,, sakic lyp ti ka kryt .. !!

  187. Anonymous // September 28, 2010 at 5:47 AM  

    shpat je ma i miri jam nje adhuruese e qmemdur pas teje .qe vetem kenget tua degjoj.je si shpirt lum aferdita qe te ka

  188. Anonymous // January 8, 2011 at 3:04 PM  

    je ma i miri

  189. Anonymous // January 8, 2011 at 3:06 PM  

    je ma imiri ma i bukuri vec vazhdo keshtu

  190. agnesa // December 6, 2011 at 11:04 AM  

    je i bukur dhe i mire !!! veq ato qe ta kan inati...!!

  191. Anonymous // January 16, 2012 at 8:06 AM  

    tung nga fitorja je shum i qart shpat
    veq kush ta ka inati

  192. Anonymous // January 16, 2012 at 8:07 AM  

    hej shpat je shum i qart hahhaha kur ti ngoj kenget e tua ja lshoj zanin krejt byeeeeeeeee

  193. Anonymous // May 4, 2012 at 4:01 AM  

    hey shpat je shum kengtar i mir ama kur te qon doren e shmajt kur tkcen o zot po mir hehehehhehehhehehehehheh

  194. Anonymous // May 4, 2012 at 4:02 AM  

    je shum i qart ti edhe seldi ama ma um pelqen ti hehhehheehehehh

  195. Anonymous // May 4, 2012 at 4:03 AM  

    dj shpatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dj aferditaaaaaaaaaaaaaaa

  196. Anonymous // October 30, 2012 at 6:33 PM