BLEJ ONLINE

Adelina Ismajli

Posted by kushi | 11:35 AM | 383 comments »

Adelina Ismajli was born on 14 December 1979 in Pristina, SFR Yugoslavia (present-day Kosovo[1]).

Ismajli is best known for her songs “Uragan Çohen Krenarët,” “Në Kosovë Luhet Kumorë,” and “Skenderbe.” She is also highly recognized as a sex symbol for her sexually provocative videos and performances on Albanian local television stations.

Ismajli’s records, including four chart-topping albums (100% Zeshkane, S'jam Sex Bombë, Prej Fillimit and Mbretereshe E Robereshe) have become instant successes and best sellers in Albania, Kosovo, Macedonia, Malësia, and in the Albanian diaspora.

Adelina was crowned Miss Kosovo in 1997

Photos of Adelina Ismajli, the best singer from Kosova.

Adelina Ismajli foto photo photos
Adelina Ismajli 01
Adelina Ismajli 02
Adelina Ismajli 03

383 comments

 1. diana // July 30, 2008 at 7:11 AM  

  Adelina Ismajli je femra më e bukur në Kosovë-Shqipëri-Evropë-BOTË !!!!!

  I ke te gjitha ... nuk të mungon asgjë !!!

  JE P-E-R-F-E-C-T E GATUME !!!

 2. dijana14b@hotmail.com // July 30, 2008 at 7:13 AM  

  Adelina Ismajli je femra më e bukur në Kosovë-Shqipëri-Evropë-BOTË !!!!!

  I ke te gjitha ... nuk të mungon asgjë !!!

  JE P-E-R-F-E-C-T E GATUME !!!

 3. Anonymous // July 30, 2008 at 7:17 AM  

  hej shum e qart je veq kush ta ka inati vazhdo lej kta

 4. Anonymous // August 1, 2008 at 6:25 AM  

  je e buku adelin shun veq pak kurv je

 5. Anonymous // August 2, 2008 at 9:17 AM  

  adelina asht e bukur po asht pak kur vallla

 6. Anonymous // August 2, 2008 at 9:17 AM  

  adelina asht e bukur po asht pak kur vallla

 7. Anonymous // August 2, 2008 at 9:17 AM  

  adelina asht e bukur po asht pak kur vallla

 8. Anonymous // August 2, 2008 at 9:17 AM  

  adelina asht e bukur po asht pak kur vallla

 9. Anonymous // August 2, 2008 at 9:17 AM  

  adelina asht e bukur po asht pak kur vallla

 10. U.D.D. // August 6, 2008 at 6:40 PM  

  KU JE MORI BRATNY SPEARS MORI SKANDALOZE OJ ADELINA SILIKON'UME KUR DON ME BOE VETE'VRASJE SE NE PO TE PRESIME ME QESHE ME TY MORI KURVA BUDALLAQE......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 11. U.D.D. // August 11, 2008 at 10:03 AM  

  DIJANA 14 HOT'MAIL.ktu eshte U.D.D.; Dijana Hot,Hot,Hot for FUCK,ku je ti tash kto dite,kaqe shume kohe qe po te prese ndonje mesazhe nga ti,pse nuk dergon tash mesazha,me sa shohe un U.D.D.te kame lane ty Dijana Hot,Hot,Hot for LICK, me KARE ne goje,se te kame zbulue se kush je ti A,I-Dijana.dhe tashe ki frige nga un ta nxjerrishe ti KARIN nga goja dhe si duket KARI te ka mbete ne SILIKON'goje eshte ngjite si LEPAK dhe nuk dele mo kurr dhe te ka mbet pergjithmon ne GOJ ty KARI.

 12. U.D.D. // August 11, 2008 at 10:04 AM  

  DIJANA 14 HOT'MAIL.ktu eshte U.D.D.; Dijana Hot,Hot,Hot for FUCK,ku je ti tash kto dite,kaqe shume kohe qe po te prese ndonje mesazhe nga ti,pse nuk dergon tash mesazha,me sa shohe un U.D.D.te kame lane ty Dijana Hot,Hot,Hot for LICK, me KARE ne goje,se te kame zbulue se kush je ti A,I-Dijana.dhe tashe ki frige nga un ta nxjerrishe ti KARIN nga goja dhe si duket KARI te ka mbete ne SILIKON'goje eshte ngjite si LEPAK dhe nuk dele mo kurr dhe te ka mbet pergjithmon ne GOJ ty KARI.

 13. Anonymous // August 11, 2008 at 10:30 AM  

  oj adelina moj qyrrashe ,huuppppppppppppp tdhefsha ngoj se qa po folshe po rrejshe , qyrrashja e keqe

 14. JETA // August 15, 2008 at 11:44 AM  

  O PASHA QET TOK KU PO JETOJ UNE SHKUPI JE MA E MIRA OJ ADELINA JE 1 I KREJTVE KANGATAREVE EDHE QIKAVE SHQIPTARE JE MA E MIRA PREJT KREJTVE NE BOT BRAVO BRAVO SHUM PER TY QASHTU VASHDO TY SE JJE NJO TE PERSHENDES JETA SHKUP JE IDOLJA JEME JOM RRIT ME KOJKAT E TUA EDHE KOM MU PLAK ME KOJKAT E TUA UNE TE DUA SHUM VAZHDO KSHTU BRAVO QAO TE UROJ QDO TE MIR NE JET

 15. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 3:02 PM  

  ---------- JETA side --------------

  JETA,JETA O MORI JETA

  Jeta qfare eshte kjo gjuhe e joteja
  JAPONISHTE,KINEZQE,MONGOLE,INDE,
  PAKISTANEZE,AFGANISTANEZE,AL KAIDAS
  GJI HADE,TURKE,ARABE,AFRIKANE,GREKE
  BULLGERE,SHKINISHTE,RUMANISHTE apo
  MAGJUPISHTE,RUSISHTE,POLONISHTE,
  GJERMANISHTE,FRANGJISHTE,ANGLISHTE,
  SPANJOLL,PORTUGAL,LATIN a AMERIKANE

  QET,TOK,JETOJ,MA,KREJTVE,KANGATAREV
  PREJT,SHUM,QASHTU,VASHDO,TY,JJE,NJO,JEME,JOM,RRIT, KOJKAT ,KOM, MU ,
  PLAK,UROJ, QDO,MIR,JET,............

  Jeta me thuaje se qfare eshte kjo
  gjuhe e joteja dua ta di vertete,

  qet[qete].tok[toke].jetoj[jetoje].
  ma[me].krejtve[krejte].
  kangatareve[kengetareve].
  prej[preje].shum[shume].
  qashtu[ashtu].vashdo[vazhdo].ty[ti]
  jje[je].njo[nje].jeme[ime].
  rrit[rrite].KOJKAT[KENGETE].MU[ME].
  plak[plake].uroj[uroje].qdo[gjdo].
  mir[mire].jet[jete]................

  JETA me se interesanti qenkane keto
  fjale

  KOJKAT qa eshte kjo fjale keshtu..
  MU kta po e di LOPA.
  PLAK ti nuk ki me u PLAK po PLAKE..

  KKKKKOOOOOJJJJJKKKKKAAAAATTTTT.....

  MMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUU.....

 16. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 16, 2008 at 3:03 PM  

  ---------- JETA side --------------

  JETA,JETA O MORI JETA

  Jeta qfare eshte kjo gjuhe e joteja
  JAPONISHTE,KINEZQE,MONGOLE,INDE,
  PAKISTANEZE,AFGANISTANEZE,AL KAIDAS
  GJI HADE,TURKE,ARABE,AFRIKANE,GREKE
  BULLGERE,SHKINISHTE,RUMANISHTE apo
  MAGJUPISHTE,RUSISHTE,POLONISHTE,
  GJERMANISHTE,FRANGJISHTE,ANGLISHTE,
  SPANJOLL,PORTUGAL,LATIN a AMERIKANE

  QET,TOK,JETOJ,MA,KREJTVE,KANGATAREV
  PREJT,SHUM,QASHTU,VASHDO,TY,JJE,NJO,JEME,JOM,RRIT, KOJKAT ,KOM, MU ,
  PLAK,UROJ, QDO,MIR,JET,............

  Jeta me thuaje se qfare eshte kjo
  gjuhe e joteja dua ta di vertete,

  qet[qete].tok[toke].jetoj[jetoje].
  ma[me].krejtve[krejte].
  kangatareve[kengetareve].
  prej[preje].shum[shume].
  qashtu[ashtu].vashdo[vazhdo].ty[ti]
  jje[je].njo[nje].jeme[ime].
  rrit[rrite].KOJKAT[KENGETE].MU[ME].
  plak[plake].uroj[uroje].qdo[gjdo].
  mir[mire].jet[jete]................

  JETA me se interesanti qenkane keto
  fjale

  KOJKAT qa eshte kjo fjale keshtu..
  MU kta po e di LOPA.
  PLAK ti nuk ki me u PLAK po PLAKE..

  KKKKKOOOOOJJJJJKKKKKAAAAATTTTT.....

  MMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUU.....

 17. Anonymous // August 17, 2008 at 7:49 AM  

  oj adelin a e din kur jena qi per te fundit her bre e qata se thojn mr per ty jav qifsha nanen

 18. U.D.D. // August 17, 2008 at 12:17 PM  

  BRAVO . BRAVO . BRAVO . BRAVO .

  TI MESAZHI MBI KSHTU LUFTO ME I

  ZHDUK KURVAT SHQIPTARE DHE ME E

  PASTRUE SHQIPETARIZMIN KREJTE

  EDHE UNE '' U.D.D.'JA '' JAME ME TY

  BRAVO . BRAVO . BRAVO . BRAVO .....

 19. U.D.D. // August 17, 2008 at 12:18 PM  

  BRAVO . BRAVO . BRAVO . BRAVO .

  TI MESAZHI MBI KSHTU LUFTO ME I

  ZHDUK KURVAT SHQIPTARE DHE ME E

  PASTRUE SHQIPETARIZMIN KREJTE

  EDHE UNE '' U.D.D.'JA '' JAME ME TY

  BRAVO . BRAVO . BRAVO . BRAVO .....

 20. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 17, 2008 at 5:59 PM  

  T'HIN,T'HIN,T'HIN.

  BITCH,BITCH,BITCH.

  HE IS BACK AGAIN.

  HERE IS THE BOOM.

 21. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 17, 2008 at 6:41 PM  

  TRUPROJA I SILIKONIT ADELINES
  =============================


  Nje rast i imi nje dite ne Prishtin
  ne rruget e qytetit kur dola une qfare me ndodhi mua ate dite se qfare pashe dhe degjova u qudita...  ISHA RRUGES DUKE ECE NGA LARGE PO
  SHOHE DIQKA NE TOKE DHE KUR U AFROVA ME AFER PASHE NE TOKE KATER
  PJESE SILIKONI DHE KUR E PASHE SILIKONIN ME SHKOJE MENDJA SE ESHTE VEQ ADELINA ISMAJLIT DHE JO I TJETER KUJTE SEPSE ISHIN KATER PJESET ME TE MDHAJA TE SILIKONIT TE ADELINES DHE E DIJA SE TE TJETER
  KUJTE NUK ESHTE SE TJERAT KURVA NUK
  JANE TE SILIKONUME KREJTE SIKUR ADELINA DHE DY PJESE ISHIN TE CICAV
  E DY ISHIN TE BETHVE PJESETE ME TE MDHA TE ADELINES DHE THASHE TI MARR E T'JA DERGOJE NE SHPI DHE THASHE RRUGES I PYSE NJERZIT SE KU E KA SHPIN ADELINA ISMAJLI SE I KISH RA SILIKONI NE RRUGE DHE NUK E KA DITE SE PO I HUMB E MBETE KEQ
  PA TA E DESHA T'JA DERGOJE NE SHPI
  KSHTU MENDOVA UNE POR KURE U PERKULA ME E MARR SILIKONIN E ADELINES NE TOKE ATY AFER SILIKONIT
  ISHTE NJE PERSON DHE KUR DESHTA ME E MARR SILIKONON E ADELINES NE TOKE
  AJE ME THA QFARE PO BENE I THASHE
  UNE I PASKA RA SILIKONI ADELINA ISMAJLIT NE TOKE E PO E MARR E PO JA DERGOJE NE SHPI AJE ME THA JO MOS E PREK SILIKONIN E ADELINES SE AJO E LA VETE NE TOKE SE KUR DULE NE QYTETE I ERDHI PESHE E REND DHE
  JA MERRTE ANA ME U RREZUE NGA PESHA E SILIKONIT TE REND DHE PER MA LEHTE ME DALE NE QYTETE E LA VETE ADELINA PO NUK I KA HUMBE SE UNE JAME TRUPROJA I ADELINA ISMAJLIT DHE AJO VETE ME LA KTU ME JA RUJTE SILIKONIN QE MOS TJA HANE
  QATE E RRUGVE APO MOS TJA MERRIN SORRAT APO MOS PO VINE PASTRUSIT E RRUGVE DHE JA MERIN E JA GJUJNE NE
  BURLLOG [ MBETURINA ] PLEHRA ......


  ===================================

  Nje
  Humor
  Nga
  U.D.D.
  DEQAN'I.
  DUKAGJIN'I.

  ==============================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 22. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 17, 2008 at 6:41 PM  

  TRUPROJA I SILIKONIT ADELINES
  =============================


  Nje rast i imi nje dite ne Prishtin
  ne rruget e qytetit kur dola une qfare me ndodhi mua ate dite se qfare pashe dhe degjova u qudita...  ISHA RRUGES DUKE ECE NGA LARGE PO
  SHOHE DIQKA NE TOKE DHE KUR U AFROVA ME AFER PASHE NE TOKE KATER
  PJESE SILIKONI DHE KUR E PASHE SILIKONIN ME SHKOJE MENDJA SE ESHTE VEQ ADELINA ISMAJLIT DHE JO I TJETER KUJTE SEPSE ISHIN KATER PJESET ME TE MDHAJA TE SILIKONIT TE ADELINES DHE E DIJA SE TE TJETER
  KUJTE NUK ESHTE SE TJERAT KURVA NUK
  JANE TE SILIKONUME KREJTE SIKUR ADELINA DHE DY PJESE ISHIN TE CICAV
  E DY ISHIN TE BETHVE PJESETE ME TE MDHA TE ADELINES DHE THASHE TI MARR E T'JA DERGOJE NE SHPI DHE THASHE RRUGES I PYSE NJERZIT SE KU E KA SHPIN ADELINA ISMAJLI SE I KISH RA SILIKONI NE RRUGE DHE NUK E KA DITE SE PO I HUMB E MBETE KEQ
  PA TA E DESHA T'JA DERGOJE NE SHPI
  KSHTU MENDOVA UNE POR KURE U PERKULA ME E MARR SILIKONIN E ADELINES NE TOKE ATY AFER SILIKONIT
  ISHTE NJE PERSON DHE KUR DESHTA ME E MARR SILIKONON E ADELINES NE TOKE
  AJE ME THA QFARE PO BENE I THASHE
  UNE I PASKA RA SILIKONI ADELINA ISMAJLIT NE TOKE E PO E MARR E PO JA DERGOJE NE SHPI AJE ME THA JO MOS E PREK SILIKONIN E ADELINES SE AJO E LA VETE NE TOKE SE KUR DULE NE QYTETE I ERDHI PESHE E REND DHE
  JA MERRTE ANA ME U RREZUE NGA PESHA E SILIKONIT TE REND DHE PER MA LEHTE ME DALE NE QYTETE E LA VETE ADELINA PO NUK I KA HUMBE SE UNE JAME TRUPROJA I ADELINA ISMAJLIT DHE AJO VETE ME LA KTU ME JA RUJTE SILIKONIN QE MOS TJA HANE
  QATE E RRUGVE APO MOS TJA MERRIN SORRAT APO MOS PO VINE PASTRUSIT E RRUGVE DHE JA MERIN E JA GJUJNE NE
  BURLLOG [ MBETURINA ] PLEHRA ......


  ===================================

  Nje
  Humor
  Nga
  U.D.D.
  DEQAN'I.
  DUKAGJIN'I.

  ==============================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 23. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 17, 2008 at 6:46 PM  

  T'HIN,T'HIN,T'HIN.

  BITCH,BITCH,BITCH.

  HE IS BACK AGAIN.

  HERE IS THE BOOM.

 24. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 17, 2008 at 7:26 PM  

  PO'T PORDH PIDHI N'SILIKON

  ==========================

  PIDHI PORDH,PIDHI PORDH.
  PIDHI PORDH,PIDHI PORDH.
  PIDHI PORDH,PIDHI PORDH.
  PIDHI PORDH,PIDHI PORDH.

  QFAR,QFAR,
  PIDHI PORDH,PIDHI PORDH.
  QFAR,QFAR,
  PIDHI PORDH,PIDHI PORDH.

  PO'T PORDH PIDHI N'SILIKON.
  PO'T PORDH PIDHI N'SILIKON.
  PO'T PORDH PIDHI N'SILIKON.
  PO'T PORDH PIDHI N'SILIKON.

  I KUJTE PIDHI,I KUJTE PIDHI.
  I ADELINES,I ADELINES.
  I KUJTE PIDHI,I KUJTE PIDHI.
  I ADELINES,I ADELINES.

  KA ADELINA SILIKON N'PIDH.
  O PO KA,O PO KA SA TE DUSHE.
  KA ADELINA SILIKON N'PIDH.
  O PO KA,O PO KA SA TE DUSHE.

  SE ESHTE PIDH KURVA 1. ADELINA,ADELINA.
  SE ESHTE PIDH KURVA 1. ADELINA,ADELINA.

  MBRETRESHA E KURVAVE 1'NI.
  MBRETRESHA E KURVAVE 1'NI.
  SKA MO SI KJO KURVE,KURVE.
  SKA MO SI KJO KURVE,KURVE.

  SA TE DUSHE,SA TE DUSHE.
  SA TE DUSHE,SA TE DUSHE.
  I PORDH PIDHI,I PORDH PIDHI.
  I PORDH PIDHI,I PORDH PIDHI.

  PRR,PRR,PRR,PRR,PRR,PRR,PRR,PRR.
  PRR,PRR,PRR,PRR,PRR,PRR,PRR,PRR.
  PORDHTE E PIDHIT N'SILIKON.
  PORDHTE E PIDHIT N'SILIKON.

  PIDH KURVA E SILIKONUMJA.
  PIDH KURVA E SILIKONUMJA.
  PO'T RRSHQET PORDHA N'SILIKON.
  PO'T RRSHQET PORDHA N'SILIKON.

  E PO'T SHKON FISHLLIM SI KOMPROSOR.
  E PO'T SHKON FISHLLIM SI KOMPROSOR.
  FISHLLIMEN E PIDHIT TENDE PO E NDIN
  HASH'I'SH'I DHE HOMO'SEJDA NQEVERI

  JEPI,JEPI PORDHS PIDHIT PAK MA SHUM
  JEPI,JEPI PORDHS PIDHIT PAK MA SHUM
  O PIDHI SILIKONUM,O PIDHI SILIKONUM
  O PIDHI SILIKONUM,O PIDHI SILIKONUM


  ===================================


  MADE'IT
  QEKU.
  H.O.G.
  U.D.D.
  DEQAN'I.
  DUKAGJIN'I.

  ============================================================================================================================================

 25. Anonymous // August 17, 2008 at 7:38 PM  

  O Deqanas O Bravo te koft ty he burri i burrav apo plaku i pleqve
  a ti ishe lesh djal si po i thu kshtu ksej kurve se edhe un e kom merzi shum ket rod te flliqt po te thom edhe ni here bravo te lumt ajo dor e mene se mir po shkrun

 26. Anonymous // August 18, 2008 at 5:02 AM  

  hej pernime po folni palidhje kujtone pak qe jeni net e mos folni si fmit se nuk ja kisha qit hiq qeto komente me fjal banale.

 27. Anonymous // August 18, 2008 at 5:05 AM  

  hej pernime po folni palidhje kujtone pak qe jeni net e mos folni si fmit se nuk ja kisha qit hiq qeto komente me fjal banale.

 28. Anonymous // August 18, 2008 at 6:14 AM  

  ELI , ELI KARRAMELI

  ELI , ELI KARRAMELI

 29. Anonymous // August 18, 2008 at 6:14 AM  

  ELI , ELI KARRAMELI

  ELI , ELI KARRAMELI

 30. Anonymous // August 18, 2008 at 1:54 PM  

  O DEQANAS pse nuk po shkon te prrall me tupan e atje me i shite mendimet me pare e jo ketu pa pare ose bone muzik e fito pare se ti nuk tek je per ktu po per yll tek je ti pse nuk po bon karier.edhe adelins po du mi thon se ky ka te drejt per ty se je ni kurv e madhe
  dhe ti e ki vra triumfin adelin

 31. Anonymous // August 19, 2008 at 4:46 AM  

  oj adelin mos e rrit mendjen se nuk je askushi qdo kush osht mashtru me fetyren tende artificiale po je shum e shemtuar a hahahahahahahahaha leonora jakupi osht ne bukuroshe e vertet urse ti nje fundrrin nje qe vjen nga plehrat e behet kengetare e mendon se askush si ti nuk osht por ka shum ma te bukura se ti me vjen shum keq qe armika jote ma e forta osht ma a bukur se ti 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 hera edhe asnjeher mos mendo se je e bukur se paqyra te gnjen nuk e ke origjinalen e pasqyres sikur njerka e borbardhes hhahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhah peshendetje nga maria nje puthje te madhe per leonora jakuppi per yllin e estrades botrore

 32. Anonymous // August 19, 2008 at 4:51 AM  

  ej harrova me shkru mbijemrin maria alberti ne shkoder nr tele tani e kam bler nje ipko 049-653-725 ja nese don qe te me besh shantazh ashtu siq te pelqen ty moj fundrrin e qelbur hahahahahahahahahahahahh

 33. Anonymous // August 19, 2008 at 4:52 AM  

  oj adelin ae din kur je qi me mu bre

 34. Anonymous // August 20, 2008 at 12:24 AM  

  o ti u.d.d deqani-dukagjini .
  o ti jetofsh gjithmon bre , t'past Kosova o njeri i madh koke ti bre , qita njerz si ti i du une qe e thojn te verteten gjithmon , ne cdo rrethan sju han hamami per kerkan

 35. Anonymous // August 21, 2008 at 4:38 AM  

  o deqani mret po ku je mo o u.d.d.

 36. Anonymous // August 21, 2008 at 2:37 PM  

  adelina osht kurv

 37. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 21, 2008 at 6:35 PM  

  .
  .
  .
  .
  T'HIN,T'HIN'T'HIN.

  BITCH,BITCH,BITCH.

  HE IS BACK AGAIN.

  HERE IS THE BOOM.
  .
  .
  .
  .
  ....101 PERQINDE KREJTE SILIKON....

  ....===========================....

  DRIDHU,DRIDHU PIDH BUDALL.
  DRIDHU,DRIDHU PIDH BUDALL.
  PIDH BUDALL,PIDH BUDALL.
  PIDH BUDALL,PIDH BUDALL.
  DRIDHE ATE SILIKON BUDALL.
  DRIDHE ATE SILIKON BUDALL.
  KURV SILIKONIN,KURV SILIKONIN.
  KURV SILIKONIN,KURV SILIKONIN.
  PSYKO SILIKON,PSYKO SILIKON.
  PSYKO SILIKON,PSYKO SILIKON.

  PIDH'KURVE DRIDHE PIDHIN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE BETHEN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI CICAT N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI VEGTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI FELATE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI KOMTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE BARKUN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE GJOKSIN N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE BELIN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI KRITE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI DURTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI GISHTAT N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE QAFEN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE MJEKREN N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI BUZTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE GUHEN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE HUNDEN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI FAQETE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI QERPIKT N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI SYTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI VETULAT N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI VESHTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE BALLIN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE KRYTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI FLOKT N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI DHOMTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE KABZERIN NSILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI ZORRTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE PLONGCIN NSILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE SHURREN N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE SHKULEN N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI VESHKET N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI MUSHKRIT NSILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE ZEMREN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE GJAKUN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI ESHTRAT N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE,DRIDHE,DRIDHE,
  KREJTE TRUPIN N'SILIKON SE JE KURV
  101 PERQIND KREJTE SILIKON,KURV....
  .
  .
  ===================================
  .
  .
  LYRICS
  FROM
  QEKU
  H.O.G.
  U.D.D.
  DEQAN'I.
  DUKAGJIN'I.
  ====================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 38. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 21, 2008 at 6:36 PM  

  .
  .
  .
  .
  T'HIN,T'HIN'T'HIN.

  BITCH,BITCH,BITCH.

  HE IS BACK AGAIN.

  HERE IS THE BOOM.
  .
  .
  .
  .
  ....101 PERQINDE KREJTE SILIKON....

  ....===========================....

  DRIDHU,DRIDHU PIDH BUDALL.
  DRIDHU,DRIDHU PIDH BUDALL.
  PIDH BUDALL,PIDH BUDALL.
  PIDH BUDALL,PIDH BUDALL.
  DRIDHE ATE SILIKON BUDALL.
  DRIDHE ATE SILIKON BUDALL.
  KURV SILIKONIN,KURV SILIKONIN.
  KURV SILIKONIN,KURV SILIKONIN.
  PSYKO SILIKON,PSYKO SILIKON.
  PSYKO SILIKON,PSYKO SILIKON.

  PIDH'KURVE DRIDHE PIDHIN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE BETHEN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI CICAT N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI VEGTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI FELATE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI KOMTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE BARKUN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE GJOKSIN N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE BELIN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI KRITE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI DURTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI GISHTAT N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE QAFEN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE MJEKREN N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI BUZTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE GUHEN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE HUNDEN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI FAQETE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI QERPIKT N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI SYTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI VETULAT N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI VESHTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE BALLIN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE KRYTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI FLOKT N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI DHOMTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE KABZERIN NSILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI ZORRTE N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE PLONGCIN NSILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE SHURREN N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE SHKULEN N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI VESHKET N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHI MUSHKRIT NSILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE ZEMREN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHE GJAKUN N'SILIKON.
  PIDH'KURVE DRIDHI ESHTRAT N'SILIKON
  PIDH'KURVE DRIDHE,DRIDHE,DRIDHE,
  KREJTE TRUPIN N'SILIKON SE JE KURV
  101 PERQIND KREJTE SILIKON,KURV....
  .
  .
  ===================================
  .
  .
  LYRICS
  FROM
  QEKU
  H.O.G.
  U.D.D.
  DEQAN'I.
  DUKAGJIN'I.
  ====================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 39. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 21, 2008 at 6:45 PM  

  ..BITCH,ALL BE AGAIN BITCH,.U.D.D..

 40. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 21, 2008 at 6:47 PM  

  ..BITCH,ALL BE AGAIN BITCH,.U.D.D..

 41. Anonymous // August 22, 2008 at 2:42 AM  

  Adelina eshte kot fare. Po nuk e shikoni more kosovare te trashe sa e shemtuar qe eshte. Me ate vetull te care, me ato buze te shpervjelura si wc e te bera operacion. Gjoksin e bere operacion. Po pastaj sa kurve e madhe eshte. E ju kosovare nuk keni me cfare mburreni e mburreni me Adelinen si te ishte Maria carry. Shume te trashe jeni. Beni mire te mos na vini ne shqiperi se na e shemtoni vendin

 42. Anonymous // August 22, 2008 at 3:37 AM  

  o te pakt jan ata kosovar qe e pelqejn adelinen o vllacko , mos i perfshi te gjith se ma teper se gjysma e Kosovarve e urrejn at qelbesir

 43. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 7:03 AM  

  ME KERKUTE TE KTHEHEME UNE JU,
  UNE KTHENA GJITHE HERE ME BOMBA, KTU DHE TJERA RUBRIKA NE KETE BLOG,
  POR KTE KOMEDI JO PER T'SILIKONUMEN


  ........''ELEFANDI ME KOQE''.......

  =====================

  NI ELEFANDE ME KOQE DHE NI LEZETE DHE NI HOMO MESE TYRE,NE NI MENGJES
  ZGJOHETE ME LEZETE BESA GAGJERRI SHUME E NXETE TUJE VLUE PER UUUUH
  DHE SHKONE FILL TE ALI LAJQI NE ZYRE ME E HIQ LEZETIN BESA POR KUR SHKONE TE ELLI-ALIJA I THOTE BESA ELL KOM ARDHE ME U FLLADIT TE TI ELLI QOHETE E N'SHON VINTILATORIN
  NE ZYRE BESA I THOTE ELLIT O SHUL QA JE KA MENON TI KSHTU UNE KOME ARDHE ME U FLLADITE NE KARE O ELL
  TRU DRU SHKON BESA E DESHE ELLIN POR ELLIT-ALIS NUK I QOHETE NUQI
  BESA PROVONE ATEHERE ME LEVIZJE EROTIKE POR PRAPE ELLIT NUK I QOHET
  NUQI NE FUND BESA JA MERR NUQIN NE GOJE POR EDHE ASHTU KOT BESA I THOTE ELLIT MENDOVA ELL SE MA HIQE LEZETIN DHE TE NXETITE POR ELL TE PASKA VDEK NUQI PERGJITHMON BESA I THOTE ELLIT A KI NDONJE SHOKE ME KOQE TARAKI E JO KSHTU SI TI ELL ELLI THOTE E KAME NI SHOKE JO ME KOQE TARAKI PO ME KOQE ELEFANDI DHE ESHTE I PA PREKURE KURR ESHTE VIRGJIN I TAZE PER TY BESA DHE BESA GEZOHETE DHE I THOTE ELLIT THIRRE ELLI E THIRR NE TELEFONE SHOKUN DHE I THOTE SHOKUTE HAJDE SA MA SHPEJTE NE ZTREN TIME SE BESA GAGJERRI ESHTE SHUME SMUTE SHOKU I THOTE ELLIT QA KE ELLI THOT KA TEMBERATUR DHE NXEHTSI SHUME TE MADHE NISETE SHOKU NGA LARGE PER NE PEJE SHUME SHPEJTE E MBRRIN NE PEJE SIKUR SUPERMEN DHE BESA NE ZYREN E ELLIT DEGJON FERKAME TE MDHEJE DHE TE RENDE DHE I THOTE ELLIT ERDHI ELEFANDI BESA GEZOHETE E QOHETE NE KEMBE ME E PRITE ELEFANDIN KUR TE HYNEKUR HAPETE DERA HYNE MILIHATE TERMKOLLI
  E VESHUR NE TESHA KOMPLETE TE MASHKUJVE DHE ME KRAVATE TE MASHKUJVE DHE KPUC BURRASH DHE BESA KURE E SHEHE DERDHETE NGA LEZETI DHE THOTE UHHH MILIHAT TERMKOLI PO KU JE MORE BURR DHE ELLI I THOTE BESES QE ELEFANDI ME KOQE TE MDHA DHE I PA PREKUR KURR
  ME GERANCION DHE VIRGJIN GERANT I THOTE ELLI TE BETOHEME BESA SE ESHTE I TAZE DHE BESA DRIDHETE LEZETE EDHE ME SHUME NGA FJALETE E ELLIT DHE NGA LEZETI BESA QONE DOREN TE KOQETE E MILIHATIT DHE JA PREK POR MILIHATI I PA PREKUR KURR
  QETE SHKELMA DHE JA FUTE SHKELEME BESES DHE E QETE NE TE FIKTE BESEN.  ======================================================================

  MADE'IT
  QEKU.
  H.O.G.
  U.D.D.
  DEQAN'I.
  DUKAGJIN'I.

  ============================================================================================================================================

 44. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 7:03 AM  

  ME KERKUTE TE KTHEHEME UNE JU,
  UNE KTHENA GJITHE HERE ME BOMBA, KTU DHE TJERA RUBRIKA NE KETE BLOG,
  POR KTE KOMEDI JO PER T'SILIKONUMEN


  ........''ELEFANDI ME KOQE''.......

  =====================

  NI ELEFANDE ME KOQE DHE NI LEZETE DHE NI HOMO MESE TYRE,NE NI MENGJES
  ZGJOHETE ME LEZETE BESA GAGJERRI SHUME E NXETE TUJE VLUE PER UUUUH
  DHE SHKONE FILL TE ALI LAJQI NE ZYRE ME E HIQ LEZETIN BESA POR KUR SHKONE TE ELLI-ALIJA I THOTE BESA ELL KOM ARDHE ME U FLLADIT TE TI ELLI QOHETE E N'SHON VINTILATORIN
  NE ZYRE BESA I THOTE ELLIT O SHUL QA JE KA MENON TI KSHTU UNE KOME ARDHE ME U FLLADITE NE KARE O ELL
  TRU DRU SHKON BESA E DESHE ELLIN POR ELLIT-ALIS NUK I QOHETE NUQI
  BESA PROVONE ATEHERE ME LEVIZJE EROTIKE POR PRAPE ELLIT NUK I QOHET
  NUQI NE FUND BESA JA MERR NUQIN NE GOJE POR EDHE ASHTU KOT BESA I THOTE ELLIT MENDOVA ELL SE MA HIQE LEZETIN DHE TE NXETITE POR ELL TE PASKA VDEK NUQI PERGJITHMON BESA I THOTE ELLIT A KI NDONJE SHOKE ME KOQE TARAKI E JO KSHTU SI TI ELL ELLI THOTE E KAME NI SHOKE JO ME KOQE TARAKI PO ME KOQE ELEFANDI DHE ESHTE I PA PREKURE KURR ESHTE VIRGJIN I TAZE PER TY BESA DHE BESA GEZOHETE DHE I THOTE ELLIT THIRRE ELLI E THIRR NE TELEFONE SHOKUN DHE I THOTE SHOKUTE HAJDE SA MA SHPEJTE NE ZTREN TIME SE BESA GAGJERRI ESHTE SHUME SMUTE SHOKU I THOTE ELLIT QA KE ELLI THOT KA TEMBERATUR DHE NXEHTSI SHUME TE MADHE NISETE SHOKU NGA LARGE PER NE PEJE SHUME SHPEJTE E MBRRIN NE PEJE SIKUR SUPERMEN DHE BESA NE ZYREN E ELLIT DEGJON FERKAME TE MDHEJE DHE TE RENDE DHE I THOTE ELLIT ERDHI ELEFANDI BESA GEZOHETE E QOHETE NE KEMBE ME E PRITE ELEFANDIN KUR TE HYNEKUR HAPETE DERA HYNE MILIHATE TERMKOLLI
  E VESHUR NE TESHA KOMPLETE TE MASHKUJVE DHE ME KRAVATE TE MASHKUJVE DHE KPUC BURRASH DHE BESA KURE E SHEHE DERDHETE NGA LEZETI DHE THOTE UHHH MILIHAT TERMKOLI PO KU JE MORE BURR DHE ELLI I THOTE BESES QE ELEFANDI ME KOQE TE MDHA DHE I PA PREKUR KURR
  ME GERANCION DHE VIRGJIN GERANT I THOTE ELLI TE BETOHEME BESA SE ESHTE I TAZE DHE BESA DRIDHETE LEZETE EDHE ME SHUME NGA FJALETE E ELLIT DHE NGA LEZETI BESA QONE DOREN TE KOQETE E MILIHATIT DHE JA PREK POR MILIHATI I PA PREKUR KURR
  QETE SHKELMA DHE JA FUTE SHKELEME BESES DHE E QETE NE TE FIKTE BESEN.  ======================================================================

  MADE'IT
  QEKU.
  H.O.G.
  U.D.D.
  DEQAN'I.
  DUKAGJIN'I.

  ============================================================================================================================================

 45. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 7:45 AM  

  .
  .
  U.D.D.ktu, do ktheheme prape ditve tjera rende me komedi te tjera rende si pershembull.

  ......GJOZI DHE MBRETI ARABE.......
  ......======================.......
  GJOZI-JOZEFINA TOPALLI ne minifune
  vizite-takime ne ARABI me MBRETIN ARABE dhe politikan ARABE..........

  ======================================================================

  ......SALA,RAMBO,HASHISHI,NANO.....
  ......========================.....

  SALA me RAMBON jane duke ecure rruges ndermjete PIRAMIDE dhe kanalit poshte te rruga nere ure jane HASHISHI dhe NANO tuje SMOKE HASHASH dhe i bejne vizite SALA dhe RAMBO aty ndere ure SMOKE'YA ALL...................................................................

  ===================================

  ..........RAMBO vs HASHASHI........
  ..........=================........

  kjo eshte meqe boksi kure e ka rre RAMBO HASHASHIN....................
  ...................................

  ======================================================================

  .........LDK'JCAT vs LDD'JCATE.....
  .........=====================.....

  kjo eshte kure jane rre kta ndermjeteveti.........................................................

  ======================================================================

  ........LDK'JCAT vs LDK'JCAT.......
  ........====================.......

  kjo eshte tregimi i vertete se qysh LDK'JCAT kane godite dhe vra njerzte e vete dhe se qyshe i kane gjujte bomba vetite si shtetrort ldk'jca dhe si civilizmi ldk'jca e kane bere vete vetite qe jane mundue ti mashtrojne tjerte por sot vete i kane qite n'ledine me fjale gjerate e bera nga 1999 e deri ne prishjen e LDK'JCAVE.dhe nuk do te kete veqe tregime te vertet por edhe KOMEDI per ta ....
  ......................................................................

  ===================================
  ........SY KERKUSETE E KARITE......
  ........=====================......

  Femrate ne parlamentin e ks si i shikojne kamerate ngul me sy dhe mendojne per KARA..................
  ...................................

  ======================================================================

  DHE SHUME KOMEDI DHE GJERA TE VERTATA DO TE KINI NGA UNE GJDO DITE KETU NE RUBRIKEN E KURVESE NR1NE BOTE DHE TE SILIKONUMES adelina
  ......................................................................
  ============================================================================================================================================

 46. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 7:45 AM  

  .
  .
  U.D.D.ktu, do ktheheme prape ditve tjera rende me komedi te tjera rende si pershembull.

  ......GJOZI DHE MBRETI ARABE.......
  ......======================.......
  GJOZI-JOZEFINA TOPALLI ne minifune
  vizite-takime ne ARABI me MBRETIN ARABE dhe politikan ARABE..........

  ======================================================================

  ......SALA,RAMBO,HASHISHI,NANO.....
  ......========================.....

  SALA me RAMBON jane duke ecure rruges ndermjete PIRAMIDE dhe kanalit poshte te rruga nere ure jane HASHISHI dhe NANO tuje SMOKE HASHASH dhe i bejne vizite SALA dhe RAMBO aty ndere ure SMOKE'YA ALL...................................................................

  ===================================

  ..........RAMBO vs HASHASHI........
  ..........=================........

  kjo eshte meqe boksi kure e ka rre RAMBO HASHASHIN....................
  ...................................

  ======================================================================

  .........LDK'JCAT vs LDD'JCATE.....
  .........=====================.....

  kjo eshte kure jane rre kta ndermjeteveti.........................................................

  ======================================================================

  ........LDK'JCAT vs LDK'JCAT.......
  ........====================.......

  kjo eshte tregimi i vertete se qysh LDK'JCAT kane godite dhe vra njerzte e vete dhe se qyshe i kane gjujte bomba vetite si shtetrort ldk'jca dhe si civilizmi ldk'jca e kane bere vete vetite qe jane mundue ti mashtrojne tjerte por sot vete i kane qite n'ledine me fjale gjerate e bera nga 1999 e deri ne prishjen e LDK'JCAVE.dhe nuk do te kete veqe tregime te vertet por edhe KOMEDI per ta ....
  ......................................................................

  ===================================
  ........SY KERKUSETE E KARITE......
  ........=====================......

  Femrate ne parlamentin e ks si i shikojne kamerate ngul me sy dhe mendojne per KARA..................
  ...................................

  ======================================================================

  DHE SHUME KOMEDI DHE GJERA TE VERTATA DO TE KINI NGA UNE GJDO DITE KETU NE RUBRIKEN E KURVESE NR1NE BOTE DHE TE SILIKONUMES adelina
  ......................................................................
  ============================================================================================================================================

 47. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 8:35 AM  

  .
  .
  ...........STRIPERELLA............................vs..................
  .......LEVIZJA VETEVENDOSJE........
  ...........ADEME DEMAQI............
  ...........JETA GJARRA.............
  ...............etj.................


  STRIPERELLA-ULPIANA LAMA -
  godete boks ne te gjitha anete ka ti shko dora.dhe MISS STRIPERELLA
  para kamerave televizive merr poza
  dhe STRIPERELLA ne minifune edhe pase ndalimit ne objektin qeveritare.kjo do te eshte ni komedi e gjate per STRIPERELLEN....
  ......................................................................
  =================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 48. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 8:35 AM  

  .
  .
  ...........STRIPERELLA............................vs..................
  .......LEVIZJA VETEVENDOSJE........
  ...........ADEME DEMAQI............
  ...........JETA GJARRA.............
  ...............etj.................


  STRIPERELLA-ULPIANA LAMA -
  godete boks ne te gjitha anete ka ti shko dora.dhe MISS STRIPERELLA
  para kamerave televizive merr poza
  dhe STRIPERELLA ne minifune edhe pase ndalimit ne objektin qeveritare.kjo do te eshte ni komedi e gjate per STRIPERELLEN....
  ......................................................................
  =================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

 49. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 8:48 AM  

  .
  .
  UNE QEKU..H.O.G..U.D.D..DEQAN'I-DUKAGJIN'I.
  Kame shume RESPEKTE te MADHE per
  1.LEVIZJEN VETEVENDOSJE............
  2.LEVIZJEN MJAFT...................
  3.AAK- e sidomose per RAMBON KING.
  4.PR-PARTIA REPUPLIKANE-FATMIR MEIDIU KING.
  5.BDI-ALI AHMETI KING.
  Une jame ne anen e juaje RESPEKTE.
  dhe te tjerte FUCK'YA ALL .
  I QIFSHA KREJTE HAJNATE HOMO'KURVA.

 50. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 8:49 AM  

  .
  .
  UNE QEKU..H.O.G..U.D.D..DEQAN'I-DUKAGJIN'I.
  Kame shume RESPEKTE te MADHE per
  1.LEVIZJEN VETEVENDOSJE............
  2.LEVIZJEN MJAFT...................
  3.AAK- e sidomose per RAMBON KING.
  4.PR-PARTIA REPUPLIKANE-FATMIR MEIDIU KING.
  5.BDI-ALI AHMETI KING.
  Une jame ne anen e juaje RESPEKTE.
  dhe te tjerte FUCK'YA ALL .
  I QIFSHA KREJTE HAJNATE HOMO'KURVA.

 51. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 9:08 AM  

  .
  .
  ..............U.D.D................
  ...............KTU.................

  KUSH ME DO NGA JU LAVDEROMNI KETU..
  KUSH ME URRENE NGA JU SHANI KETU...
  Por mos dergoni anonim me e bere
  veten frigacaka [ tucana ].........
  KUSH ME DO E DUA...................
  kush me urrene i qifsha HOMO'KURVAT

 52. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 9:08 AM  

  .
  .
  ..............U.D.D................
  ...............KTU.................

  KUSH ME DO NGA JU LAVDEROMNI KETU..
  KUSH ME URRENE NGA JU SHANI KETU...
  Por mos dergoni anonim me e bere
  veten frigacaka [ tucana ].........
  KUSH ME DO E DUA...................
  kush me urrene i qifsha HOMO'KURVAT

 53. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 9:17 AM  

  .
  .
  ...............U.D.D...............
  ................KTU................
  .
  KUSHE ME LAVDRON MUA U.D.D.
  QONI LAVDRATATE MESAZHE TE RUBRIKA
  E ''LEONORA JAKUPIT''NE ANEN TJETER
  ======================================================================
  kush me urren mua U.D.D.
  atehere QINU ketu ne KARE timin....
  ============================================================================================================================================

 54. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 9:17 AM  

  .
  .
  ...............U.D.D...............
  ................KTU................
  .
  KUSHE ME LAVDRON MUA U.D.D.
  QONI LAVDRATATE MESAZHE TE RUBRIKA
  E ''LEONORA JAKUPIT''NE ANEN TJETER
  ======================================================================
  kush me urren mua U.D.D.
  atehere QINU ketu ne KARE timin....
  ============================================================================================================================================

 55. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 9:18 AM  

  .
  .
  ...............U.D.D...............
  ................KTU................
  .
  KUSHE ME LAVDRON MUA U.D.D.
  QONI LAVDRATATE MESAZHE TE RUBRIKA
  E ''LEONORA JAKUPIT''NE ANEN TJETER
  ======================================================================
  kush me urren mua U.D.D.
  atehere QINU ketu ne KARE timin....
  ============================================================================================================================================

 56. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 9:18 AM  

  .
  .
  ...............U.D.D...............
  ................KTU................
  .
  KUSHE ME LAVDRON MUA U.D.D.
  QONI LAVDRATATE MESAZHE TE RUBRIKA
  E ''LEONORA JAKUPIT''NE ANEN TJETER
  ======================================================================
  kush me urren mua U.D.D.
  atehere QINU ketu ne KARE timin....
  ============================================================================================================================================

 57. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 22, 2008 at 1:37 PM  

  .
  .
  U.D.D.ktu.
  i kame harrue dy me te mirete e mie
  te zemres apo i kame harrue dy nishate e SHQIPTARISE kerkoje falje per harresen te ju dy,
  .
  1'nishi i vertete JETA GJARRA je ZEMRA e njerzve PATRIOT SHQIPETAR dhe je ZEMRA e TOKES SHQIPE.
  HALLALL ajo NENE qe te ka lind ni DUKAT SHQIPETARE dhe HALLALL i qofte mundi NENES tende qe te ka rrite me mundi HALLALL i qofte nga gjithe PATRIOTIZMI SHQIPETAR se kishe pa lind ni PLUM te FORTE
  ku tashe aje PLUM godete FORTE.
  JETA GJARRA n'tkaluren i ki q' mire homo'kurvat dhe te luteme une QEKU-U.D.D..ne te ardhmen q'j HOMO'KURVATE edhe me shume se i ki q' ne te kaluren JETA MOTER e IMJA
  jame ne anen tende dhe per motren qfare do qe ndodhe une nuk vdese lete pa u HAKMARR per MOTER.
  JETA GJARRA nese e lexon kte mesazh
  ketu kerkoje falje per ty qe e kame
  shkrujte ne ni rubrik kurve te a.i.
  JETA te pershendese shume dhe me pelqene me punen me te madhe qe bene ti vazhdo kshtu gjith.
  Dhe RTK jeni tilivizioni me PATRIOTIK dhe me i PASTERE ne BOTE ju me pelqeni shume veq se jeni 100perqind tivi i paster vazhdoni kshtu gjithhere PASTER'PATRIOTIZEM.
  .
  1'nishi tjeter i vertet-
  GJENERALI i madhi AGIM QEKU,kusha,
  njeriu i madhe me trup dhe njeriu i madhe me ZEMER kush GJENERAL le qe ti e ki deshmue veten ne U.Q.K. apo LUFTE dhe le qe e deshmove veten KRYEMINISER i paster por e deshmove veten edhe me dy gjera shume te mdha njera me rrogate tua bere ate qe pa jo SHQIPTARIJA po pa edhe BOTA nderin dhe zemren qe tregove per ndihma te ndertimite te shtepive per INVALID-VETERAN
  per kte BRAVO te qofte dhe tjetra gje i vetmi ti shkove te dy familjete e dy te vrarve pik nterur
  nga dora vrasese e ZAGARVE RRUGAQ
  ti AGIM QEKU atyre familjeve jau lehtove LOTIN me GJAK kjo eshte gjeja me e madhe qe ti ki bere i vetmi ti ndersa tjere si ti kane share dhe me pase mire ja bere
  Ulpiana Lamese qe e shkelmite ate KURVE nga qeveria dhe me pase mire ja bene edhe AAK'ja se edhe ata e shkelmiten nga partija dhe ulpiana mbeti ne rruge STRIPERELL dhe me pase erdhe kerri i sahatit e mori si prostutut ne rrug dhe ajo sote punon ne pufin e sahatit .
  ti kusho e ki tregue veten me te gjitha i PASTER KREJTE ishalla ne te ardhmen ka njerze si ti qe e udheheqin shtetin e ri mire.
  GJENERAL AGIM QEKU nese edhe ti e lexon apo ndin per kete mesazh kerkoje falje se ty ni njeri te paster kame shkrue ne ni rubrik te ni kurv kush kerkoje falje te pershendes une QEKU..H.O.G..U.D.D..
  ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 58. Anonymous // August 22, 2008 at 11:55 PM  

  hu nonen e shiptarit ta qifsha thu per adelinen e flliqt e ti tek je ma i zi bre ta qifsha nanen bre flliqtan po ka dole veq ti kshtu i flliqt se viq ka ju ka kshtu te flliqt he jav qifsha nonat krejt juve dukagjinit ju jeni kafsh.

 59. Anonymous // August 23, 2008 at 3:19 AM  

  O U.D.D.
  qmi qite lot ne sy tuj kesh per milihate termkollin na knaqe tuj kesh po qysh po te kujton i madhi zot me bo humor kshtu po ti e kishe ma hallall lindjen dhe rriten se jeta xharra birn.

 60. Anonymous // August 23, 2008 at 3:38 AM  

  OJ MILIHATE TERMKOLLI
  ta hongsha kravaten e burrav

 61. Anonymous // August 23, 2008 at 4:26 AM  

  kaq shum vite karier dhe kaq shum mundi ka bo adelina ismajli per karier dhe tash u.d.d. per pak dit po ja hupka krejt karieren dhe mundin adelines dhe po e qitka posht shpejt adelina ismajli deri tash e ka urrejt leonora jakupin ma se shumti ne jet dhe tash e mase adelina ismajli po e urrejka u.d.d. ma se shumti ne jet edhe me shum se leonoren

 62. orda // August 24, 2008 at 4:47 AM  

  aii ADELINA ma e mira bre boll po munoni me fol palidhje po spo ju sh
  kon per ftyre


  veq a e din qka
  kush ja ka inati ADELINES nrrotsames se sen sjeni ka i boni veq veten pe shkatrroni

  ADELINA TE DUEEE SHUM SHUM JE MA E MIR EN BOT LOQKI

 63. orda // August 24, 2008 at 4:49 AM  

  edhe diqka harrova me shkru se kush e don adelinen hini ktu e kqyrne e kush se don ne rrotsames net shkon e net mytet dikun se kjo sen nuk ju ka ba nuk ka faj kjo qe e dojna krejt edhe qe o ma e mira

  e mos shani se po e tregoni ftyren e juve

  ni mpuq per adhuruesit e adelines

 64. Anonymous // August 24, 2008 at 5:16 AM  

  Hej ju qe po urreni Dukagjinin u.d.d kish shkru mir per ju te Sabrije idrizaj kqyrni ni her atj

 65. Anonymous // August 24, 2008 at 5:28 AM  

  udd ti po doket kurv adelina e te doken kurva edhe kongtare tjra un lypa mesazhe tuat edhe te tuna nudo e nuk kishe shkru a e don tunen apo e urrn dhe ti me fjal tflliqta shkruj tuns nores gentes e tjerav kurva se per adelinen ki shkru boll kjo hupi kret prej teje

 66. Anonymous // August 24, 2008 at 5:35 AM  

  hej udd harrova me thon se edhe mehrije braha ka silikon

 67. Anonymous // August 25, 2008 at 4:14 AM  

  adelina ismajli je ni kurv e madhe

 68. Anonymous // August 25, 2008 at 6:43 AM  

  adelina , je ni kosh plehrash dhe asgje me teper
  te urrej me shpirt , veq vazhdo keshtu, se kurr ken sdo ta urrej ma teper se ty
  ciaoooooooooooo kalo sa ma keq ne jet ashtu siq ti e meriton

 69. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 25, 2008 at 8:32 AM  

  .
  .
  ----U.D.D.;KTU, dhe eshte KTHYRE prape.
  .
  ti mesazhi mbi kte mesazhe .
  siqe une U.D.D. e kame flite gjithehere te verteten edhe ktu vertete po flase vertete per mesazhin mbi mesazh timine,
  se ti vertete paske shkrue shume menqure dhe paske shkrue me menqure se te gjithe madje edhe me menqure se une vertete pa shaka
  se mesaxhi yte e ka ni apo me shume domethanje ,
  mesazhi jame ne anaen tende dhe je mesazhi me i miri.
  .
  .
  .
  .

 70. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 25, 2008 at 8:35 AM  

  .
  .
  ----U.D.D.;KTU, dhe eshte KTHYRE prape.
  .
  ti mesazhi mbi kte mesazhe .
  siqe une U.D.D. e kame flite gjithehere te verteten edhe ktu vertete po flase vertete per mesazhin mbi mesazh timine,
  se ti vertete paske shkrue shume menqure dhe paske shkrue me menqure se te gjithe madje edhe me menqure se une vertete pa shaka
  se mesazhi yte e ka ni apo me shume domethanje ,
  mesazhi jame ne anaen tende dhe je mesazhi me i miri.
  shko ti keshtu gjith here menqure,

  .
  .
  .

 71. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 25, 2008 at 9:03 PM  

  .
  .
  .......GJOZI DHE MBRETI ARAB.......
  .......=====================.......
  .
  .......GJOZI-JOZOFINA TOPALLI......
  GJOZI MERE DETYREN NE TIRANE TE SHKOJE NE ARABI PER LOBIMINE E KOSOVES,GJOZI SHKONE POR NUK E DI GJOZI QE ARABIJA I KA TE NDALUARA
  VESHJETE E QELURA SI PER NJERZE TE VETE ASHTU EDHE PER TE HUAJE,DHE PAKE DITE ME PARE KONDOLIZA RAJSE
  KA QENE NE ARABI E VESHURE NORMALE E MBULUARE ME RROBA KAT-KOMPLETE,
  DHE KONDOLIZA RAJS I KA RESPEKTUARE TRADITATE DHE LIGJETE ARABE,DHE GJOZI NUK E KA DITE KETE DHE KA SHKUE NE MINIFUNE DHE E QELURE NALTE.
  .
  Gjozi kur mbrrin ne ajroportin arab
  ne ajroport daline arab politikan me i urue mireseardhje Gjozit dhe arabete rreshtohen rane si ushtrija fund shkallve te ajroplanit por kur dele Gjozi ne minifune dhe e qelure nalte krye shkallve Arabt i hapin syte llull dhe thone te gjithe ''ehshedu en Gjozi ilalla''ehshedu en Gjozi ilalla''dhe te gjithe arabet e prishine rreshtin dhe shkojne truqe ndere shkall perfundi me e pare Gjozin me mire,zbrete Gjozi poshte shkallve dhe arabt fillojne
  me u shtyre sikur thmija per Gjozin tuje thane arabt kjo eshte e imja tjetri e imja tjetri e imja e kshtu shkojne lamshe dhe Gjozimendon me i pershendete me dhenje dore dhe arabt nuk munden me ja jape doren se Gjozi jave ka que arabve dhe ata i kane duarte ne te dhe arabt thone me i hiqe duarte dele huni madhe para Gjozit dhe e tutime-frigojme Gjozin dhe Gjozi kur jave shehe duarte ne k''a Gjozi tutete mendon se po dojne me e dhunu arabte dhe Gjozi thote te mbrona para vakti me duredhe Gjozi i ndone duarte perpara mbi te dhe arabte kure e shohine se i ndoje Gjozi durte mbi te arabt tranohene edhe me shume vlojne nga lezeti dhe nga lezeti gjunjezohen arabet dhe Gjozi mendone se po i gjunjuzohen asaje
  dhe Gjozi nisete e para per me hype ne kerr dhe arabte pase Gjozit ne gjunje tuje ece si gjugja por Gjozi hipe ne kerr dhe kure hipe fillojne arabt me hipe te Gjozi truqe lamsh dhe hipin te gjith ne ni kerr dhe tjerate kerre
  mbesin te thata veq me shofer dhe nisete kolona e kerreve per te shtepija e mbretit Arabedhe Mbreti arabe dele ne prage te shtepise me e prite Gjozin dhe kur mbrrine kolona kerreve para mbretite
  Mbreti i shehe kerrete e thata dhe mendone se nuk i ka ardhe Gjozi por kerri i fundite eshte me Gjozin
  si kerri nuses ne daseme dele Gjozi lamshe me arabe preje kerrit
  dhe kur dele Gjozi dele me levizje seksi dhe mbreti kur e shehe Gjozin seksi dhe e qelure mbretite
  arabe i fluturone fustaoni nga qumja e k''it dhe Gjozi ja qo mbretit me pamje erotike dhe anashe mbretit jane dy flladitse tuje ja tute mizate mbretit dhe ata dy ja shohin mbretite k''in e qume dhe fill ja mbulojne me pupla
  te flladit per mos me ja pa Gjozi
  dhe Gjozi afrohete me ja jape mbretite arabe dorene dhe ka pershendeten mbretite i vjene lezete edhe me shume nga prekjete e buta seksi te Gjozit dhe mbretit i dele fill k''i ndermjete puplave
  Gjozi e shehe po i dukete sikur mi
  e jo sikure k'r dhe Gjozi tutete e piskete kuku mini dhe Gjozi me qanten e dorese vete ja hine minit mbretit dhe thote Gjozi ka tja hine
  min i keq, min i keq me tute shume
  dhe mbreti i thote Gjozit mos u tute Gjozi se eshte min i bute e nuk t'hane pa e preke me dore
  Gjozi thote uuuh tuta shume nisen mbreti me Gjozin me hi mrena ne shpidhe arabte politikan prape lamshe per Gjozin mbase tyre hyne ne dhome mbreti me Gjozin dhe mbreti nuk i le politikante arabe me hi mrena ju thote me ndejte ne koridor mbreti mbyll deren dhe arabte lamshe ne bire brav me shikue se qa po bene mbreti me Gjozin,ulene mbreti me Gjozin ne dhome dhe flasin per politik dhe kosove i kryjne shpejte fjalete
  dhe qohete Gjozi me shkue kur dalin
  ne koridor mbreti me Gjozin i shohin do arabe tuj mshu me dore e do tuje kcye shoqi shojte dhe Gjozi tutet mendon se nuk ka me u kthye ne shpi pa u ngule te arabte
  Gjozi i thote mbretit po tutna nga kta homshor mbreti i thote Gjozit mos u tute se e kane per here te pare qe po shohin Erotik Live Gjozi uuuh sa po tutna Gjozi pershendetet me mbretin dhe kthehete me shkue te kerri por mbretit i shkojne syte te bethte e Gjozit dhe mbretit prape i qohet kthehete Gjozi me ja bere mbretit me dore dhe Gjozi e shehe prape minin e mbretit arabe dhe lutete Gjozi thote ishalla po shpetoje kshtu Gjozi tuje mendue mbete me sy ngul te mini i mbretit dhe dy flladitesit e mbretit e shohin Gjozin te hutuare me sy ngule te mini mbretit dhe flladitesite prape ja mbulojne me pupla dhe Gjozi prape hyne ne kerr me arabe lamshe per ajroporte arabt prape rreshtohen ne ajroporte per me e percjell Gjozin dhe Gjozi jeve jape doren dhe i nxene arabte lezete hype gjozi krye shkallve te ajroplanit dhe thote Gjozi te kthena e te jave beje me dore sikur Gjorgj bushi kthehete Gjozi por nuk i shehe arabte rreshte qyshe i pershendeti po i shehe te gjithe truqe ndere shkell dhe ne ate momente piloti i ndeze motorate e ajroplanit dhe Gjozit i qohete fustani nga ajri sikur i merlin monros edhe aty i dalin Gjozit bistekte e qiknis dhe aty e shehe Gjozi se i ka harrue brekte
  pa i veshe dhe t'gjithe arabte perfuni tuje e shikue Gjozin dhe arabte tuje mshue me dore edhe me
  shume kure e kane pa Gjozin krejte
  pa brek dhe perfuni uuuuuuuuu p'dh shlluuuuuuuuuuuuuung krejte.
  .
  .
  ......................................................................
  .
  .
  GJOZI RISPEKT UNE E KAME THENE TE VERTETEN SE TI I KI THYE RREGULLATE
  ARABE DHE SHYQYR SI NUK KA QENE
  KONDOLIZA RAJS APO NDONJE FEMERE
  E NDONJE SHTETI TJETER KSHTU SIKUR
  TI E QELUR SE ME PA QENE NDONJE
  TJETER VEQ JA KISHIN N'SHUE ARABTE
  AL-KAIDEN SIKUR QATE ME SHPATA E
  THIKA .PO ARABTE HAJTE SE SHQIPETARE TE VUJTURE ME LUFTRA E TI FALIM GABIMIN ATY ARABTE E KANE DESHMUE VETEN VERTETE SE I DONE
  SHQIPETARET EDHE PSE NE JAVE THYME
  DRADITEN DHE ME LIGJE QE E KANE TE
  NDALUARE VESHJETE E QELURA PRA
  FEMRA SHQIPETARE TASH JENI MUSHE MENE NESE SHKONI DINI QYSHE ME SHKUE MOS ME I THYNI LIGJET E TRADITATE ATI SHTETI KUDO QE SHKONI MSONI PARA SE TE SHKONI
  SIKUR KA DITE KONDOLIZA RAJS.......
  ...................................
  ...................................
  RESPEKTE TE GJITHVE..U.D.D.......
  ...................................
  ...................................

 72. Anonymous // August 26, 2008 at 1:53 AM  

  adelin je ni kurv kuder e keqe shum
  te urrej ty kurv e mrapsht

 73. Anonymous // August 26, 2008 at 8:49 AM  

  udd edhe ky humor i gjozit i mir
  por ma i mir i milihate termkollit
  udd te pershendes dhe vertet je humorist i mire shum te dua...

 74. Anonymous // August 26, 2008 at 8:50 AM  

  dhe ti i paske humoret e meqme per politik

 75. Anonymous // August 26, 2008 at 9:13 AM  

  Me kurvenizem Adelina dhe tjera Kurva rene na kane flliq krejt
  po qyki udd apo qysh po i thon ndryshe deqanas ky tek na paska flliq me fjal ma shume se Adelina me Kurvni.

 76. Anonymous // August 26, 2008 at 10:07 AM  

  qfar humori tmeqem kur naj shan politikant se i kemi te mir shum

 77. Anonymous // August 26, 2008 at 10:20 AM  

  kqyrni mesazhet e LEONORA JAKUPIT
  sa ka shum dhe kqyrni mesazhet e kurvs adelin sa ka pak.
  e ktu po deshmohet cila oshte ma e pelqyr nSHQIPTARI .
  LEONORA JAKUPI te due me shpirte se te kam shpirte.
  kurva adelina te urreje me shpirte
  se je kurva ma e madhe nSHQIPTARI.
  LEONORA edhe une jam nga DEQANI sikur UDD dhe udd te dua edhe ty veq se je i DEQANIT dhe e don LEONOREN shum dhe i jep perkrahje shum ju dua dyve LEONORA dhe ty UDD
  jeni ma te miret ju dua...

 78. Anonymous // August 26, 2008 at 10:25 AM  

  harrova me thon se krejt DEQANI e don LEONORA JAKUPIN.
  dhe krejt DEQANI e urrejn KURVEN ADELIN.

 79. Anonymous // August 26, 2008 at 12:34 PM  

  adelina myte veten fill lirisht

 80. Anonymous // August 26, 2008 at 12:54 PM  

  u.d.d ni qift i joti ka qen ma heret po qitash paska hup krejt , vetem ajo u kan kunder Leonores ,pra fans e adelines
  ajo e quante veten cool&crazy , kurse komentatort e quanin mut+crazy
  u kan edhe ma e hupt se ti

 81. Anonymous // August 26, 2008 at 7:45 PM  

  COOL-CRAZY...MUT+CRAZY.
  ne trut e tua tek jon a
  une i lypa kta emna ne krejt faqet
  dhe ase nje nuk e gjeta
  e ti nuk tek je e hupt
  mashtro rreje tjeter kon po neve JO
  UDD na pelqen neve ma se shumti
  por udd e urrejn si thojke aj
  HOMOT-KURVAT por jo te mirtit
  veq mesazhi yte qetashti koka si e
  urren UDD por mesazhet tjera ja kemi que te mira livduse.
  po ti tek je far adeline zanfine
  ema apo mama juve ose ndonje GAY.
  RREJE e MASHTRO TJETER KON JO NEVE.

 82. Anonymous // August 26, 2008 at 8:07 PM  

  COOL-CRAZY-MUT
  tek jon kon tash mthan tri motrat
  e mir i paskan thirr mas mrami
  po tash kto udd nuk munen me thirr
  keq gje kqyri mesazhet e udd ktu nelt se kush u zbulu prej mendjes
  udd dhe pse aj emer hupi tash e pse
  aj emen osht kon edhe pa shkru udd
  po sot nuk osht mo e as nuk ka me kon mo kurr se udd e ka qit nledin
  dhe juve trijav ju ka qit posht krej dhe kariera juve ka marr fund

 83. Anonymous // August 26, 2008 at 8:27 PM  

  ose mos tek je far labi i 21 se ishin ka e keshi ton qa i kish shkru udd te pranvera e tash labi shkrun ktu se ktu labi munt me sha.

 84. Anonymous // August 26, 2008 at 8:31 PM  

  ton e kan gjet qetu qenefin me u dhi e pshurr.

 85. Anonymous // August 27, 2008 at 3:01 AM  

  po de se adelina eshte qenef i krejt shqiptarve
  boll mir pi dini
  hahahahahahhahhahahahaaahhahhaahahahahhahahhahahahhahhahaaahhhaaaa

 86. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 27, 2008 at 4:14 AM  

  .
  .
  PSYKO KURV BITCH adelina ismajli-
  .
  SHPURDHE TASHE HISTORI KLASIKE MESAZHE QE KANE QENE LAVDATA TE TUATE NGA HOMO'KURVAT FANSA TE TUE.
  SEPSE SOTE ME NUK TE DONE ME ASE ATA HOMO'KURVA KURR.DHE NUK TE DERGOJNE ME MESAZHE LAVDRUSE E TI TASHE KI MBETE VEQE ANONIM .
  DHE TI TASHE NUK MUNDESHE ME ASE
  COOL,CRAZY,MUTE, E ASE DIJANA HOT FOR FUCK, DHE SIKUR ANDEJE QE TI JE DESHMU ME ''ORDA'JUNE 5.2008.-5;59 AM.NUK KI MBETE ME ASEGJE.
  ''ZERO KERKUSHI'' VEQE KESHTU DERGO MESAZHE NE KTE EMERE .
  SEPSE TI TASHE JE QMENEKREJTE TOTAL
  NGA UNE U.D.D.101 PERQIND,TE KAME BERE ''PSYKO'' DHE NE TE KALUAREN TJERTE TE KANE BERE 100 PERQIND, PSYKO, POR UNE TE SMURA KREJTE SIKUR KEVINI BRITNIN , DHE TI TASHE OSE DUHETE TE SHKOJSHE NE SPITALE ''PSIQIK''PERGJITHMONE ATY TE JETOJSHE OSE NESE NUK SHKONE TI DO TE BESHE VETEVRASJE SIKUR BRITNI SPIERS.UNE TE KAME BERE ''PSYKO ME GISHTA NE GOJE''DHE TASHE KUSHE DO TA PERMENDE EMRIN U.D.D.TY KA ME TU DUKE SIKUR ''FANTAZEM apo LUGAT''.
  TI KE MBETE 'PSYKO''FOREVER.
  PO SOT E DITVE TJERA NUK KAME ME KOHE ME TI SHKRUE EDHE NJA DY KENGE TE MIRA PER TY TITULLOHEN-
  ''101 PSYKO ADELINA''dhe -
  ''CICE SILIKON SI BOSTON''.
  POR ME KTO DY KENGE DHE TJERA DO KTHEHEME PRAPE TE TI NE DIMER ME 2 VIRSIONE TE KENGETARVE HOMO'KURVA.
  DHE VIP'a TJERE QE NUK JANE KENGETAR QE JANE HOMO'KURVA.
  DO JU GODASE PRAPE NJE MUAJE N'DIMER.
  SEPSE TASHE NE KETE MUAJE GODITA
  POR JO GJDO DITE POR NE MUAJN E DIMRIT DO TE JAME GJDO DITE.
  E DI TI DHE GJITHE HOMO'KURVATE TJER'A SE TASHE JANE SHUME NERVOXE NE U.D.D. DHE TASHE JU DONI ME U HAKMARR.PO TASHE TRANONU SA TE DONI SE UNE NUK KAME KOHE ME U MERRE ME JU DERI NE DIMER.DHE
  adelina ismajli TY TE ZHDUKE DHE ME TY NUK KAME ME QA TE MERRNA SEPSE KURVEN DHE FLLIQTIN NUMER 1'NI NE SHQIPTARI E ZHDUKA POR NE DIMER DUHETE ME U MERR SIKUR ME TY ME KURVEN FLLIQTIREN NUMER 2'DY-
  ''BLEONA QERETIN''PRA BLEONA QERETI SHTERNGOJE MIRE BIOLEKTE DERI NE DIMER SE TI E KI RADHEN U.D.D. ME TE SHDUKE SIKUR adelinen
  PRITEME BLEONA QERETI NE DIMER U.D.D.
  .
  HOMO'KURVA .
  .
  URREMNI TASHE SA TE DONI JU........
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

 87. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 27, 2008 at 4:15 AM  

  .
  .
  PSYKO KURV BITCH adelina ismajli-
  .
  SHPURDHE TASHE HISTORI KLASIKE MESAZHE QE KANE QENE LAVDATA TE TUATE NGA HOMO'KURVAT FANSA TE TUE.
  SEPSE SOTE ME NUK TE DONE ME ASE ATA HOMO'KURVA KURR.DHE NUK TE DERGOJNE ME MESAZHE LAVDRUSE E TI TASHE KI MBETE VEQE ANONIM .
  DHE TI TASHE NUK MUNDESHE ME ASE
  COOL,CRAZY,MUTE, E ASE DIJANA HOT FOR FUCK, DHE SIKUR ANDEJE QE TI JE DESHMU ME ''ORDA'JUNE 5.2008.-5;59 AM.NUK KI MBETE ME ASEGJE.
  ''ZERO KERKUSHI'' VEQE KESHTU DERGO MESAZHE NE KTE EMERE .
  SEPSE TI TASHE JE QMENEKREJTE TOTAL
  NGA UNE U.D.D.101 PERQIND,TE KAME BERE ''PSYKO'' DHE NE TE KALUAREN TJERTE TE KANE BERE 100 PERQIND, PSYKO, POR UNE TE SMURA KREJTE SIKUR KEVINI BRITNIN , DHE TI TASHE OSE DUHETE TE SHKOJSHE NE SPITALE ''PSIQIK''PERGJITHMONE ATY TE JETOJSHE OSE NESE NUK SHKONE TI DO TE BESHE VETEVRASJE SIKUR BRITNI SPIERS.UNE TE KAME BERE ''PSYKO ME GISHTA NE GOJE''DHE TASHE KUSHE DO TA PERMENDE EMRIN U.D.D.TY KA ME TU DUKE SIKUR ''FANTAZEM apo LUGAT''.
  TI KE MBETE 'PSYKO''FOREVER.
  PO SOT E DITVE TJERA NUK KAME ME KOHE ME TI SHKRUE EDHE NJA DY KENGE TE MIRA PER TY TITULLOHEN-
  ''101 PSYKO ADELINA''dhe -
  ''CICE SILIKON SI BOSTON''.
  POR ME KTO DY KENGE DHE TJERA DO KTHEHEME PRAPE TE TI NE DIMER ME 2 VIRSIONE TE KENGETARVE HOMO'KURVA.
  DHE VIP'a TJERE QE NUK JANE KENGETAR QE JANE HOMO'KURVA.
  DO JU GODASE PRAPE NJE MUAJE N'DIMER.
  SEPSE TASHE NE KETE MUAJE GODITA
  POR JO GJDO DITE POR NE MUAJN E DIMRIT DO TE JAME GJDO DITE.
  E DI TI DHE GJITHE HOMO'KURVATE TJER'A SE TASHE JANE SHUME NERVOXE NE U.D.D. DHE TASHE JU DONI ME U HAKMARR.PO TASHE TRANONU SA TE DONI SE UNE NUK KAME KOHE ME U MERRE ME JU DERI NE DIMER.DHE
  adelina ismajli TY TE ZHDUKE DHE ME TY NUK KAME ME QA TE MERRNA SEPSE KURVEN DHE FLLIQTIN NUMER 1'NI NE SHQIPTARI E ZHDUKA POR NE DIMER DUHETE ME U MERR SIKUR ME TY ME KURVEN FLLIQTIREN NUMER 2'DY-
  ''BLEONA QERETIN''PRA BLEONA QERETI SHTERNGOJE MIRE BIOLEKTE DERI NE DIMER SE TI E KI RADHEN U.D.D. ME TE SHDUKE SIKUR adelinen
  PRITEME BLEONA QERETI NE DIMER U.D.D.
  .
  HOMO'KURVA .
  .
  URREMNI TASHE SA TE DONI JU........
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

 88. Anonymous // August 27, 2008 at 5:57 AM  

  ----------------PAKI---------------
  ----------------THOTE--------------
  -----------------NE----------------
  -----------SHUT'YA BITCH'A---------
  PER HOMO'KURVA KENGETAR SHQIPTAR'E.
  .
  GREAT BITCH ADELINA
  MI TUTE TIFOZTE ME CIC'SILIKON BITCH
  T'THIRREN PEJANT ME KENDU PER PATRIOTIZEM
  E TI E FLLIQE ME KURVENIZEM BITCH
  .
  SECONDS BITCH BLEONA
  PO'T QINE EDHE TE BALLONA BITCH'BUDALL
  SA KARA I KI KREJTE ANE E MBARE BITCH
  .
  CHILI BITCH E KI BETHEN E MIRE PER KAR'GOMAR HE FLLIQTIRA ANE E MBARE BITCH
  .
  BABA'MAMA BITCH REKORDS
  SHTINI KARAT N'GOJ N'BYTH REKORDS
  JU JENI HOMO'KURVA BITCH
  .
  RITMI RRUGES BITCH
  KENDONI POP E THONI HIP HOP
  BITCH MOS FLISNI SI KURVA N'KAR
  TE ALBAN DUDUSHI
  SHITNI CICA KISHE JEME DIKUSHI
  KISHE JEME T'PARTE SHQIPTAR RAP HIP HPO
  JU JENI KURVA E ASE KUSHI TJETER POS
  MILI VANILI ME FLOK HOMO'KURVA
  BITCH JU QE NGA FILLIMI KENI QENE
  KENGETARE POP
  BITCH SHIKO KTU QA OSHTE RAP E HIP HOP
  .
  ENGJUJT HOMO
  ALBANIAN BOOM
  E ME VONE NENI SHIT N'BEKINI
  WHOT THE FUCK'IN IS THAT BITCH
  JU JENI KOSOVA TRANS PER TRANSVESTIT BITCH
  .
  GRATE E GILANIT
  HANI KARIN MA SHUME SE SLLOBODANI
  SOT NGRENI CICAT PERPJETE
  TE SHQIPETARET NE LIRI E THONI
  JEMI G USHTARE
  PO KU KETE NLUFTE O G USHTARE
  HOMO G GJILANI
  THITHNI GILANI NERE SHKA SI KLYSH KUDRE
  GILANI REAL HOMO'BITCH
  .
  WEST SIDE FAMILJA
  DILI PRENDON WEST SIDE SHKODRA
  JU JENI SOUTH SIDE TIRANA
  ME SLLONA E GAJTONA BITCH
  VAZHDONI E KENDONI PER HOMO'MAGJUP
  .
  2DIE4 BITCH
  RAUNDI 1.2.3. E TASHE NJEJTE
  EDHE JU SIKUR ENGJUJTE BOOM
  E TASHE KENDONI PER GJDO BITCH
  .
  PRODUCT 28 BITCH
  MOS NA FLLIQNI DATEN 28
  BITCH GJENE NDONJE DATE TJETER BITCH
  .
  BIG BASTA HOMO'BITCH
  QOKOLLADA E VANILLA PER PIDHA BITCH
  KURV VAZHDO EDHE TI KENDO PER KURV
  .
  JU QIFSHA BETHEN KURV PLUM KALLASHI
  Q,Q,Q,QI,QI,QI, QINU KREJTE HOMO'BITCH.

 89. Anonymous // August 27, 2008 at 5:58 AM  

  ----------------PAKI---------------
  ----------------THOTE--------------
  -----------------NE----------------
  -----------SHUT'YA BITCH'A---------
  PER HOMO'KURVA KENGETAR SHQIPTAR'E.
  .
  GREAT BITCH ADELINA
  MI TUTE TIFOZTE ME CIC'SILIKON BITCH
  T'THIRREN PEJANT ME KENDU PER PATRIOTIZEM
  E TI E FLLIQE ME KURVENIZEM BITCH
  .
  SECONDS BITCH BLEONA
  PO'T QINE EDHE TE BALLONA BITCH'BUDALL
  SA KARA I KI KREJTE ANE E MBARE BITCH
  .
  CHILI BITCH E KI BETHEN E MIRE PER KAR'GOMAR HE FLLIQTIRA ANE E MBARE BITCH
  .
  BABA'MAMA BITCH REKORDS
  SHTINI KARAT N'GOJ N'BYTH REKORDS
  JU JENI HOMO'KURVA BITCH
  .
  RITMI RRUGES BITCH
  KENDONI POP E THONI HIP HOP
  BITCH MOS FLISNI SI KURVA N'KAR
  TE ALBAN DUDUSHI
  SHITNI CICA KISHE JEME DIKUSHI
  KISHE JEME T'PARTE SHQIPTAR RAP HIP HPO
  JU JENI KURVA E ASE KUSHI TJETER POS
  MILI VANILI ME FLOK HOMO'KURVA
  BITCH JU QE NGA FILLIMI KENI QENE
  KENGETARE POP
  BITCH SHIKO KTU QA OSHTE RAP E HIP HOP
  .
  ENGJUJT HOMO
  ALBANIAN BOOM
  E ME VONE NENI SHIT N'BEKINI
  WHOT THE FUCK'IN IS THAT BITCH
  JU JENI KOSOVA TRANS PER TRANSVESTIT BITCH
  .
  GRATE E GILANIT
  HANI KARIN MA SHUME SE SLLOBODANI
  SOT NGRENI CICAT PERPJETE
  TE SHQIPETARET NE LIRI E THONI
  JEMI G USHTARE
  PO KU KETE NLUFTE O G USHTARE
  HOMO G GJILANI
  THITHNI GILANI NERE SHKA SI KLYSH KUDRE
  GILANI REAL HOMO'BITCH
  .
  WEST SIDE FAMILJA
  DILI PRENDON WEST SIDE SHKODRA
  JU JENI SOUTH SIDE TIRANA
  ME SLLONA E GAJTONA BITCH
  VAZHDONI E KENDONI PER HOMO'MAGJUP
  .
  2DIE4 BITCH
  RAUNDI 1.2.3. E TASHE NJEJTE
  EDHE JU SIKUR ENGJUJTE BOOM
  E TASHE KENDONI PER GJDO BITCH
  .
  PRODUCT 28 BITCH
  MOS NA FLLIQNI DATEN 28
  BITCH GJENE NDONJE DATE TJETER BITCH
  .
  BIG BASTA HOMO'BITCH
  QOKOLLADA E VANILLA PER PIDHA BITCH
  KURV VAZHDO EDHE TI KENDO PER KURV
  .
  JU QIFSHA BETHEN KURV PLUM KALLASHI
  Q,Q,Q,QI,QI,QI, QINU KREJTE HOMO'BITCH.

 90. Anonymous // August 27, 2008 at 6:21 AM  

  je mbreteresh je mee bukura.

 91. Anonymous // August 27, 2008 at 6:23 AM  

  Adelina ju jeni me e mira jeni mbreteresh...

 92. Anonymous // August 27, 2008 at 6:24 AM  

  je me e bukura

 93. Anonymous // August 27, 2008 at 6:30 AM  

  Adelina �sht� yll

 94. Anonymous // August 27, 2008 at 6:30 AM  

  Adelina �sht� yll

 95. Anonymous // August 27, 2008 at 6:33 AM  

  adelina ka qen eshte edhe do te jet yll i pa arritshem

 96. Anonymous // August 27, 2008 at 6:33 AM  

  adelina ka qen eshte edhe do te jet yll i pa arritshem

 97. Anonymous // August 27, 2008 at 6:37 AM  

  je me e bukura

 98. Anonymous // August 27, 2008 at 11:38 AM  

  je mut adelina

 99. Anonymous // August 27, 2008 at 11:38 AM  

  je mut adelina

 100. Anonymous // August 27, 2008 at 11:39 AM  

  je mut adelina

 101. Anonymous // August 27, 2008 at 11:39 AM  

  qenefi i krejt Kosoves je ti adelina

 102. Anonymous // August 27, 2008 at 11:39 AM  

  je mut adelina

 103. Anonymous // August 27, 2008 at 11:39 AM  

  je mut adelina

 104. Anonymous // August 27, 2008 at 11:40 AM  

  mut je kan gjith, edhe ma mut je tash , halaaaaa ma mut ki me kan ma von

 105. Anonymous // August 27, 2008 at 11:40 AM  

  je mut adelina

 106. Anonymous // August 27, 2008 at 11:41 AM  

  je mut adelina

 107. Anonymous // August 27, 2008 at 11:52 AM  

  hej u.d.d , adedhija eshte LEZBIKE
  hahhhahhahahhhahhahhahahahhaaaaaaaaaaa
  leshja hahahaha kuku bre qfar ftyre si mut, pfyyyyyyyyy era sperm pi vike ksaj kafshe

 108. Anonymous // August 28, 2008 at 5:48 AM  

  adelin je ni kurv qe e qi karin flliqt me flliqt se qe je ti e flliqt.

 109. Anonymous // August 29, 2008 at 7:31 AM  

  udd kthehu apet fill me hajgare mos na le kurr te dua L,G

 110. Anonymous // August 29, 2008 at 8:11 AM  

  adelina kurv je kurva ma e madhe ne bot

 111. Anonymous // August 29, 2008 at 3:04 PM  

  Adelin qy LUGATI UDD FANTAZMA UDD ik,ik shpejt sa stka honger ik.

 112. Anonymous // August 29, 2008 at 3:06 PM  

  kuku lugati ,lugati mhoger lugati

 113. Anonymous // August 30, 2008 at 7:18 AM  

  adelina je ma e mira mos ta ndin se krejt inat ta kan je ma e bukra qy nmujsh edhe njeher me rre qat katundaren e drenic haha tung te don nje vajz qe te adhuron shummmmmmmm

 114. GANGSTERET e PEJS-G.S. // August 30, 2008 at 8:17 AM  

  GANGSTERET e PEJS.G.S.ktu dhe gjeku i ''UDD.pergjithmon ke e ske ''UDD''ne kemi me kone tanaheret GANGSTERET e PEJS.G.S.dhe ''UDD''.
  ADELINA ISMAJLI je ni ''BITCH''dhe ni kurv e keqe lop krejt tarakat te qin se je e flliqt krejt lop se qihesh shum dhe i lpin karat shum se ti kona jami jami.

 115. Anonymous // August 31, 2008 at 8:49 AM  

  adelina je ni sorr e coft krejt

 116. Anonymous // August 31, 2008 at 7:47 PM  

  bitch adelina

 117. Anonymous // September 2, 2008 at 12:40 AM  

  edhe thmija po e perdorin internetein po ma mire po dine thmija me fjal me perdore se sa te mdhajte se thmija po jave ngulin edhe te mdhajve VIPa po dine ma mire se VIPat

 118. Anonymous // September 3, 2008 at 9:16 AM  

  adelina kurv e keqe

 119. Anonymous // September 3, 2008 at 6:31 PM  

  .
  .
  .
  .
  Shikone Komedin te Pranvera Berhami.
  .
  .
  .
  .

 120. Anonymous // September 3, 2008 at 6:31 PM  

  .
  .
  .
  .
  Shikone Komedin te Pranvera Berhami.
  .
  .
  .
  .

 121. Anonymous // September 3, 2008 at 6:31 PM  

  .
  .
  .
  .
  Shikone Komedin te Pranvera Berhami.
  .
  .
  .
  .

 122. Anonymous // September 3, 2008 at 6:31 PM  

  .
  .
  .
  .
  Shikone Komedin te Pranvera Berhami.
  .
  .
  .
  .

 123. Anonymous // September 3, 2008 at 11:41 PM  

  nr 0 ne BOTE - Adelina Ismajli

 124. Anonymous // September 4, 2008 at 2:10 AM  

  ej ti adelina tek osht bir e beths a'0'.

 125. Anonymous // September 10, 2008 at 3:01 AM  

  ec moj mbeturin , a hala ske ngordh aaa?
  plehi i kosoves je ti
  tka tranue Leonora me at bukuri si PRINCESS e ti si lugatesh je

  hajt ciaoooooooo nga Prizreni, edhe mushu mend najher se si ke 10 vite po 30 e fiuuuuuuuuu

 126. Anonymous // September 10, 2008 at 4:24 PM  

  oj adelin qy Lugati UDD
  ik shpejt se t'honger
  ik ik hin mrena shpejt mshile deren me qils se po te hane Fantazma UDD ik ik shpejt

 127. Anonymous // September 10, 2008 at 4:27 PM  

  UDD na mungon shum e sidomose ketu
  na ka marr malli me ni naje fjale per ty
  tung Lona PEJA

 128. Anonymous // September 11, 2008 at 11:48 AM  

  o adelina je me e mira ne bot aq shum te du sa qe sun e paramendojsh je nr 1 sun ta kalon askush kush ta ka inatin ju qift nona.... te pershendet adhurusja jote nga struga tpresim kendej

 129. Anonymous // September 13, 2008 at 12:01 PM  

  VALLA ADELIN KUKULL JE VEQ KUSH TA KA INATI A SE NUMER1 NE BOT JE KUKULL

 130. Anonymous // September 13, 2008 at 9:26 PM  

  Kukull e Silikonit osht Adelina Kurv

 131. Anonymous // September 14, 2008 at 1:07 AM  

  oj adelin hiq nuk me pelqen je kurv nr 1 shkon me burra palk te prishtines tung klm

 132. Anonymous // September 14, 2008 at 5:12 AM  

  hahahahahahahahahahahahhhhhahhhhaahhahahahahhahahahhahhaaaaa
  kukull e silikonit
  hahahahahhahhahahahahaaahahhahhahhahahahhahhhahahhhahahhahha

 133. Anonymous // September 15, 2008 at 2:04 PM  

  Oj e keqe, ti ta verteton qe njerzimi e kemi prejardhjen nga majmuni, shum i perngjan ni majmunit tposalindur, si dreq i kuq je,oj lopa pa brina, a e din mej qik sa vjeqe i ki me bo karate neper sken, a je tu shty me Gjiki Qenin a, sdi vlla kujt ti i pelqen ai niri per mu ska shije svlen te une, ma i buker osht ni monstrum se ti, goja e kalit, lopa pa brina, ti je nr 1 qe ma hup diten kur tshoh, je kret fallco, je tip interesant, je xheloze e keqe, tdoket vetja dikushi po kerkushi sje, je berllog i Kosoves, hajt tung mes dil mo en sken......

 134. Anonymous // September 15, 2008 at 2:10 PM  

  Ej oj lop, oj qyrri i CECES, mo mej mes ja hup asej vleren, kerka sje edhe pse munohesh mu bo kejt si ajo, po si afrohesh, ej ti je lerg me kilometra..... edhe 1000 operacione me investu en trrup tonin smunesh apet, badihave edhe 100 vjet ymer mi pas smunesh, oj qelbesir, oj gerdia e Kosoves, hajt mej kuqka, e Kosoves, na ki marr ftyren kejt Kosoves.......Ajt tash kalofsh bukurrrrrrrrr

 135. Anonymous // September 18, 2008 at 5:01 PM  

  AdeLina Ismajli ka qene eshte dhe ka me qen femra me e bukur e te gjtha kohrave...
  Adelina esht sex simbol,esht femer e cila ka stil dhe talent ku mund te themi lirisht se esht nr 1`
  ..je YLL mpuuuuuuq. . .

 136. Anonymous // September 18, 2008 at 5:08 PM  

  je Yll
  je nr1
  je mbreteresh e shqiparise`
  je sex bomb..
  je e pazevendsushme mpuuuq

 137. Anonymous // September 21, 2008 at 6:07 AM  

  Je PIDH i SILIKONIT Adelina

 138. Anonymous // September 25, 2008 at 5:40 AM  

  Tung yll i kosoves,je ma e forta ne kosove,ne krenohemi me ty..
  Un kur po te shikoj ne foto po me qmend krejt,un jam femer dhe te kisha lepi deri ne mengjes
  Adhurusja jote angel.

 139. Anonymous // September 26, 2008 at 5:46 AM  

  hahahahahahhahhahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  lezbice koke ti
  hihihihihiihihiihiihiihiihihihihihihihihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  ani mir pra se edhe kjo qasi si ti eshte
  gagagagagagagaggagagagagagaggagagagagaggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 140. Anonymous // September 28, 2008 at 5:06 AM  

  je yll BOTHE adelin

 141. xhoana // September 30, 2008 at 6:02 AM  

  pershendetje nga qyteti bregdetar i Lezhes,nga shqiperia.po lexoja komentet tuaja dhe normal cdokush ka opinionin e tij pozitiv apo negativ per cdokend por,per Adelinen,asnjehere s'mund te mendohet keq.Ajo eshte ikona e bukurise dhe inteligjences e karakterit te nje femre.Cdo mashkull do donte perkrah nje femer si ajo dhe cdo femer enderron t'i ngjaje sadopak asaj.Adelina eshte;sensuale,e embel,e bukur,e dashur,argetuese,me nje ze special,eshte kaq sexy,inteligjente dmth cilesite me te mira qe egzistojne ne natyren njerezore ajo i ka.Eshte e vetme,si ajo vec njehere vine ne kete bote.une besoj dhe adhuroj Zotin por adhuroj dhe adelinen.E kam idhull.shpresoj qe nje dite do te te mund te takoj,e madhja Adeline.Te perqafoj shume,Xhoana.Thjesht nje simpatizante e jotja nga Shqiperia!

 142. Anonymous // September 30, 2008 at 12:30 PM  

  je falcooooooooooo adelina ,kjo eshte arsyja qe ste adhuroj
  te gjitha pjest e trupit i ke te riparume, zemren e ke te dryshkur krejt, keshtuqe svlen asgje,mundohesh me lujt rolin e zemermires por kot se je ugerzeze

 143. U.D.D. // October 3, 2008 at 8:38 PM  

  U.D.D. ktu.
  XHOANA nuk po te theme po Genjene
  po,po te theme se po rrene se nuk je Xhoana nga LEZHA po une nuk po te shkruaje se kushe ti je se e di ti mire qe une e di kushe je ti
  e mose na flliqe ti Kurve
  LEZHEN PATRIOTIKE dhe DUKAGJINas
  po tregoje tjetere here te vertetene se nga je
  se KODI i mesazhit tende po tregone nga eshte kape ne rrjetin e pere te zones
  dhe po tregone adres
  e boll ki rrejte e mashtrue me shume mesazhe te tjera
  te gjithve jave ki ngule me rrena por mua blog'ut e disa tjerve qe i dine kodete nuk mundeshe me na rrase
  se jo veqe ty qe te zbulojme por te gjith i zbulojme
  e kame shkrue edhe me pare se ty SHQIPERIJA te ka njofte veqe ne fillime te karierese tende kurv
  por kure te ka njofte se je kurve SHQIPERIJA nuk ta ka rrase me
  edhe diqka me duhete te theme per SHQIPERIN
  se mamaja jote ne cd shop ne TIRANE te ni shok i imi ka rrejte
  i ka thone se kurvate e mija po ftohene ne TIRANE dhe SHQIPERI me qmime te larta me kendue dhe ne show
  dhe si mamaja jote qe ati i ka thone
  edhe ti e mamaja jote me pase keni rrejt mediat qe big brother e ka ftue kurven te merre pjese brenda ne shtepi si mysafire me ni qmime
  preje 3000 euro
  por edhe topi ka thone nuk eshte e vertete kjo kur kane degjue per kete
  dhe jo veqe ti e motrate tua qe jeni KURVA e rrancejka por edhe Mamane e kishit edhe me rrancejke e me Kurv se ju trija
  krejte familja ishit KURVA e RRANCEJKA.

 144. Anonymous // October 6, 2008 at 3:12 PM  

  ADELINA ISMAJLI Nr.1

  tylifar budalle po munohet met poshtersu haha e di qe nuk teintereson kjo se qka shkrujn keta keq a mir per ty, ajo e mira ësht qe ti e din qe ki adhurues shum je ma e mira kengetare ne krejt shqiptarin per mu ne krejt boten po hala nuk e din bota se sa e mir je e sa mir kendon do te dija ter natn te shkruja per ty por ja qema mir pak se hiq hehe edhe per ju qe po shkruni komenta mir e keq mos shkruni palidhje boni njerz te moralschem nermal ska lidhje a jeni katundar a jo kur je budall mundesh mu kan edhe i ku me dit vendit mat mir ne bot edhe qdo qytet ta them krejt kosoven mos e shani as ni qytet te kosoves jo aty ka kurva jo atje ne krejt vendet ka kurva ne ks edhe ne krejt bot nermal se qa me ba atu e din vet qa bajn ju pershendes juve t gjith njerzt e mir edhe se pari nermal adelinen ma se shumti e adhuroj teper siq e keni vrejt nashta ok klm mir u ndeqofshim (edhe diqka adelina ismajli gjithqa te ka hije qka ban ska lidhje qk bangjithqa mo te ka hije te ka fal zoti gati perfekt kerkush sesht perfekt por ti je gati perfekt

 145. Anonymous // October 7, 2008 at 12:02 PM  

  hahahahahhahahahahahahaaaaaaaaaaa
  gati perfekt
  nermal
  hahahahahahahahahahhah
  edhe fansat i ka analfabeta kjo kafsha (adedhija)

 146. Anonymous // October 9, 2008 at 6:51 AM  

  oooooo je yll bote je shum e bukur dhe e ki stilin te bukur.leonora kerkun sosht ajo lopare

 147. Anonymous // October 9, 2008 at 7:49 AM  

  Leonora tkall ty adelin
  tka bo per spital te nervave
  mir ta ka bo

 148. Anonymous // October 11, 2008 at 10:54 AM  

  adelin je ma e mira ne bot jam adhoruese e jotja e flaket ,,,,,, mos folni ju ma nalt palidhje per adelinene dhe mos thoni se shqiptart e shqipris jan me te mir se shqiptart e kosoves jo kjo sesht e vertet , kam jetuar per nje koh te gjat ne shqipri njerzit aty shumic ishin me te kqij se zerbet nese doni me dit..............kur nuk e njofni mir shqiprin mos thoni asgje ............jo vetem adelina por te gjitha femrat kosovare jan me te bukra ne bot .....per ate e kemi vendin e 1..........eeeeeeeeeehhhhhhhhhhjjjjjjjjjjj ......merrneeeeeeeeee..........meeeeeeeeeeeeeee................mendddddddddddddddd............jemiiiiiiiiiiiiiii..................numerrrrrrrrrrrrrrrr.1..........nnnnneeeeeeeeeee ............botttttttttttt............perrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bukuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................................................................................................................tung........tung............adelin ...........................mbretresh e e bukuris................veqqqqqqqqqqqq ..........mos,,,,//////////..harrooooooooooo.................se ................edhe leunora..........jakupi.........eshte.........emir..............a ................e.................dinnnnnnnn.......pse.........veq qe eshte femer kosovare jo per tjeter senn..............te dua adelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

 149. Anonymous // October 12, 2008 at 4:27 AM  

  adelin je ma e mira e sa per ty Zanit-danger minihere si e lexova qe po lyp kar e dita qe je e gjilanit se krejt qikat e gjilanit jan kurva t'kallta une jam qik qe don kur dush dal ti qi ropt po jo une sdal se sjom kurv e karit si ti po e paguj dikon po edhe qaj qe ta paguj nuk e flliq me juve se pale kush ju ka qi e sa per juve djemve qe pe perkrahni ket kurv jav qifsha karakterin qe as ni troh men se pasni qysh juv kish dokt juve me dal motra juve ne net edhe me lyp kar publikisht bre jav qifsha budallt e nanes

 150. Anonymous // October 12, 2008 at 4:31 AM  

  a edhe diqka per ty Zanit-danger ta shkerdhefsha at nan qe t'ka ba kaq t'filliqt se qyshtu ju kurrvat e gjilanit i merrni en qaf burrat e martum be nanen jav qifsha qe ju ka ba botha bira bira ti qi gjithkush

 151. Anonymous // October 12, 2008 at 4:36 AM  

  a um fal FERINAZE e paske emrin po neise kurrv apet se apet je jam qajo qe t'shajta ma heret kurrvo masi po don mu qi shko qiu me pleq se s'tqin tjeter kush ty

 152. Anonymous // October 12, 2008 at 6:20 AM  

  tung oj adelin je ma e forta edhe mir ja ki bo leonores qe e ki rre ehhehehe edhe ti qe e kishe shkru adedhi edhe leonora osht miss qenke edhe ti budallic edhe katundark shko mytu najkun se kur te zen adelina ta prish ftyren e ti adelin veq vazhdo se ki me kall estraden te dua shummmm te amo

 153. Anonymous // October 13, 2008 at 5:16 AM  

  ADELIN JE MA E BUKRA EN BOT NUK DI A KA NAI FEMER MAT BUKUR EN KOSOV SE TI OO JO EN KOSOV PO EN BOT JE LLOKUMM EDHE SA PER JUVE QE PE SHANI MAS PARTI DUHET ME APS FAKTE TANI ME SHA EDHE UNE EN TARDHMEN KA MU KON KENGTARE EDHE MA SHUM KISHA PREFERU MOS MU KAN YLL SE NIHERE KREJT KOSOVA E KA DASHT ADELINEN E TASHTI KISHE PO THOJNA DIQKA MARRE DUHET ME JU ARDH

 154. Pejonka // October 15, 2008 at 9:54 AM  

  kurr som ke pelqye se gjith budalliccccccccc je kon
  egersirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  ndytsirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  qelbesirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  budallaqeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  gomaricccccccccccccccccccccccc
  pelllllllllllllllllllllllllllll
  loppppppppppppppppppppppppppppp
  dhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  zhugavicccccccccccccccccccccccc
  ma e keqja ne KS je ti

 155. Anonymous // October 17, 2008 at 6:02 AM  

  ooooooooo, ADELIN JE MA E BUKRA NE BOT um pelqen teperr edhe kush t'shan t'shan se ta ka inati ama ta dish qe ni dit met pa life ka mu tranu ko me thon oo ska femer ma t'bukur se ADELINA amo atyne o ka ju vjen inati per ty qe smuin as me tu afru e kishe pot shajna si thmia qaoo loqk

 156. Anonymous // October 17, 2008 at 6:16 AM  

  $ $
  $$$ $$$
  $$$$$ $$$$$
  $$$$$$$$$$$$$$$$
  $$$$$$$$$$$$$$$$$$
  $$$ADELIIINA$$$$
  $$$$$$$$$$$$$$
  $$$$$$$$$$$$
  $$$$$$$$$$
  $$$$$$$$
  $$$$$$
  $$$$
  $$

  $
  $$$
  $$$$$
  $$$$$$$
  $$$$$$$$$
  $ ADELINA $
  $$$$$$$$$$$$$
  $$$$$$$$$$$$$$$
  $$$$$$$$$$$$$$$$$
  $
  $$$
  $$$$$
  $ A.I $
  $$ $$
  $ $
  yllllllllll

 157. Anonymous // October 18, 2008 at 10:51 AM  

  adelina te dua pa mas je e bukur sa ska po keta qe folin ta kan inatin se je ylllllllllllll per qato po ja boje me dije qatyne qe po te shkrujn le te myten ne kanall aaaaa je yllll fare te dua shum kenget i ke fenomenale te dua shum

 158. Anonymous // October 20, 2008 at 2:24 AM  

  nuk perzihet jeta private me me ate profesionale o njerzim kerka nuk jeni more
  per e mire mo as ni nene nuk mun me bo adelin nihere ka maru nena
  llokum je bre a per jeten private mos vet valla per ty gjyna

 159. Anonymous // October 20, 2008 at 7:59 AM  

  ADELIN je ma e mira veq vazhdo je yll i estrades muzikore,ti je nr 1 veq kush ta ka inati te urojm suksese dhe te duammmmmmmmm shummmmmm shummmmmm ARTA dhe ENKELEJDA

 160. Anonymous // October 20, 2008 at 7:59 AM  

  ADELIN je ma e mira veq vazhdo je yll i estrades muzikore,ti je nr 1 veq kush ta ka inati te urojm suksese dhe te duammmmmmmmm shummmmmm shummmmmm ARTA dhe ENKELEJDA

 161. Anonymous // October 25, 2008 at 6:56 AM  

  EU eu do thon kshtu do ashtu dmth do mir do keq folin ahahahaha neyse kjo mbetet prap ajo qe ka qen Adelina Ismajli! respect ...veq hina rasisht ne blogspot heheheheh e mu kesh bre shum me shqiptarin edhe ngoni kho edhe nkofte kurv edhe nkofte e bukru edhe nkofte DIV edhe nkofte nr 1 o per vetii lene ju shkruni naj tung naj HI edhe lene erifen rahat kto e krejt hahahaha veq nje mPelqen adelina te ty se sun e adhuroj Svetlanen se o shkin e ty nKrah te saj te ngoj mdoket se ata pe sho :P byeeeee

 162. U.D.D. // October 25, 2008 at 7:21 PM  

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  O BLOGU
  Faliminderit qe se kishe shtie
  LEONORA JAKUPIN etj kengetare te verteta
  ne rubriken e te zgjedhurave kurva
  ti BLOGu kishe propuzue 5pese top kurva
  .
  noren
  genten
  adelinen
  elvanen
  bleonen
  .
  por une BLOGU po te tregoje se kushe jane 10 top'kurvate shqiptare
  .
  1.Adelina Ismajli.
  2.Bleona Qereti.
  3.Gjyste Vulaj.
  4.AlbTuna Sejdiu.
  5.Qiljeta Gjinga.
  6.Nora Istrefi.
  7.Genta Ismajli.
  8.Zanfina Ismajli.
  9.Zanfina Zajmi.
  10.Mehrije Braha.
  .
  kto jane 10 top kurvat shqiptare
  por blogu do te shkruaje tjetere here edhe 10 top tjera kurva deri ne top 20 kurva
  por BLOGu eshte dashure edhe HomoSeksualete ti shtishe ne ni rubrik tjetere veq
  se HomoSeksual shqiptar kemi me shume se kurva
  te luteme BLOGu beje edhe ni rubrik per Homo
  e ti qkerdheje une miiiiiiiiiir.
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

 163. U.D.D. // October 25, 2008 at 7:24 PM  

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  O BLOGU
  Faliminderit qe se kishe shtie
  LEONORA JAKUPIN etj kengetare te verteta
  ne rubriken e te zgjedhurave kurva
  ti BLOGu kishe propuzue 5pese top kurva
  .
  noren
  genten
  adelinen
  elvanen
  bleonen
  .
  por une BLOGU po te tregoje se kushe jane 10 top'kurvate shqiptare
  .
  1.Adelina Ismajli.
  2.Bleona Qereti.
  3.Gjyste Vulaj.
  4.AlbTuna Sejdiu.
  5.Qiljeta Gjinga.
  6.Nora Istrefi.
  7.Genta Ismajli.
  8.Zanfina Ismajli.
  9.Zanfina Zajmi.
  10.Mehrije Braha.
  .
  kto jane 10 top kurvat shqiptare
  por blogu do te shkruaje tjetere here edhe 10 top tjera kurva deri ne top 20 kurva
  por BLOGu eshte dashure edhe HomoSeksualete ti shtishe ne ni rubrik tjetere veq
  se HomoSeksual shqiptar kemi me shume se kurva
  te luteme BLOGu beje edhe ni rubrik per Homo
  e ti qkerdheje une miiiiiiiiiir.
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

  .

 164. Anonymous // October 27, 2008 at 5:21 AM  

  oj KATILESH (adedhi)

  shpirtin e ZI e ki ti moj kurva plak

 165. Anonymous // October 27, 2008 at 7:03 AM  

  adelina osht kurva ma e madhe ne bot edhe lpin kara.

 166. Anonymous // October 27, 2008 at 7:05 AM  

  mir e paske shkru ti adedhi dhi e dhime e qime.

 167. Anonymous // October 30, 2008 at 12:49 AM  

  adelin ji me e bukra ne but viq kush ta ka injati edhe misssssi botssssssss

 168. Anonymous // October 31, 2008 at 5:44 AM  

  hahahahahahahahahahahahahahhahahahhahhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahhahahaha po analfabeta jeni fansat e adedhis hahahahahahhaahahhahahahaha

  ani qysh e ka shkrue kjo kafsha ma e bukra ne but hahahahaha edhe qaty botsssssssssss hahahahahahhaa ai injati hahahahahahhahahah kerkush sja ka inati oj kafsh se bile kjo eshte per met ardh gjynah prej saj, e ty te kisha preferue te shkojsh ne shkoll e te msojsh te shkruash se jini shum kategori e ulet ju fansat e adedhis, si ju eshte edhe adedhija kategori e ulet shum
  adedhija eshte ma e bukura e bothesssssssssssssssssssssss mos harroni

 169. Anonymous // November 2, 2008 at 11:14 AM  

  oj adelina e bukur je vetem vazhdo se ta kan inatin tung nga italia

 170. Anonymous // November 4, 2008 at 8:50 AM  

  adelin kralic je sun ta hupun kit senn po sod te pash edhe jom qudit kom thon so kjo si ishe si ni kashta e bukus ioo zot as both as sen cigaret kent pi pishee :p edhe qitash e pash qe garant 8 or rin te frizerka e ni vjett shkon ushtrin per me dal 1 her en skenn o zott sen skishee uekk :$:$edhe na ki mar triunfin en qaf :S

 171. Anonymous // November 4, 2008 at 8:53 AM  

  u nime edhe per leunora jakupin ski nevoj mi thon kerkujtt e kom rre se tybee je shku aty eki mar zanfinen e mamin tanee plot mas veti e pi thu dikujt e kom reee nccc e kukukuk

 172. lina // November 7, 2008 at 2:56 AM  

  adelin ty kerkush nuk ta shkon me e mir je vish kush ta ka inat shum e buker je shum te du ker kush son ta shkon te dua shum tung lina nag franca tung tung lina

 173. Anonymous // November 8, 2008 at 2:24 AM  

  oj adelin a e din se shum e keqe ije po ti tu duket vetja e heshme po kot fare edhe shum livdhesh tung lela nga franca

 174. Anonymous // November 8, 2008 at 3:43 AM  

  ououououuoououououououo kush ja kan inati fol se ma e bukur a esht edhe ata pa shkol hajn mut qishtu e kerkush tjter

 175. Anonymous // November 9, 2008 at 9:25 AM  

  oj adelin oj bukuroshe shum si patike je vish vazhdo keshtu vish kush ta ka inati utng lina nga franca tung tung

 176. Anonymous // November 10, 2008 at 7:23 AM  

  je e shum shum e bukur dhe e ke deshmu qe per diken qe edo munesh edhe mu sakrifiku te dua shum .te lutem me qen me aktive ne sken .l nga llapi

 177. Anonymous // November 10, 2008 at 9:19 AM  

  Adeline ke mundsi te behesg yll i Porno Filmit je shume sexy......

 178. blerim // November 13, 2008 at 2:44 AM  

  OH ADELINA ASHT EDH KA ME KAN GJITHOM SUPER YLL HOLLIWUDI BRE SKA BRE VEQ NJE ADELIN E KEM ME TE GJITH TMIRT

  beli_adelina@hotmail.com vtm fanct e adelin kush do?

 179. Anonymous // November 13, 2008 at 2:42 PM  

  kukuuuuuuuuuu ani super yll holliwudi hahahahahahahahahaha u shpurra tuj kesh kjo si lugat po na tut neve jo me shkue ne holliwod ,ikin krejt prej saj

  hej zot jep men aty ku ska
  po budall jan do do njerz gjynah more si e mbani ata krye me veti ,ju e kini kryet per 4 kemb more

 180. Anonymous // November 18, 2008 at 5:58 AM  

  .
  .
  .
  .
  .

  .
  .
  .
  .

  .
  ..

  .
  .

  .
  .
  .
  .
  .

  .
  .

 181. Anonymous // November 28, 2008 at 2:15 PM  

  Paitimmme`

  ooooooooooo POS 1 ADELIN E KENNA


  TEPPPER T`DUUUUH ... <33333333333333333..!!` (L)

 182. Sarrëë // December 5, 2008 at 1:08 AM  

  Loqk je Adeliinaa . Cariic je pasha Zotin veq kush ta ka inati ;)

 183. Anonymous // December 6, 2008 at 10:18 AM  

  adelin e kam ni Surpriz per ty,, ta kisha QI ME KARI TE KAUT TE DAJES se moti nuk ka QI KAU I DAJES,, NUMER 1,, E ZA VENDIN E PARE PER NI KURVE QE E KA KOSOVA,,ty OJ ADELIN TE KISHA SHTIN ME KRY N'MUT ME GJITHE MOTREN TENDE, SHKO HAJA KARIN MUTAVE TE PRISHTINES SSS,,

 184. Anonymous // December 7, 2008 at 10:56 AM  

  adelina je e papare shume sexy vazhdo keshtu te puth

 185. Anonymous // December 8, 2008 at 5:58 AM  

  adelina osht mbretresh bre vetem kush je ka inati sa ma e bukura osht a rrush osht qau

 186. Anonymous // December 8, 2008 at 7:56 AM  

  boll e bukur je po ato vetllat i paske shkul fort..

 187. Anonymous // December 10, 2008 at 11:29 AM  

  i qifsha nenen kush e shan adelinen se esht yll.as mos e rruj adelin te puth

 188. Anonymous // December 10, 2008 at 11:29 AM  

  i qifsha nenen kush e shan adelinen se esht yll.as mos e rruj adelin te puth

 189. Anonymous // December 10, 2008 at 11:29 AM  

  i qifsha nenen kush e shan adelinen se esht yll.as mos e rruj adelin te puth

 190. Anonymous // December 13, 2008 at 12:46 PM  

  Shume mir je ADELIN Lum nana qe tka :P

 191. cRaZy BuTTeRfLy // December 18, 2008 at 3:03 AM  

  1 adelin e ka bo nonaaa
  1 adelin e ka KOSOVA
  1 adelin e ka jo veq kosova po kejt shiptarijaaa
  1 adelin e ka jo veq shiptariaaa Po kejt BOTA
  1 adelin osht llegendd
  1 adelin osht krralic
  1 adelin osht oshtt oshttt GJIThQKA brehhh spoo dii mo qka me thon.......

  kosova i ka 3 njerzzz qe Nuk desin kurrr

  ADELINA ISMAJLI,IBRAHIM RUGOVA,NEGJMIJE PAGARUSHA.

  qaq.com....mos u lodhni mo :)

 192. Anonymous // December 18, 2008 at 3:10 AM  

  1 adelin e ka bo nonaaa
  1 adelin e ka KOSOVA
  1 adelin e ka jo veq kosova po kejt shiptarijaaa
  1 adelin e ka jo veq shiptariaaa Po kejt BOTA
  1 adelin osht llegendd
  1 adelin osht krralic
  1 adelin osht oshtt oshttt GJIThQKA brehhh spoo dii mo qka me thon.......

  kosova i ka 3 njerzzz qe Nuk desin kurrr

  ADELINA ISMAJLI,IBRAHIM RUGOVA,NEGJMIJE PAGARUSHA.

  qaq.com mos u lodhni mo :)

  by CrAzZzY BuTTeRfLYy

 193. Anonymous // December 21, 2008 at 12:41 PM  

  ju me kan te mir nuk vini me fol palidhje ketu por i kishit kqyr punt e juja.qka po ju intereson juve qka la bo ajo more.nuk keni nevoj me qu qikaq gat,nuk ju pelqen mir ,ju pelqen edhe ma mir.ADELINA ESHT 1 EDHE KA ME QEN GJITHMON E PARA ,kta dine mir o ju rrugaqa.

 194. Anonymous // December 22, 2008 at 11:10 AM  

  shum te urrej ty adelina
  njeri ma gjaktharpt se ti ska mdoket ne bot

 195. Anonymous // December 30, 2008 at 3:30 PM  

  Po hallall te koft Adelin si ja ke qi nanen asaj katunares (Leonores uf t qisha katuneren e nanes)
  VAlla kush flet keq per ty flet se ta ka inati po qka..

  ej Adelina tkom loqk se ma e mira je edhe vetem kush ta ka inat se sa i perket Leonores edhe vetem nje insekt se duhet me shkel po kurr se zan se shum bajatic eshte edhe ska stil sa per kongetare edhe vetem Thaqi e din me drejtu ate dhiiiiiii se ne luft ajo u ka me ta e aii qe po flet per Adelinen keq e pe perkrah LEonoren sken apsulut sen spo dika e per me u q... e paska marak po spo ja rraska askush e shum po permenka sene banale čaoooooooooooo tdu shum adelina

 196. Anonymous // December 30, 2008 at 3:41 PM  

  heyyy oo kejt jeni qarru bee se adelina nuk ka vjedh kangt po Adelines ja kan vjedh kagt e saj, se Adelines ja vjedhin kangt se jo asaj CCES( Leonores):P se ajo edhe flokt i len si CECA hahahahahhaha ska kurgja hiq veq ka zan ven palidhje beeeeeeee kuku bajatiiicc e venit dhiiiii e perzhit eshte kejt aa e eeeee eeee ee ADELINA NORMAL YLL po dikush nuke din po qKA din bee sja rrokk hiq ska lidhje faree se qka eshte ADELINA e ajo Leonora ajo sdi qak me fol bukuri ka po sen nuk i vyn see do politikaj ton kan pas pun me ta bee shkrum e kan ban kishe jom kan ne UQK qika e ja ka fut online me ta tash jan ata njerz ne karriga te shetin ton hahhahahahah e Leonora e ka lshu te liren se jan ata ne krye shetit po ska prap se prap ADELINA ESHTE ATJE KS BE DAJESSS IIIIIIIIIIIIIIII E QKA THOJN TJERT :p ....TDU SHUMMMMMMMMMMMMMMMMMM E Q.. NANEN ATYRE QE TA KAN INATT MPUCH

 197. Anonymous // January 3, 2009 at 11:48 AM  

  U te dhifsha n'ta sebukuria ne ta past met... sen ska kjo bukuri ska trup ska ... floke ska ...sy ska buze artificiale as ato nuk i ka... po leje bre se bash me dhi e me pshurr n'ta ban qka dush

 198. Anonymous // January 3, 2009 at 11:56 AM  

  ohohoho me Leonora Jakupin nuk ka ne bote ka bukuri te rralle natyrore as Adelina e as Zanfina po lej kto po as Madonna as Beyonce nuk mundet ma jja kalu kesaj me ate bukuri qe e ka...

 199. Anonymous // January 8, 2009 at 9:45 AM  

  cncnncncncncnc oo zott more kqyre kurwenn more qysh kcejkee at ditt te op labi partyy me fustan t ngusht i hapke komt ncncncncnc jee msuu tii tu qii me enver sekiraqenn oo zot(N).!qijuu more kurw e karit spo t vjenn mare tash me dal n sken deri qitash kishe po kaj tash e eharovee meniher triumfin ncncncn a po menon qe kur po del n sken je n puf a :P mare qe pi hap ato kam at pidh t qkym si poqaver auhauhuhauhauhuha(N).! ajt baju tash qije pidhin mir.Tung nga Almiri.

 200. Anonymous // January 13, 2009 at 9:58 AM  

  shum kralic je mos ta nina a je kralica prejt kengtarva veq edhe piken e dobt e ki te mir ggenten