BLEJ ONLINE

Genta Ismajli New Photo

Posted by kushi | 12:08 PM | | 23 comments »

Genta Ismajli Photo 2011 New

Dafina RExhepi Photo Foto

Dafina dhe Xhuli - Verbal War

Posted by kushi | 9:25 AM | | 0 comments »

Dafina dhe Xhuli vazdhojnë 'luftën me fjalë

(source: info-kosova.net) “Muhabeti” në mes të këngëtares Dafina Zeqiri dhe modeles Xhulije Nura nuk ka të ndalur. Çdo ditë e më shumë dyshja është në qendër të shtypit rozë. Deklarata fundit e këngëtares Dafina Zeqiri në lidhje me modelen Xhulije Nura ishte se sipas saj Xhuli dëshiron të bëj famë në krahë të Dafinës.

Nura ka thënë se e vërteta herët a vonë do të del në sheh, dhe se ajo ka punë shumë më të mençura për të bërë se sa të merret me Dafinën.

“Sa i përket shpifjeve të Dafina Zeqirit nuk kam çfarë të shtoj, sepse kam punë më të mençura të bëjë sesa të shpenzojë kohë kot me gjëra që nuk ia vlejnë. E gjitha që dua të them është se me kohë gjërat do të dalin në shesh, dhe e vërteta do të dihet.

“Është një fjalë e urtë ’kur të tjerët shkruajnë se i ke punët keq, atëherë punët ai person i ka më së miri, ndërsa kur të tjerët flasin mirë, atëherë diçka nuk është në rregull’. Kështu që kurrë më mirë punët nuk i kam pasur, studimet në mjekësi janë duke më shkruar shumë mirë. Dafina pasi që nuk ka punë më të mençur, merret me punë të kota dhe me thashetheme”, ka thënë Xhuli për Telegrafi.com

Xhuli po ashtu ka bërë të ditur se është e angazhuar në realizmin e disa projekteve, por dëshiron njëherë të mos zbuloi asgjë.

“Jam e angazhuar në realizimin e disa projekteve të rëndësishme, e për të gjitha këto do të njoftoheni me kohë”, ka përfunduar Xhuli.

Melinda Ademi Photo 02

Posted by kushi | 2:18 PM | | 0 comments »

Melinda Ademi Foto

Melinda Ademi Photo 01

Posted by kushi | 3:43 PM | | 4 comments »

Melinda Ademi Photo

Lyrical Son Photo 01

Posted by kushi | 4:53 PM | | 4 comments »

Lyrical Son is one of the most famous hip hop artists in Kosovo. He has collaborated with a number of other artists most notably with Mc Kresha.
Lyrical Son Photo
(photo source: public domain)

Mc Kresha Photo 08

Posted by kushi | 1:52 PM | | 5 comments »

Mc Kresha Photo

Dafina Zeqiri Photo 11

Posted by kushi | 11:28 AM | | 15 comments »

Dafina Zeqiri

Dafina Zeqiri

Dafina Zeqiri Photo 4

Posted by kushi | 3:31 PM | | 5 comments »

Dafina Zeqiri Duffye Photo Foto
Photo. Dafina Zeqiri
(source: public domain)

Dafina Zeqiri Photo

Posted by kushi | 4:17 PM | | 2 comments »

DAfina Zeqiri Photo Foto
Photo. Dafina Zeqiri
(source: public domain)

Dafina Zeqiri Photo Ledri Pom m'pelqen Foto
Photo. Dafina dhe Ledri - Po m'Pelqen
(source: public domain)

Dafina Zeqiri Photo New

Posted by kushi | 12:36 PM | | 2 comments »

Dafina Zeqiri Photo Foto

Dafina Zeqiri Photo 1

Posted by kushi | 3:36 PM | | 1 comments »

Dafina Zeqiri Duffy Photo FotoPhoto. Dafina Zeqiri me tattoo n'dor
(source: public domain)

MC Kresha Photo

Posted by kushi | 1:20 PM | | 1 comments »

Mc KResha Photo Foto
(Mc Kresha photo source: public domain)

Dafina Rexhepi Photo

Posted by kushi | 9:39 PM | | 3 comments »

Dafina Rexhepi Photo
(photo source: public domain)

Dafina Rexhepi Photo

Posted by kushi | 2:47 PM | | 0 comments »

Dafina Rexhepi Foto Photo Videos
(source: public domain)

Dafina Zeqiri Photo 08

Posted by kushi | 1:40 PM | | 1 comments »

Dafina Zeqiri Duffye Photo
(photo source: public domain)

Dafina Zeqiri Photo 07

Posted by kushi | 6:52 PM | | 2 comments »

Dafina Zeqiri Photo 07

Dafina Zeqiri Photo 06

Posted by kushi | 4:46 PM | | 1 comments »

Dafina Zeqiri Photo Foto Live Concert Show Top
(photo source: public domain)

Dafina Zeqiri Photo

Posted by kushi | 3:18 PM | | 1 comments »

Dafina Zeqiri PhotoPhoto. Dafina Zeqiri
(source: public domain)

Korab Shaqiri Photo

Posted by kushi | 5:12 PM | | 4 comments »

Korab Shaqiri Photo Singer
Photo. Korab Shaqiri
(source: public domain)