BLEJ ONLINE

Rrufeja

Posted by kushi | 7:37 AM | 6 comments »


6 comments

 1. Anonymous // August 30, 2008 at 2:57 PM  

  wowwwww he is the best he is soo fuckin hot i love him he is sexy "RRUFEJA IS THE BEST FUCK THE REST" yoo dont mess with him......

  cka keni bre njerez prej inati po folni aj po duket shum mir, ndoshta ne ket photo jo dhe shum po he is the best nese nuk ju pelqen te pakten mos ofendoni ok ???????????????? ♥RRUFEJA♥

 2. Anonymous // September 9, 2008 at 4:02 PM  

  SA i bUkUR........

 3. Anonymous // November 4, 2008 at 8:43 AM  

  oo rufe kuj be llokum kus me teten kus kus oj melace:p oo kush ta ka inati ta gict bothe kral je ;)
  (K)(K)

 4. Anonymous // February 8, 2009 at 2:22 PM  

  Rufejaa isss banginggggg dont hateee haterszz!!

  ilyahhhhhhhhhhhh <3

 5. Anonymous // February 8, 2009 at 2:24 PM  

  albanian princes lov rrufi ,,,,lol

 6. Anonymous // February 8, 2009 at 2:24 PM  

  albanian princes lov rrufi ,,,,lol