BLEJ ONLINE

Mr Elvis

Posted by kushi | 5:21 AM | 5 comments »


5 comments

 1. OTR // August 2, 2008 at 2:50 PM  

  heyy ti ski ideal per reper o idiot more ti je ni kuqk a po nin o motehr fucker heyy shko ..... mamin ton bre ropt ne .... ty qe si ki 2 lidhje me kry e knej um shitesh mangup qyi flokt si me i pre me ksi sharre te druve ka 5$ ok motherfucker mos u shtyje me otr se ni1zy ti qin ..... noizy o pis te len pa farefis a po nin o zdral more shko e bonu maniken oj gru e keqe se si gru e keqe je ul e---------- nese e lexon qit sen dije qe boll inati ta kam ok bitch-----------

 2. Anonymous // August 2, 2008 at 2:50 PM  

  heyy ti ski ideal per reper o idiot more ti je ni kuqk a po nin o motehr fucker heyy shko ..... mamin ton bre ropt ne .... ty qe si ki 2 lidhje me kry e knej um shitesh mangup qyi flokt si me i pre me ksi sharre te druve ka 5$ ok motherfucker mos u shtyje me otr se ni1zy ti qin ..... noizy o pis te len pa farefis a po nin o zdral more shko e bonu maniken oj gru e keqe se si gru e keqe je ul e---------- nese e lexon qit sen dije qe boll inati ta kam ok bitch-----------

 3. Anonymous // August 2, 2008 at 2:50 PM  

  heyy ti ski ideal per reper o idiot more ti je ni kuqk a po nin o motherfucker heyy shko ..... mamin ton bre ropt ne .... ty qe si ki 2 lidhje me kry e knej um shitesh mangup qyi flokt si me i pre me ksi sharre te druve ka 5$ ok motherfucker mos u shtyje me otr se ni1zy ti qin ..... noizy o pis te len pa farefis a po nin o zdral more shko e bonu maniken oj gru e keqe se si gru e keqe je ul e---------- nese e lexon qit sen dije qe boll inati ta kam ok bitch-----------

 4. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 11:50 AM  

  Pershendetje MR.ELVIS,nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. mr.ELVIS je ti vertete MBRETI i HIP HOP'it ne gjith SHQIPTARI dhe ti si HIP HOP'er me pelqene ti shume tekstet e tua i ki BOLE krejt.mr.ELVIS un QEKU kame lind dhe jame rrite ne DEQAN te DUKAGJIN'IT dhe ne vitet e 80'dheta deri 1992 ktu ne DEQANE i kemi pase krejte 5'se programe televizive ne ato vite ka qene TVSH'ja me vale te dobta.ka qene TVP'ja apo telivizioni i prishtines siq dihet ne ate kohe ka qene telivizion i SHQIPETARVE deri sa e kane mere shkit.dhe kane qene 3'tri programe te shkive i 3'treti programe i shkive ka qene 3k-apo treqikanal dhe ky program i shkive qitke apo ka pase muzik veq nga MTV dhe VH1 dhe ne keto vite ka qene telivizioni ime i preferuar sepse ka pase veq muzik anglisht edhe pse ka qene tivi i shkive apo tivi i armiqve tane SHQIPETAR. dhe kto 4'ter programet tjera nuk me kane pelqyr ne ato vite si femi qe kame qene.ne vitin 1992 kame bler satelit per here te pare dhe qe nga aty nuk kame percjelle tivit ne anten te thjesht pro toksore. dhe ne satelit atehere kame percjell viva1 dhe viva2 apo me vone siq u thirrke viva plus, dhe kame percjelle mtv,vh1 etj programe me muzik te huajen dhe SHQIP ne vitet e 80-90'ta nuk kame percjell kurr se nuk me ka pelqye atehere muzika shqipe edhe pse ka pase muzik SHQIP boll ne 2'dy tivit SHQIPETARE ne TVSH dhe TVP.dhe ne vitin 1996 kame ble per here te pare albume cd shqip te LEONORA JAKUPIT sepse LEONORA ne ate kohe ka qene me ket album te pare sikur tash PONI,MARIOLA,DENISA,NERTILA,etj ka qene LEONORA ni PATRIOTIKE me muzik ne kohen e shkive.dhe une ne vitet 80,-90,-dhe tash te 2'dymitate gjith here kame ble dhe blej tash albume anglisht por albumi i LEONORES ka qene i pari SHQIP deri ne 2003'shin. ne 2003'shin kur kame pa TOP'FEST 1'shin keni qene te vetmit ju qe me keni pelqyre HIP HOP mr.ELVIS.RAP G BANI.SOUL ANGJELA PERISTERI.dhe REP'iste'ja CRAZY GIRL.dhe REP'eri I PANJOHURI.kta kane qene me te pelqyrit e top fest1 dhe me pas kame ardhe ne TIRANE dhe i kame bler kto albume dhe kto kane qene albumet e dyta SHQIP pas albumit te LEONORES dhe nga muzika e juaje kame filue te degjoje muzik SHQIP me shume nga ana kteje nuk me pelqejn ase nje pos LEONORES dhe tashe REPERI i ri me i forte dhe me agresive qe ka pase SHQIPETARIJA eshte ''BOZEMANN''MBRETI I rap'IT shqipetar tash eshte ky.deri tash kta dy te ksaje ane me pelqejn tjert kendej jane homo'kurva.ndersa nga ana juve me pelqejn dhe keme albumete e ketyre,mr ELVIS me REZARTA 1 album.g BANI 2'dy albume tashe me te riun.2-4die 3'tri albume.CRAZY GIRL 1'ni album.ANGJELA PERISTERI 1'NI album.REZARTA SHKURTA 1'ni album.I PANJOHURI 1'ni album.VAGABOND 2'dy albume.si dhe FOLK'albume 3'tri te PONIT.2'dy te MARIOLA KAQANIT.1'ni te DENISES.2'dy te NERTILA VRETOS.1'ni te MAYA.1'ni te ROMINA ALIAJ.1'Nni te ALTIN SULKUT.te madhese FATIME SOKOLI. te DAVA GJERGJIT. te FATMIRA BREQANI.pra mr ELVIS kto albume i kame deri tash dhe dua gjithe nga ju te keme albume sa me shume sepse ju nuk jeni veqe te mire kengetar por ju jeni qe me keni kthye nga muzika SHQIPE dhe kte gjithe te shkrume qe te bera ta bera per me te tregue se nuk me ke pelqyr kurr muzika SHQIP por ju me KENI ndryshue dhe sot qe ni vite a dy nuk blej dhe ase nuk degjoje muzik anglisht apo tjeter pos te BOZEMANN ne gjermanisht sepse muzika e huaje me ka dale nga qejfi dhe jame gerdite me muzik te hujen dhe sot i kame mbi 300'treqinde albume ne gjuhe te huja dhe nuk i degjoj hiq edhe pse i kame sepse sot percjelli me se shumti FOLK+,BBF,SUPERSONIC.mr ELVIS te pershendes dhe kerkoj falje nga ti qe te kame shkrujt kaq shume per historin e muzikes time.TUNG nga H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 5. U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. // August 11, 2008 at 11:51 AM  

  Pershendetje MR.ELVIS,nga un H.O.G.-U.D.D.;DEQAN'I-DUKAGJIN'I. mr.ELVIS je ti vertete MBRETI i HIP HOP'it ne gjith SHQIPTARI dhe ti si HIP HOP'er me pelqene ti shume tekstet e tua i ki BOLE krejt.mr.ELVIS un QEKU kame lind dhe jame rrite ne DEQAN te DUKAGJIN'IT dhe ne vitet e 80'dheta deri 1992 ktu ne DEQANE i kemi pase krejte 5'se programe televizive ne ato vite ka qene TVSH'ja me vale te dobta.ka qene TVP'ja apo telivizioni i prishtines siq dihet ne ate kohe ka qene telivizion i SHQIPETARVE deri sa e kane mere shkit.dhe kane qene 3'tri programe te shkive i 3'treti programe i shkive ka qene 3k-apo treqikanal dhe ky program i shkive qitke apo ka pase muzik veq nga MTV dhe VH1 dhe ne keto vite ka qene telivizioni ime i preferuar sepse ka pase veq muzik anglisht edhe pse ka qene tivi i shkive apo tivi i armiqve tane SHQIPETAR. dhe kto 4'ter programet tjera nuk me kane pelqyr ne ato vite si femi qe kame qene.ne vitin 1992 kame bler satelit per here te pare dhe qe nga aty nuk kame percjelle tivit ne anten te thjesht pro toksore. dhe ne satelit atehere kame percjell viva1 dhe viva2 apo me vone siq u thirrke viva plus, dhe kame percjelle mtv,vh1 etj programe me muzik te huajen dhe SHQIP ne vitet e 80-90'ta nuk kame percjell kurr se nuk me ka pelqye atehere muzika shqipe edhe pse ka pase muzik SHQIP boll ne 2'dy tivit SHQIPETARE ne TVSH dhe TVP.dhe ne vitin 1996 kame ble per here te pare albume cd shqip te LEONORA JAKUPIT sepse LEONORA ne ate kohe ka qene me ket album te pare sikur tash PONI,MARIOLA,DENISA,NERTILA,etj ka qene LEONORA ni PATRIOTIKE me muzik ne kohen e shkive.dhe une ne vitet 80,-90,-dhe tash te 2'dymitate gjith here kame ble dhe blej tash albume anglisht por albumi i LEONORES ka qene i pari SHQIP deri ne 2003'shin. ne 2003'shin kur kame pa TOP'FEST 1'shin keni qene te vetmit ju qe me keni pelqyre HIP HOP mr.ELVIS.RAP G BANI.SOUL ANGJELA PERISTERI.dhe REP'iste'ja CRAZY GIRL.dhe REP'eri I PANJOHURI.kta kane qene me te pelqyrit e top fest1 dhe me pas kame ardhe ne TIRANE dhe i kame bler kto albume dhe kto kane qene albumet e dyta SHQIP pas albumit te LEONORES dhe nga muzika e juaje kame filue te degjoje muzik SHQIP me shume nga ana kteje nuk me pelqejn ase nje pos LEONORES dhe tashe REPERI i ri me i forte dhe me agresive qe ka pase SHQIPETARIJA eshte ''BOZEMANN''MBRETI I rap'IT shqipetar tash eshte ky.deri tash kta dy te ksaje ane me pelqejn tjert kendej jane homo'kurva.ndersa nga ana juve me pelqejn dhe keme albumete e ketyre,mr ELVIS me REZARTA 1 album.g BANI 2'dy albume tashe me te riun.2-4die 3'tri albume.CRAZY GIRL 1'ni album.ANGJELA PERISTERI 1'NI album.REZARTA SHKURTA 1'ni album.I PANJOHURI 1'ni album.VAGABOND 2'dy albume.si dhe FOLK'albume 3'tri te PONIT.2'dy te MARIOLA KAQANIT.1'ni te DENISES.2'dy te NERTILA VRETOS.1'ni te MAYA.1'ni te ROMINA ALIAJ.1'Nni te ALTIN SULKUT.te madhese FATIME SOKOLI. te DAVA GJERGJIT. te FATMIRA BREQANI.pra mr ELVIS kto albume i kame deri tash dhe dua gjithe nga ju te keme albume sa me shume sepse ju nuk jeni veqe te mire kengetar por ju jeni qe me keni kthye nga muzika SHQIPE dhe kte gjithe te shkrume qe te bera ta bera per me te tregue se nuk me ke pelqyr kurr muzika SHQIP por ju me KENI ndryshue dhe sot qe ni vite a dy nuk blej dhe ase nuk degjoje muzik anglisht apo tjeter pos te BOZEMANN ne gjermanisht sepse muzika e huaje me ka dale nga qejfi dhe jame gerdite me muzik te hujen dhe sot i kame mbi 300'treqinde albume ne gjuhe te huja dhe nuk i degjoj hiq edhe pse i kame sepse sot percjelli me se shumti FOLK+,BBF,SUPERSONIC.mr ELVIS te pershendes dhe kerkoj falje nga ti qe te kame shkrujt kaq shume per historin e muzikes time.TUNG nga H.O.G.-U.D.D.'DEQAN'I-DUKAGJIN'I.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................