BLEJ ONLINE

Miranda Hashani

Posted by kushi | 3:08 PM | 3 comments »


Miranda Hashani 01
Miranda Hashani Foto 02
Miranda Hashani 03

3 comments

  1. Anonymous // October 7, 2008 at 1:25 PM  

    boll e bukur je veq kush ta ka inati s me lind ne paris e pa mende te madh skom pa hala ne jet bre bukuri ta kqyr gjdokush veten aty osht pun e zotit qysh te fal zoti nga bukurija tung nga alketa

  2. Anonymous // December 29, 2008 at 2:05 PM  

    miranda hashani osht bash inson njeri.sdi qa pe shani bre kuku cfar njerz.cdo njeri i ka te kqija dhe te mira.ndoshta nuk ka nje bukurie aq te madhe por ka karakter te nje femre po besa skini faj ju jini msu me kurva qe zhveshen.sukseseeeeeeeeeeeeeeeeeee

  3. Fghkfhk Dfgaert // June 27, 2018 at 7:41 PM