BLEJ ONLINE

Sadete Shkodra

Posted by kushi | 4:50 PM | | 17 comments »

Photo te kengetares shqiptare Sadete Shkodra
Sadete Shkodra Photo

17 comments

 1. Anonymous // February 12, 2009 at 1:35 AM  

  Please come and see my blog and make me some money

 2. loti // February 12, 2009 at 2:21 PM  

  shko qi ju me...........shum kara!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!
  weq niher tkisha qi nat pidhin e kalpt @!!!!!!!!!!!!!!
  jo more farti kush fliqet nty!!!!!!!
  po more ni her kish bo !!!!!!
  shko be qiju oj piqk@!!!!!!!!!!!
  jo more farti!!!!!!!!!!!
  po hajt se po se po thot vllavi po hajt se te dyt!!!!!!!!!
  shko be nkar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 3. loti // February 13, 2009 at 2:08 AM  

  qiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  shko qi!!!!!!!ju
  me kar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tem
  po tkish@ q!!!!!!!!!
  tk!!!!!!!!!!!!!!!sh@ myt
  tut qiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!1
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  qiju be edhe ti si zajmina me
  BEHGJET PACOLLIN kur kum ni jum myt tu kesh
  edhe ti je qasi njeri shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

 4. loti // February 13, 2009 at 2:09 AM  

  Your comment has been saved.
  It may take a moment for your comment to appear on the site at the original post.
  Post a Comment On: FOTO TE V.I.P SHQIPTAR"Sadete Shkodra"
  3 Comments - Show Original Post
  Collapse comments


  Renceman said...
  Please come and see my blog and make me some money

  February 12, 2009 1:35 AM


  loti said...
  shko qi ju me...........shum kara!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!
  weq niher tkisha qi nat pidhin e kalpt @!!!!!!!!!!!!!!
  jo more farti kush fliqet nty!!!!!!!
  po more ni her kish bo !!!!!!
  shko be qiju oj piqk@!!!!!!!!!!!
  jo more farti!!!!!!!!!!!
  po hajt se po se po thot vllavi po hajt se te dyt!!!!!!!!!
  shko be nkar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Anonymous // February 17, 2009 at 3:13 PM  

  marri per ty o djalo
  me i marre neper goje te gjitha kengetaret

 6. Anonymous // February 17, 2009 at 3:21 PM  

  ti qenke i qmendur fare
  qfar fjalori ke spari ne gjuhen tande o zot
  e merre ne goje nje kengetare,nje grua,nje nene,nje moter

 7. Anonymous // February 17, 2009 at 3:23 PM  

  mos luaj me fatin e njerzve!!!!!!!!!!!!!!!

 8. loti // February 21, 2009 at 1:34 PM  

  karin mos ma ha shum a nite
  oj piqk se ty duhet met qi prap e mar shko be qiju
  shko qiju edhe mire ngoj oj piqk
  p!!!!!!!!!!!!!qko
  karin ti e mer ngoj e pom shurdhon mue ktu shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Anonymous // February 21, 2009 at 1:34 PM  

  karin mos ma ha shum a nite
  oj piqk se ty duhet met qi prap e mar shko be qiju
  shko qiju edhe mire ngoj oj piqk
  p!!!!!!!!!!!!!qko
  karin ti e mer ngoj e pom shurdhon mue ktu shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. loti // February 27, 2009 at 1:50 AM  

  HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SHKO BE QIJUUUUUUUUUUUUUUUUUU SH PO PRIT EDHE THUJ PIDHIT TOND TKA BO SELAM NJONI SE KA THON ME ARDHEN MA FRIK ME TA VIZITUEN QAT PIDHIN E KALPT PO SHKO BE Q!!!!!!!!!!!!!!JU
  SHKO QI!!!!!!!!!!!!!!!!JU PRAP E MAR OJ PI!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUSH METI PA U BO VIP N'KOSOV E N'SHQIPRI SHKO BE QIJU SSE TI JE
  VIP MU QI E JO PER TJETER SEN
  EDHE MIRE ADD TEM
  SHKO_QIJU@LIVE.COM

 11. loti // February 27, 2009 at 1:50 AM  

  loti said...
  karin mos ma ha shum a nite
  oj piqk se ty duhet met qi prap e mar shko be qiju
  shko qiju edhe mire ngoj oj piqk
  p!!!!!!!!!!!!!qko
  karin ti e mer ngoj e pom shurdhon mue ktu shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  February 21, 2009 1:34 PM


  Anonymous said...
  karin mos ma ha shum a nite
  oj piqk se ty duhet met qi prap e mar shko be qiju
  shko qiju edhe mire ngoj oj piqk
  p!!!!!!!!!!!!!qko
  karin ti e mer ngoj e pom shurdhon mue ktu shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  February 21, 2009 1:34 PM


  loti said...
  HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SHKO BE QIJUUUUUUUUUUUUUUUUUU SH PO PRIT EDHE THUJ PIDHIT TOND TKA BO SELAM NJONI SE KA THON ME ARDHEN MA FRIK ME TA VIZITUEN QAT PIDHIN E KALPT PO SHKO BE Q!!!!!!!!!!!!!!JU
  SHKO QI!!!!!!!!!!!!!!!!JU PRAP E MAR OJ PI!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUSH METI PA U BO VIP N'KOSOV E N'SHQIPRI SHKO BE QIJU SSE TI JE
  VIP MU QI E JO PER TJETER SEN
  EDHE MIRE ADD TEM
  SHKO_QIJU@LIVE.COM

 12. loti // February 28, 2009 at 7:59 AM  

  loti said...
  HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SHKO BE QIJUUUUUUUUUUUUUUUUUU SH PO PRIT EDHE THUJ PIDHIT TOND TKA BO SELAM NJONI SE KA THON ME ARDHEN MA FRIK ME TA VIZITUEN QAT PIDHIN E KALPT PO SHKO BE Q!!!!!!!!!!!!!!JU
  SHKO QI!!!!!!!!!!!!!!!!JU PRAP E MAR OJ PI!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUSH METI PA U BO VIP N'KOSOV E N'SHQIPRI SHKO BE QIJU SSE TI JE
  VIP MU QI E JO PER TJETER SEN
  EDHE MIRE ADD TEM
  SHKO_QIJU@LIVE.COM
  karin mos ma ha shum a nite
  oj piqk se ty duhet met qi prap e mar shko be qiju
  shko qiju edhe mire ngoj oj piqk
  p!!!!!!!!!!!!!qko
  karin ti e mer ngoj e pom shurdhon mue ktu shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SHKO BE QIJUUUUUUUUUUUUUUUUUU SH PO PRIT EDHE THUJ PIDHIT TOND TKA BO SELAM NJONI SE KA THON ME ARDHEN MA FRIK ME TA VIZITUEN QAT PIDHIN E KALPT PO SHKO BE Q!!!!!!!!!!!!!!JU
  SHKO QI!!!!!!!!!!!!!!!!JU PRAP E MAR OJ PI!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUSH METI PA U BO VIP N'KOSOV E N'SHQIPRI SHKO BE QIJU SSE TI JE
  VIP MU QI E JO PER TJETER SEN
  EDHE MIRE ADD TEM
  SHKO_QIJU@LIVE.COM
  loti said...
  shko qi ju me...........shum kara!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!
  weq niher tkisha qi nat pidhin e kalpt @!!!!!!!!!!!!!!
  jo more farti kush fliqet nty!!!!!!!
  po more ni her kish bo !!!!!!
  shko be qiju oj piqk@!!!!!!!!!!!
  jo more farti!!!!!!!!!!!
  po hajt se po se po thot vllavi po hajt se te dyt!!!!!!!!!
  shko be nkar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  loti said...
  qiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  shko qi!!!!!!!ju
  me kar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tem
  po tkish@ q!!!!!!!!!
  tk!!!!!!!!!!!!!!!sh@ myt
  tut qiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!1
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  qiju be edhe ti si zajmina me
  BEHGJET PACOLLIN kur kum ni jum myt tu kesh
  edhe ti je qasi njeri shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  loti said...
  shko qi ju me...........shum kara!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!
  weq niher tkisha qi nat pidhin e kalpt @!!!!!!!!!!!!!!
  jo more farti kush fliqet nty!!!!!!!
  po more ni her kish bo !!!!!!
  shko be qiju oj piqk@!!!!!!!!!!!
  jo more farti!!!!!!!!!!!
  po hajt se po se po thot vllavi po hajt se te dyt!!!!!!!!!
  shko be nkar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. loti // February 28, 2009 at 8:03 AM  

  Post a Comment On: FOTO TE V.I.P SHQIPTAR"Sadete Shkodra"
  12 Comments - Show Original Post
  Collapse comments


  Renceman said...
  Please come and see my blog and make me some money

  February 12, 2009 1:35 AM


  loti said...
  shko qi ju me...........shum kara!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!
  weq niher tkisha qi nat pidhin e kalpt @!!!!!!!!!!!!!!
  jo more farti kush fliqet nty!!!!!!!
  po more ni her kish bo !!!!!!
  shko be qiju oj piqk@!!!!!!!!!!!
  jo more farti!!!!!!!!!!!
  po hajt se po se po thot vllavi po hajt se te dyt!!!!!!!!!
  shko be nkar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  February 12, 2009 2:21 PM


  loti said...
  qiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  shko qi!!!!!!!ju
  me kar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tem
  po tkish@ q!!!!!!!!!
  tk!!!!!!!!!!!!!!!sh@ myt
  tut qiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!1
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  qiju be edhe ti si zajmina me
  BEHGJET PACOLLIN kur kum ni jum myt tu kesh
  edhe ti je qasi njeri shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  February 13, 2009 2:08 AM


  loti said...
  Your comment has been saved.
  It may take a moment for your comment to appear on the site at the original post.
  Post a Comment On: FOTO TE V.I.P SHQIPTAR"Sadete Shkodra"
  3 Comments - Show Original Post
  Collapse comments


  Renceman said...
  Please come and see my blog and make me some money

  February 12, 2009 1:35 AM


  loti said...
  shko qi ju me...........shum kara!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!
  weq niher tkisha qi nat pidhin e kalpt @!!!!!!!!!!!!!!
  jo more farti kush fliqet nty!!!!!!!
  po more ni her kish bo !!!!!!
  shko be qiju oj piqk@!!!!!!!!!!!
  jo more farti!!!!!!!!!!!
  po hajt se po se po thot vllavi po hajt se te dyt!!!!!!!!!
  shko be nkar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  February 13, 2009 2:09 AM


  Anonymous said...
  marri per ty o djalo
  me i marre neper goje te gjitha kengetaret

  February 17, 2009 3:13 PM


  Anonymous said...
  ti qenke i qmendur fare
  qfar fjalori ke spari ne gjuhen tande o zot
  e merre ne goje nje kengetare,nje grua,nje nene,nje moter

  February 17, 2009 3:21 PM


  Anonymous said...
  mos luaj me fatin e njerzve!!!!!!!!!!!!!!!

  February 17, 2009 3:23 PM


  loti said...
  karin mos ma ha shum a nite
  oj piqk se ty duhet met qi prap e mar shko be qiju
  shko qiju edhe mire ngoj oj piqk
  p!!!!!!!!!!!!!qko
  karin ti e mer ngoj e pom shurdhon mue ktu shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  February 21, 2009 1:34 PM


  Anonymous said...
  karin mos ma ha shum a nite
  oj piqk se ty duhet met qi prap e mar shko be qiju
  shko qiju edhe mire ngoj oj piqk
  p!!!!!!!!!!!!!qko
  karin ti e mer ngoj e pom shurdhon mue ktu shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  February 21, 2009 1:34 PM


  loti said...
  HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SHKO BE QIJUUUUUUUUUUUUUUUUUU SH PO PRIT EDHE THUJ PIDHIT TOND TKA BO SELAM NJONI SE KA THON ME ARDHEN MA FRIK ME TA VIZITUEN QAT PIDHIN E KALPT PO SHKO BE Q!!!!!!!!!!!!!!JU
  SHKO QI!!!!!!!!!!!!!!!!JU PRAP E MAR OJ PI!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUSH METI PA U BO VIP N'KOSOV E N'SHQIPRI SHKO BE QIJU SSE TI JE
  VIP MU QI E JO PER TJETER SEN
  EDHE MIRE ADD TEM
  SHKO_QIJU@LIVE.COM

  February 27, 2009 1:50 AM


  loti said...
  loti said...
  karin mos ma ha shum a nite
  oj piqk se ty duhet met qi prap e mar shko be qiju
  shko qiju edhe mire ngoj oj piqk
  p!!!!!!!!!!!!!qko
  karin ti e mer ngoj e pom shurdhon mue ktu shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  February 21, 2009 1:34 PM


  Anonymous said...
  karin mos ma ha shum a nite
  oj piqk se ty duhet met qi prap e mar shko be qiju
  shko qiju edhe mire ngoj oj piqk
  p!!!!!!!!!!!!!qko
  karin ti e mer ngoj e pom shurdhon mue ktu shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  February 21, 2009 1:34 PM


  loti said...
  HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SHKO BE QIJUUUUUUUUUUUUUUUUUU SH PO PRIT EDHE THUJ PIDHIT TOND TKA BO SELAM NJONI SE KA THON ME ARDHEN MA FRIK ME TA VIZITUEN QAT PIDHIN E KALPT PO SHKO BE Q!!!!!!!!!!!!!!JU
  SHKO QI!!!!!!!!!!!!!!!!JU PRAP E MAR OJ PI!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUSH METI PA U BO VIP N'KOSOV E N'SHQIPRI SHKO BE QIJU SSE TI JE
  VIP MU QI E JO PER TJETER SEN
  EDHE MIRE ADD TEM
  SHKO_QIJU@LIVE.COM

  February 27, 2009 1:50 AM


  loti said...
  loti said...
  HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SHKO BE QIJUUUUUUUUUUUUUUUUUU SH PO PRIT EDHE THUJ PIDHIT TOND TKA BO SELAM NJONI SE KA THON ME ARDHEN MA FRIK ME TA VIZITUEN QAT PIDHIN E KALPT PO SHKO BE Q!!!!!!!!!!!!!!JU
  SHKO QI!!!!!!!!!!!!!!!!JU PRAP E MAR OJ PI!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUSH METI PA U BO VIP N'KOSOV E N'SHQIPRI SHKO BE QIJU SSE TI JE
  VIP MU QI E JO PER TJETER SEN
  EDHE MIRE ADD TEM
  SHKO_QIJU@LIVE.COM
  karin mos ma ha shum a nite
  oj piqk se ty duhet met qi prap e mar shko be qiju
  shko qiju edhe mire ngoj oj piqk
  p!!!!!!!!!!!!!qko
  karin ti e mer ngoj e pom shurdhon mue ktu shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SHKO BE QIJUUUUUUUUUUUUUUUUUU SH PO PRIT EDHE THUJ PIDHIT TOND TKA BO SELAM NJONI SE KA THON ME ARDHEN MA FRIK ME TA VIZITUEN QAT PIDHIN E KALPT PO SHKO BE Q!!!!!!!!!!!!!!JU
  SHKO QI!!!!!!!!!!!!!!!!JU PRAP E MAR OJ PI!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUSH METI PA U BO VIP N'KOSOV E N'SHQIPRI SHKO BE QIJU SSE TI JE
  VIP MU QI E JO PER TJETER SEN
  EDHE MIRE ADD TEM
  SHKO_QIJU@LIVE.COM
  loti said...
  shko qi ju me...........shum kara!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!
  weq niher tkisha qi nat pidhin e kalpt @!!!!!!!!!!!!!!
  jo more farti kush fliqet nty!!!!!!!
  po more ni her kish bo !!!!!!
  shko be qiju oj piqk@!!!!!!!!!!!
  jo more farti!!!!!!!!!!!
  po hajt se po se po thot vllavi po hajt se te dyt!!!!!!!!!
  shko be nkar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  loti said...
  qiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  shko qi!!!!!!!ju
  me kar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tem
  po tkish@ q!!!!!!!!!
  tk!!!!!!!!!!!!!!!sh@ myt
  tut qiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!1
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  qiju be edhe ti si zajmina me
  BEHGJET PACOLLIN kur kum ni jum myt tu kesh
  edhe ti je qasi njeri shko be qijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  loti said...
  shko qi ju me...........shum kara!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!
  weq niher tkisha qi nat pidhin e kalpt @!!!!!!!!!!!!!!
  jo more farti kush fliqet nty!!!!!!!
  po more ni her kish bo !!!!!!
  shko be qiju oj piqk@!!!!!!!!!!!
  jo more farti!!!!!!!!!!!
  po hajt se po se po thot vllavi po hajt se te dyt!!!!!!!!!
  shko be nkar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. loti // March 2, 2009 at 1:51 AM  

  kot fare esht zajmina esht shumm turp per ne qe ta shofim ashtu katastrof

  May 16, 2007 8:36 AM


  Anonymous said...
  POM DOKET QE PO VJEN ERA SILIKON BUZET HA. E BUKUR PO BRE PO QA JE TU BA GATI PA RROBA HIQ BRE ZBAN ASHTU

  June 10, 2007 8:51 AM


  Anonymous said...
  Valla bukuroshe tek je , le te thot kush qka don , dije se ta paskan inati , se per bukuri qetu hala nuk e pava nje ma te bukur se ti , suksese bukuroshe , kissssssss

  June 10, 2007 9:01 AM


  Anonymous said...
  qy qy kjo ktu,,edhe ne hi5 te kam ne my friends,,,auuu auuuu e fort je valla ti e din,po nejse pot them edhe une se nuk bohet nami kjamet qy,papapapapa keperce mir qiki

  June 13, 2007 5:43 PM


  Anonymous said...
  Oopaaaa qfar femne valla boll e bukur e sexy te kokshe po nuk besoj si ti din te kendosh me vallzu po se e ki trupin .Shum sexy veq kush ta ka inati ,por te lutem se une prej inati nuk e kom veq a ka mundesi mu vesh te lutem se shum e bukur je edhe sexy po ti me tregu popujve qe je sexy e e'bukur veshu ma shum tesha ne trup tanin e ki me pa sa shum popujt ne ket bot kan met dasht ma shum e met respektu se tash pa tesha qysh je dal si prostitutk .Une veq per t'mir tane e kom se ty te doket mir mu desh me ja tregu popujve krejt trupin a qka ki ne trup tanin po nuk te respektojn si kush je ti po te shiqojn ty si ti je nje femen si nuk ke respekt per trup tanin e thoj hajt na folim fjal te ndyta se k'jo per ma mir nuk osht .
  K'shtu qe respektoje veteten ma mir edh krejt njerzit kon met respektu ma mir se tash.Po sexy je shum edhe e bukur veq me qen mus me bo sa shum plastic operation a per me qen e bukur je po nuk ke bukuri natyrore fallc k'shtu qe nuk osht aq sexy .

  June 14, 2007 8:02 AM


  Anonymous said...
  Zajmira ke nje fytyr te mir shum e embel ,,por jo edhe e bukur kam shum foto te saja ,,ne disa foto ka dal shum e bukur ,,,me shminka ne fytyr qe ka perdor pa kontroll,,,dhe disa foto them oo zot ku te besoj kjo esht Zajmira shum e shemtuar nje goj shum te keqe ,,,edhe tjetra ;ka nje trup si femij 13 vjeqe nuk e di se sa esht e gjat veq nuk ka trup shum te bukur jooooo krahroret e ngusht shum.qao per mua nuk je e bukur shum ..ka femra me te bukura ne shqiperi si psh kengtarja e re Elvana esht e bukur Samanta esht duke u ber shum nje vajz dhe kengtare e re e pa par .NGA LONDRA

  July 21, 2007 6:31 AM


  ALBANA said...
  nuk je edhe shum e bukur qysh po ta rrisin mendjen kta ehd eper me knu ski lidhje me muzik hiq a nejse vazhdo si te duash qaooooo

  August 4, 2007 11:21 AM


  ALBANA said...
  nuk je edhe shum e bukur qysh po ta rrisin mendjen kta ehd eper me knu ski lidhje me muzik hiq a nejse vazhdo si te duash qaooooo

  August 4, 2007 11:22 AM


  Anonymous said...
  sa do e mire te jet kurva kurv mbetet

  August 4, 2007 1:51 PM


  Anonymous said...
  qyre e mir o e per kurv skom qa i boj

  August 9, 2007 10:27 AM


  Anonymous said...
  nuk qenke edhe aq e bukur mirpo edhe trupin se paske edhe aq te bukur pe te dalur e zhveshure me mir qenka kur te besh trupin e bukur dil ashtu mirpo ndash kur te kesh trupin e bukur ndash jo respek kurr nuk do te kesh si prostitutk qenke se di qka me than tjeter per ty dhe nuk qemke e nukur natyrale por me shminka edhe nuk ditke tiperdoresh shminkat ne fytyreb tende tung te kisha thene veshu pak edhe mos beje fotot ashtu e gjitha e zhveshur

  August 12, 2007 1:43 AM


  pejonka said...
  zajmina e mir bukur je valla veq send spot vyn bukuria se me mend katastrof je qysh pe hupni krejt moralin p per disa lek ore si thoni ju hhahah mos gabo me ardh nks se nkopsht zologjik tmarrin

  August 12, 2007 2:10 AM


  Anonymous said...
  ZAJMINA ME VJEN KEQ PER TY SE JE SH E MIRE.TE PAKTEN SIC TE SHOH NE TV.SE KTU TE NJA 2 FOTO KE DALE KOT FARE.....NEJSE MUNDOHU TE FITOSH RESEPKTIN E TE TJEREVE SE PELQIMIN PER FIZIK NGA CUNAT E KE FITUAR.JE PAK VONE POR NEJSE......ME MIRE VONE SE KURRE!!!SI KESHILLE:MUNDOHU TE NDRYSHOSH VESHJE,STIL TE SJELLURI DHE TEXT KENGESH QE BEN SE LE NAM SINQERISHT.ASNJE STE PERKRAH PERVEC ATYRE CUNAVE QE DUAN TE TE SHOHIN ASHTU........MENDOHU NJEHERE

  August 12, 2007 9:15 AM


  Anonymous said...
  Shkurt e thene, Ti ta shpif. Se di njehere pse e mban veten per kengetare kur ze ske fare fare, si miza ne qyp aq te ulet e ke volumin. Edhe per fizik kot mbahesh, e shkurter e me ato kembet e holla e holla si shkopa xhesi. Edhe vishu pak me shume se u plevitose edhe ne vere i ke pak ato rroba qe vesh jo me ne dimer.

  August 15, 2007 7:26 AM


  Anonymous said...
  zajmi shka te kisha knaq me nje party hardcore

  August 15, 2007 9:59 AM


  Anonymous said...
  E di si eshte pune e mire simpatike je por te pakten rri me cmimet e bukurise cte duhet muzika sa felliq veten se per kengetare sja vlen hic je kot me kot. Doni te beheni te gjithe kengetar me tekste ordinere qe kush i degjon ja u heq vizen fare.

  August 15, 2007 8:55 PM


  Anonymous said...
  o zemra mund te jesh e bukur sa te duash por ciljetes nuk ja kalon dot

  August 19, 2007 8:00 AM


  Anonymous said...
  kjo vajze mendon me te vertete se ka ze.. se kush i thote mah? me siguri x te bere fame por x ket gje ka profesione te tjera mundohu te ndryshosh profesion ... se si kengetere je kot fare . me dukesh shume mendjemadhe e hipokrite idiote etj.

  August 25, 2007 2:00 PM


  Anonymous said...
  ka qysh ti paska qu qaj djali kamt se di qysh stka qi qaty per qaty

  August 26, 2007 5:09 AM


  Anonymous said...
  bllllllllllllll fai skifoooooooooooooooooo!!!!! me ate hund te keqe...dhe komplet plastike je...oooo shkurtabiqe...edhe ne 2002 ke fituar miss shqiperia..!!kush e di sa lek ke dhen moj shpifsare....se ste mirte njeri...!!!ikkkk moj zhduku nga televizori se na ke shpifur valla...

  August 26, 2007 11:50 AM


  Anonymous said...
  E mire je..po jo per kengtare ;)

  Nje shoqe qe ta do te miren :P

  August 26, 2007 8:13 PM


  Anonymous said...
  papappappa te gjitha ne shqiperi zhveshi keshtu tuj hjek bluzat jajajjajajaj,skam pa anj here si qili rovena e plottttttttttttt

  September 1, 2007 12:15 PM


  Anonymous said...
  je si shpirt

  September 3, 2007 12:34 PM


  Anonymous said...
  PLASTIK PLASTIK PLASTIK PLASTIK KREJT FALC KOKE BRE ZAJMINA ZOTI TDHOSHT SHNOSH QE E KI HUP ZAJMINEN E VJETER ;-)

  September 5, 2007 7:31 AM


  Anonymous said...
  hpif kur e sheh bashk me kastron idjotinnje debile qe se ka shokun ta s

  September 6, 2007 11:46 AM


  Anonymous said...
  Sot shkela ne nje mut dhe papritur mu kujtua Kastro Zizo, pastaj ca hapa me tutje pashe nje leter toaleti qe ngjasonte me pudren tende qe e mbane. E dhier dhe e shpifur do te mbetesh gjithmone perderisa mendon qe ke ze te bukur, je turpi i kombit, lavire e pavlere, qe do ta kishin perbuzur edhe kurtizanet e Parisit. Por qe nuk mund te krahasohesh me to...lavire

  September 13, 2007 2:37 PM


  Anonymous said...
  shtrigggggggggggggggggggggggggggggg kurvvvvvvvvv

  September 16, 2007 1:42 AM


  Anonymous said...
  boll pidh i mir koke veq mos tishe kan shiptare me na marr ftyren se po dokesh sikur en revistat e playboy-it

  September 16, 2007 9:50 AM


  Anonymous said...
  ma mir me ja qit qenit kta temin se me ta shti ty

  September 16, 2007 9:51 AM


  sara said...
  mir e ka ky i fundit se ti mi e shkret je edhe kurv edhe dhi nga trute e kokes = kurve budallaqe. kshuqe tere jetes tende ate pun do besh deri sa te te iki rinia dhe pastaj per te fitu buken e gojes do shkosh te ish gropa e hajdin sejdis per 2000 lek.

  September 28, 2007 7:00 AM


  Anonymous said...
  KJO DHE QILI ME NGJASOIN SHUME,POR PER TE ZGJEDHUR NJEREN DO KISHA ZGJEDH QILIN QE TA BEN COPE E GRIM KETE GJENE.PRANDAJ KJO MUNDOHET TE JETE DIKUSH PO NUK ME DUKET ASKUSH,OK,TUNG,ME RESPEKT,TIRANA

  October 7, 2007 3:52 AM


  Anonymous said...
  kurva ma e madhja vallaaaaaaaaaaaaaa

  October 13, 2007 4:45 AM


  Anonymous said...
  ska ma kurv valla se qikja a

  October 13, 2007 4:47 AM


  Anonymous said...
  ka bere hunden dhe buzet kjo gaxhia mi?

  October 16, 2007 2:01 PM


  Anonymous said...
  pthu allahi tmarroft qe je e buker sdo me thon qe duhesh mi shit veten per ni kong en bbf

  October 18, 2007 2:54 PM


  Anonymous said...
  oj kurvv fuckk youu ne te gjitha menyrat

  October 20, 2007 4:36 PM


  Anonymous said...
  oooooooo balaaaaaaaaa mos e tregoni shpirtin e lig e plot xhelozi qe e keniiiii se per femen ma te bukur ska qitu nder shiptari...
  Un femen jom veq valla nuk e xhelozoj pse osht e bukur, bash perkundrazi...
  Zajmina No.1
  Nuk po thom mos ta nin zajmina se e di qe sja nin, se kjo osht femen qe meriton Hollywood-in nuk merret kjo me zdrrala si ju ktu qe mundohni me fol diqka keq per to.
  Veq let bohen krejt femnat tona si Zajmina se hiq ma shum spo lypiii

  October 23, 2007 1:33 PM


  Anonymous said...
  je e bukur por mos perfito nga kjo dhe te dalesh lakuriq si pornostar.

  October 27, 2007 5:34 AM


  Anonymous said...
  zajmina eshte femra me hyjnore qe mund te ekzistoje,je vertet fatstike

  October 28, 2007 6:53 AM


  Anonymous said...
  zajmina je thjesht vajza me e bukur .vazhdo keshtu se je fantastike

  October 28, 2007 6:56 AM


  Anonymous said...
  per kengetare je kot fare .por e bukur je.xx

  October 30, 2007 5:44 AM


  Anonymous said...
  o si me qen moter e ciljetes qasi prostituta kurva

  October 31, 2007 5:10 AM


  Anonymous said...
  me rob shpije ja fut ciljetes sa krahu si shpiiiiiiiiiiiit je ............rrespekte DaBi_BoY

  November 1, 2007 1:13 PM


  Anonymous said...
  kurvvvvvvvvvvvvvvvv marrreeeeeeeeee qe je shiptareeeeeeeeee

  November 7, 2007 4:23 AM


  Anonymous said...
  Qe veq shihin njerz kishe qka po folim diqka .. kishe pej thojm dikujna kurvv e paski ni qat fjal .. tash cila femna sta fut hiq po dokfa mi than kurv a...per qi osh desh ska deri hiqse so as e para as e fundit bile po ka qka me kallxu..e bukurrr e sexi sa dush ..perfekt

  November 7, 2007 1:14 PM


  Anonymous said...
  Me ckam de gju per ty thone qe nuk je shume sexy por me cpase en fotografite per mua ti je shume shume sexxy girl.

  November 8, 2007 3:45 PM


  Anonymous said...
  shoh qe cdo foto e ki bere me kembe te hapuna, thu kaq shum te vete mendja per kar, apo te kane mbetur kembet te shqyera ngaqe e ki edhe pidhin te tille. ??????????????

  November 10, 2007 8:18 AM


  Anonymous said...
  zhvishu krejt se sen skoka puna jote.

  November 11, 2007 11:47 PM


  Anonymous said...
  u kuku e keqe kaka bre ne kosovaret sjena te bukra me te mira te shqiperis kjo paska dal meq krej walla

  November 13, 2007 7:38 AM


  Anonymous said...
  marre per turpin ahahhaahahahhhahahaaah pyfff

  November 15, 2007 3:56 PM


  Anonymous said...
  OJ OJ CICVJERRNE OJ GOJSHKYNE OJ PIDHQANE OJ KUDER OJ FLOK-KALI OJ SY-LLULL oj ZAJMIN OJ ZONJE E PIKUR OJ DAME KEMBET I KE SI TREKENDESHI BARAKRAHESH QE KUR VENDOS HIPOTENUZEN LLOGARIT SYPRINEN E PERGJITHSHME QAO ZEMRA NJE PERSHENDETJE NGA UNE ...

  November 18, 2007 11:26 AM


  Anonymous said...
  qfar kurve e lodht bre robt qysh u dal ni her tkom qi edhe ma kurr nuk ko met qi oj kurv pe din ti kush jom fort mir mytu kurv stka met tjeter

  November 23, 2007 10:14 AM


  leoni said...
  hey zajmina a e hhan me 100euro a me 1000 veq shtifsha ne dor ti boj do stile si hmmmmmm ste bjen ndermend me qit mo sen ne fush

  December 2, 2007 9:45 AM


  tane said...
  zajmina adin qka kishna ba me ty gjan te kisha qi ne sken ,se me kercy din me kendu oooooohhhhhhhfffffffffff oooooffff din edhe met pa tuj bo sexy kisha pas qef veq me mua

  December 2, 2007 9:46 AM


  shpetimi said...
  zajmina kur po te shof po ma qon karrin 25cm qka mej ba ku met gjet veq 1 here meta ngjit e met zhvallit se shum te dua hey aban me kan une fotografist jot qato foto ne mal met zan uuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhffffffffff

  December 2, 2007 9:47 AM


  Anonymous said...
  vallaa shum trullavic isheee bash e hupt me ka krejt hahahaha

  December 2, 2007 3:22 PM


  kumanovarja said...
  vallaa shum trullavic je zajmina shume hupt ani lumi trupin qka e paske ihaaaaaaaaaaaa

  December 2, 2007 3:24 PM


  kumanovarja said...
  ojjjjjjjjjj shkokel po si maxhupe be je vallaa.. po kurr sun bohesh si SONI ELVANA tjjj.. bash si lopa jeme kokshe.ahahahah gerdi pom vjen met kshyr...

  December 2, 2007 3:26 PM


  kumanovarja said...
  lopooooooooooooooooo ha barii

  December 2, 2007 3:27 PM


  erind_permetari@hotmail.com said...
  je si shpirt te dua shum ZEMER erindi LU.te puc FORT/erind_permetari@hotmail.com

  December 5, 2007 11:15 AM


  Anonymous said...
  je kot fare????????????????????????????????????????????debile

  December 6, 2007 10:07 AM


  RIADI said...
  tung je ma e keqja oj marroqe.je rraspi kurdh. me i pas met nuk kishe ba ksi foto oj rraspi.edhe qata qe thojn je e mir te shkon ne rrs

  December 7, 2007 7:40 AM


  tiransja said...
  zajmina mua me vjen keq kur e shoh si je transformu fizikisht,kur ke ardh ne petronin ti ke qene yll,sh e mire mirepo pastaj sesi u bere kshu si e rendomte,me kte lloj tualeti,ato vetulla ,ajo veshje...nuk e di mendoj se per disa njerez qe natyra u ka falur shume sic je dhe ti "te qenit" dicka afer natyrales mjafton.se ca ke be me jeten tate pastaj eshte pune per ty,sme intereso hic.

  December 8, 2007 2:43 AM


  Anonymous said...
  Zajmina nuk e di edhe per sa kohe ke ndermend t'a mbash kete stil, por ndergjegjesohu, shihe veten ne pasqyre dhe kuptoje qe eshte i rendomte. Ti gjithsesi je e bukur edhe me me pak tualet, edhe me "e mbuluar". Te lutem pershtat nje stil me profesional.

  December 12, 2007 11:58 AM


  bosat e amerikes said...
  o zjmina ta honksha pillin gjith morra me te qi ty boj 4 vjet burg me ato byth qe ke ti as ne europ nuk shkon edhe i gjo tjeter, edhe sali berisha ka bythe me te bukura se ty, tari thot, honksh koken tate, eli thot, mos e bofsh piken e hajrit dhe na honksh kokrren e mutit

  December 16, 2007 7:31 AM


  Anonymous said...
  per ebukur eshte e bukur dhe sa per ku..ju te gjithe i kishit shkuar permas .shqiptar hesapi,ordiner me fjalorin qe keni vetem me e pasur njeher i kishit lene grate

  December 16, 2007 2:11 PM


  Anonymous said...
  po kjo kokrra kurves ca do ktu ka lon fshatrat e gjirokastres ene o tu u shkep ne tr po nuk ka faj se ja ka pa hajrin rikes tironce pranej bo kshu kjo baxhella

  December 19, 2007 6:23 AM


  inesa said...
  vllai/motra ca je??
  a eshte noj krim me ardh ne tr apo me qene nga gjirokastra,vlora a shkodra??????e keni bo tiranen si status une per vete kam lind ktu edhe ato te mite gjithashtu edhe sme duket vetja me mire se te tjeret,jo po hajt te ngrejme lart tironsit e vjeter qe jane be si geto neper ato lagjet e veta edhe as punojne asgje po shyqyr u kane ra ca dyqane per pjese dhe parazitojne gjithe diten.

  December 21, 2007 9:44 AM


  Anonymous said...
  shum sexi je bre veq zanfina ta kalon.une me qene te kisha lepire ne te gjitha pjeset e trupit,duke filluar nga veshi e gjer ne thonj. shume po ma qon me ato mercedeska ti kisha honger me goj.te kisha hyre kar nga prapa te kisha kenaq.brvo vetem vazhdo edhe ndrroj mercedeskat.sexy girl.

  December 25, 2007 5:32 PM


  durim said...
  shume e bukur je pse s po bashunojsh tingullin3nt [me geti]

  December 27, 2007 3:32 AM


  Anonymous said...
  shum pidh i mir je bre qik po ta ndin qa thojn tjert

  December 31, 2007 10:31 AM


  Anonymous said...
  shum pidh i mir je mos ta ndin qa thojn tjert veq perpara

  December 31, 2007 10:33 AM


  Anonymous said...
  boll pidh te koke po veq edhe boll kurv se je dal ne foto si kurv nxnxnxnnxnx marre per ty qe je shqiptare

  January 1, 2008 5:40 PM


  Anonymous said...
  ti moj ishe per amerike a e din qa te kiahin bo ty atje te kishin gju ne det e te kishin mbyt ose te kishin qu ne shpi publike se ishe e mrekullushme per met qy kujt i qoheet kari edhe per ty po dashke ni kar 50 cm se tjeter ste del ty katunarka e keqe
  se shum ftyr selaqki e kishe e mos u mundo mu shty me qilin se smundesh kurrrrrrrr balic zdralajk pidh i kiq etj

  January 2, 2008 2:08 PM


  Anonymous said...
  ik baju kurv bashk me ato foto

  January 4, 2008 10:45 AM


  Anonymous said...
  PERDERISA pot shifsha me rroba e vesht e mbatht po ma qojshe karrin drejt per tenalat veq me ni tpame ,,, e qtash qi tkom pa thujse LAKURIQQ , njejt si me ta boo punenn

  January 4, 2008 1:07 PM


  Anonymous said...
  kurv e papare lat name moj kurva.tu qi posht e perpjt e gjoja ju artista.

  January 6, 2008 7:20 PM


  Anonymous said...
  oj Zajmin oj lavire

  January 8, 2008 6:44 AM


  Anonymous said...
  oj kuder kac kisha

  January 16, 2008 3:25 AM


  Anonymous said...
  zajminaa je sexyyy fareee eeh lum ai qe te ka ty miii
  kissss xhoni belgjik :p

  January 20, 2008 5:33 AM


  Anonymous said...
  cncncn uoj rrrsbi ma e madhja

  January 22, 2008 10:37 AM


  Anonymous said...
  CA JETE BEN TI MI????????NUK JE ZGJUAR HIC.QE JE E BUKUR JE POR JE SH IDIOTE.SEC THU CA BUDALLIQE,QE NJE ZOT I MERR VESH.......

  January 25, 2008 12:04 AM


  Anonymous said...
  Ne disa foto qi je dal po dokesh pos mu kon qika e furungjis e bardh

  January 25, 2008 5:17 AM


  Anonymous said...
  ska ma te bukur se ti po ato qe te kan shkru jan vet bitch e ju thojn tjerve kqyrne moj vetin moj selakicet e keqe suksese nag amerika(florida)

  January 25, 2008 10:13 AM


  Anonymous said...
  Jane 3 gjera qe te mungojne e keq per ty: inteligjenca, klasi dhe stili. Dhe ju injorante na e shpifet me ate fjalorin tuaj ordiner. Perverse....

  January 28, 2008 12:01 PM


  Anonymous said...
  ooooo hahahha kqyrja fshisen e rrymes permas, ooojjj lop hiqi kto foto mos ti shef kush se na bane hor hahahahaha

  January 29, 2008 7:55 AM


  Anonymous said...
  kurv e sterkurv a

  January 31, 2008 3:23 AM


  Anonymous said...
  qeto foto qe i pash ishin si te naj fshatarkes se varfer .
  e per kurv sa te dush ishe

  January 31, 2008 12:26 PM


  Anonymous said...
  Shum riqki je hajde n parlament t qij t sosi ahaha nga Fatmiri dhe t gjith drenicakt hah.. ti hangsha dallapat.NGA fatmiri me ekipin e tij dhe hashim mutii

  February 1, 2008 8:05 AM


  Anonymous said...
  O kurve hajde ma me ne goje se me ka marre malli kur ma lepije e thoje se edu edhe ne pidh hajd na shif i her .

  February 1, 2008 4:26 PM


  Anonymous said...
  oooooooooooo ani bre emir je mao jo edhe qaq amo qiljetes nukmun bre me aj kalu hiq amo hiq skhtu qe msou muno shum ok

  February 4, 2008 7:35 AM


  Anonymous said...
  oj zajmin moj aje ne veti ti kakav qfar foto aj ato ncn qfar both katastrof pakse kuku bjeri vetit mas oj lopo se me qito foto si em kan e lujtme

  February 5, 2008 6:28 AM


  shkodra said...
  Oj Njerez, cfare asht keshtu me ju? Apo nuk po e lodhni trunin fare. Sa prej jush degjojne muzike shqip me kenaqesi e te kete CD e tyne ne makine apo shtepi, e ti tregoje kete lloj muzike shokut apo shoqes nga vende te ndryshme te botes? As edhe nje. Arti shqiptar ka vdekur ashtu si edhe jeta e tyre ne Shqip asht e zymte. Mos harrojme ato (arti dhe jeta)jane pasqyre per njera-tjetren.Ne duhet te marrin nga bota artin, kulturen e vertete e jo te zhveshuren apo kurverine te justifikuar si perparim, modernizem apo si nje DENJESI PER EUROPEN. Turp per keto gjallesa qe hiqen si artiste edhe per ju qe mbeshtesni pa kurrfare ideje dhe mendimi, morale apo deshire. Kush nga bota e huaj e degjon Sonin,Lonin,Ponin apo Konin? Askush. Po muziken Gjermane apo Polkan apo Greket apo Italianet apo Turqit apo Sambat, apo Mambot, apo Rock and Rollin' Te gjithe. Art me organ seksual nuk bahet por me zemer shpirt moral edhe za PO.

  MOS BENI KOMENTE TE PAKTEN SEPSE ASHTU SUPORTONI KURVERINE DHE ARTI YNE MBET MBRAPA. falem. nga U.S.A

  A DO E KISHE LENE MOTREN TENDE PER TE POZUAR NE ATE FORME? PO GRUAN APO TE FEJUAREN TENDE? PO NENE TENDE.
  n.q.s po atehere qenkeni familje KURVASH

  February 6, 2008 1:51 PM


  Anonymous said...
  gjilanasja valla boll mut je
  ndash vesh e ndash desh mmmmmuuuuuttttt je

  February 9, 2008 10:51 PM


  Anonymous said...
  gjilanasja valla boll mut je
  ndash vesh e ndash desh mmmmmuuuuuttttt je

  February 9, 2008 10:55 PM


  Anonymous said...
  Ta Hanksha Piqken Oj ShpirT .. Te kisha pas FemEr ta kisha qa pidhin 24 SahAt edhe smu kishe ba bajat..tA kISHA gjanu i pidhin ..oj shpirt te Nalt ma kiqu ta hanksha ato di CICAT oj shpirt..ta hanksha Pidhin..

  February 14, 2008 7:27 AM


  Anonymous said...
  PIDHSHKYME KJO E KA PIDHIN SI VESH I ELEFANTIT , GARANT TAN JETEN I RRIN BOTHA E NXEHT EDHE SA HER TE ULET NIHET NSIKLET SE I PREK TE ORGAZMA E SUN BOHET RAHAT .

  February 14, 2008 1:05 PM


  Anonymous said...
  KOM MOR VESH SE E KE PAZARIN 300 EURO

  PSE KAQ SHTERNJT ?........

  A KA NOJ ULJE OSE OFERT
  PER FESTA

  February 22, 2008 1:59 PM


  Anonymous said...
  ska ku shkon ma katastrof po si kisha flliq durt nto hiq bre a osht normal bre kjo far lavire mare duhet met ardh moj e paftyr qfar fotosh ke qit moj zhablajk veq vazhdo se super po dokesh po ty tkisha qit para tenke tkisha myt stkisha lon gjall hiq me na flliq krejtve bre zoti tmarroft hiqi kto foto se gerrdi pom vjen prej tyne bre kurv

 15. Anonymous // August 29, 2009 at 1:03 PM  

  qyqy edhe kjo ka dal ne net haah spo tvjen more moj pissja plak haha hec shko qiuu moj !!!

 16. crsplace // May 12, 2011 at 12:51 AM  

  nice photo thanks for sharing us. see my blog crs-place.blogspot.com

 17. Fghkfhk Dfgaert // June 27, 2018 at 7:39 PM