BLEJ ONLINE

Flamuri i Kosoves

Posted by kushi | 11:41 AM | 6 comments »

Flamuri i Kosoves
The national flag of Republic of Kosova
(Kliko ne photo per ta zmadhuar)
Flamuri i Kosoves Kosova flag

6 comments

 1. Anonymous // July 7, 2008 at 8:01 AM  

  Më mirë shtet e me flamur t´keq se jo shtet e me flamur t´mirë. Megjithatë, shqiponja e zezë e ngjyra e kuqe janë identiteti i të gjithëve neve që zemrën tonë e ndiejmë vetin shqiptarë.
  Rroftë Shteti i Kosoves dhe flamuri me shiponjë!

  Me nderime motra e vllazni e shpresojë se ti që e lexon komentin tim bënë një vepër të mirë pë Shtetin tonë të Ri !

  p.s.mos rri gjithmon në hijen e dardhes

 2. Anonymous // July 7, 2008 at 8:23 AM  

  Answer to the idiot with funny language:
  Go f*** yourself djubro jedno. I see that you are still dreaming on to be back to Kosova?! Dream on! Thats all you peaple do. The only chance for you to be back in Kosova is like a tourist. Oh wait, you will need a new passport thou so we europeans can read. By the way you have to change yuor name to. How about Shqiptar ?
  So long sucker!!!!

 3. Anonymous // November 28, 2008 at 12:15 AM  

  ky flamur eshte per magjup te Kosoves asesi per ata qe ndihen Shqiptar

 4. Anonymous // December 6, 2008 at 4:33 AM  

  Kosovë mos na harro neve (Presheven)

 5. Anonymous // January 21, 2009 at 4:05 AM  

  qifsha flamurin e kosoves se ky flamur i shkijeve eshte.bile dy ngjyra te flamurit Jugosllav i ka,te kalterten edhe te bardhen,plus edhe yllin,bile ky 6 yje aahahahaha.flamuri kuq e zi eshte flamur,e jo ky flamur i kaltert i ashkalive,pihhhh.Rroft Shqiperia e Bashkuar me flamurin kuq e ziiiiiiiiiiiii

 6. Zheng junxai5 // July 15, 2016 at 6:30 PM